Heryere gireriz merak etme. Zaten çoğu aşı olduğunda diyecekler ki isteyen olmaya bilir. Sürü Psikolojisi bu şekil yönetiliyor. 🥳 Bill gatesin dediği gibi dünya nüfusunu 4 milyonun altında tutmak. Şöyle bir şey var. Bakarız 3 sene size birşey olmadı kısırlık vs ciğerlerinizde, pankirasınızda, yumurtalıklarınızda herhangi bir değişim olmadığı dakika bizde düşünebiliriz. teşekkür. 🥳
Toplumdan konuşursak işin içinden ne siz ne biz çıkabiliriz. Fareler üzerinde ztest etmişler, 2 ayda vücuduna yayılmış fare ölmüş. Bunu insan olarak düşünürseniz eğer, 2 sene insana biçilen ömür, bunu biz değil İngiliz sağlık örgütü söylüyor 🥳🤝
Bütün bilim adamları aşı olup virüse yakalanma veya tayicisi olmana bir fydasi olmadığı söylüyor. Yani asi olsamda çevrem tehlikede. Çünkü virüsün kulukca zamani var ve kuluckdaki virüs ü bağışıklık sistemin farkedip onunla mücadele etmez. Antikorlar ancak kuluckadan çıkınca savaşmaya başlar
Kanka birtanesi vardı aşı olun dedi, 2 hafta sonra kan pıhtısı atmaya başladı öldü gitti kalpten 🥳 Daha çok örneği var aşı olup corona olanları sayısını sayamayız 🥳🤝
Gelelim öbür konuya grip oluyorsun ilaç içiyorsun gribin ilerliyor zatürreye dönüyor bu sefer farklı ilaç alıyor sun. Covid 19 varyantlar üretti hepsine yeni aşı bu mantiklimi ayriyetten klinik deneyleri uzun vadede ne sonuçlar doğuracak kimse bilmiyor. Deneysel ilac veriyor lar. Az önce okuduğum bir haber var gerçek mi provakasyon mu bilmiyorum sinovak aşısı delta varyantind etkisizmis. Ayriyetten sinovac için ilerleyen aylarda antikor sayısının hızla dustunugu bilim adamları onayladı bak aşının bilinmeyen yönleri çıktı
Vücutta ateş ve baş ağrısı nedir? Vücudun alarm sistemidir. Vucutt bir sorun olunc bağışıklık sistemi onun ne olduğunu anlamaya çalışır ve savaşır. Bu ara sende ağrı ve ateş olur. Grip aşısı sonrasında bile ateş cikmasi bundan dolayı. Peki verilen antikorlar belki benim bir hastalimla mutasyon a ugruyacak. Bağışıklık sistemim kabul etmeyip onunla savasacak bana zarar verecek. Bu arada Corona Corona arkadaslar covid 19 niye? Bu virüs un benzerleri Daha öncesinde de çıkmış bunları covid virüs grubuna almışlar. Bizim Corona bu covid grubuna eklenen 19. Virüs belki ben covid grubuna ait başka bir hastalığım var ya da geçirdim ya da vücudumda pasif kuluckada uyuyor bu aşı onu uyandiracak
Dünya Sağlık mafyasının dayatması. Dünya nüfusunu 4 milyonun altında tutmak. Kobaylar kalpten böbrek yetmezliği, pıhtı atmaktan öldü diyecekler aşıdan diyemeyecekler. Şu forma konu açın, bakın kaç kişi aşı olmuş çoğunda sorunlar boy gösteriyor. Adam işe gidecek dermanı yok bu nedir haklısın hocam sonuna kadar. 🥳
@BodybuildingerMK 4 milyon degil de 4 milyar olmayasin. Ben 2 dozu da oldum ne bana me de olan tanidiklarima hicbir dey olmadi. Etrafta cok buyuk bir bilgi kirliligi var her seye inanmamak lazim
Sana birşey olmamış olması bana olmiyacgi anlamına gelmez metobolizmamiz farklı ya da ileride bir yan etkisi cilmiyacagi anlaminada gelmez çünkü uzun vade testler yapiadi
@Sadecebiri12 uzun vadeli etki/yan etkilerini biliyor musun? aşı olanda corona olup virüs bulaştırabiliyor buna ne diyorsun? aşıların faz çalışmaları normal şartlarda en az 5 sene sürüyor 1 yılda aşı bulundu bununla ilgili bir açıklaman var mı? madem bu aşı bu kadar güvenli neden ilaç şirketleri ya da herhangi bir yer üzerine sorumluluk almıyor? sizi ve çevrenizi herkes sanmayın özellikle aşı olduktan sonra kalp krizi ve beyinde pıhtı atması gibi sorunlar çoğu yerde söyleniyor uzun vadede böyle bir durumla karşılaşırsan ne yapabileceksin? hepsini göze aldınız diyelim kimseye ''ben aşı oldum sende olacaksın'' diyemezsiniz herkes kendi vücudundan sorumludur bünyeler farklı kime uzun vadede ne tepki vereceği belli değil. Sürekli yeni varyantlar çıkıyor bu da aşının güncelliğini kaybetmesine neden oluyor yani boşuna aşılanmış oluyorsun sözde koruyuculuğu 6 aymış bu aşının diğer aşılar gibi tek seferde çare olmuyor olacak gibi de görünmüyor böyle bir durumda aşı demek bile uygun olmaz.
Ama bir de soyle bisey var virus yuzunden olebilirsiniz veya tanidiklarinizi ya da tanimadiklariniza bulastirarak olumlerine sebebiyet verebilirsiniz. Diger tum ihtimaller (asi oldugunda olacak olan) hicbiri ölümden veya baska birilerinin olumune neden olmaktan daha kotu olamaz.
Haklısınız kesinlikle belkide birinin vebaline girebilirim bu düşünce yapımla. Fakat aşı olmamam tedbirsiz olduğum anlamına gelmesin lütfen.7-8 ay önce covid oldum ve kimseye bulaştırmayacak şekilde karantina sürecini geçirdim. Evet bu aşının işe yaradığına inanırsam olurum ama inanmıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Düşünmüyoruz ne olduğu belli olmayan aşıyı olmayı. Anayasanın maddesine göre vücuduna enjekte ettirip ettirmemek kişilerin elindedir. 🥳
Ama ileride toplu alanlara alinmayabilirsiniz veya surekl itest yaptirmaniz gerekebilir.
Heryere gireriz merak etme. Zaten çoğu aşı olduğunda diyecekler ki isteyen olmaya bilir. Sürü Psikolojisi bu şekil yönetiliyor. 🥳 Bill gatesin dediği gibi dünya nüfusunu 4 milyonun altında tutmak. Şöyle bir şey var. Bakarız 3 sene size birşey olmadı kısırlık vs ciğerlerinizde, pankirasınızda, yumurtalıklarınızda herhangi bir değişim olmadığı dakika bizde düşünebiliriz. teşekkür. 🥳
Virusu bulastirarak insanlarin olumlerine sebep olma ihtimaliniz sizi hic rahatsiz etmiyor olmali
Toplumdan konuşursak işin içinden ne siz ne biz çıkabiliriz. Fareler üzerinde ztest etmişler, 2 ayda vücuduna yayılmış fare ölmüş. Bunu insan olarak düşünürseniz eğer, 2 sene insana biçilen ömür, bunu biz değil İngiliz sağlık örgütü söylüyor 🥳🤝
Biz karşı değiliz olan olsun. 🥳
Tesekkurler izin verdiginiz icin 😂
Biz insanız, kobay değiliz. 🥳
Olmadım olmayı suanlik düşünmüyorum tabiki bu benim düşüncem seni etkilemesin
Senin asi olmaman ayni ortamda bulundugun ve bulunacagin herkesi etkiliyor ne yazik ki
Nasıl etkiliyor bunu bana aciklarmisin
Asi olursam coronaya yakalanmiyacagima dair bir kesinlik yok. Verilen antikorlar olurda vücudum kabul ederse hafif atlatmama yarar yanlismi?
Asi olup vücudunda Corona antikoru olan ama virüse tasiyacilik yapanlar var
Bütün bilim adamları aşı olup virüse yakalanma veya tayicisi olmana bir fydasi olmadığı söylüyor. Yani asi olsamda çevrem tehlikede. Çünkü virüsün kulukca zamani var ve kuluckdaki virüs ü bağışıklık sistemin farkedip onunla mücadele etmez. Antikorlar ancak kuluckadan çıkınca savaşmaya başlar
Kanka birtanesi vardı aşı olun dedi, 2 hafta sonra kan pıhtısı atmaya başladı öldü gitti kalpten 🥳
Daha çok örneği var aşı olup corona olanları sayısını sayamayız 🥳🤝
Gelelim öbür konuya grip oluyorsun ilaç içiyorsun gribin ilerliyor zatürreye dönüyor bu sefer farklı ilaç alıyor sun. Covid 19 varyantlar üretti hepsine yeni aşı bu mantiklimi ayriyetten klinik deneyleri uzun vadede ne sonuçlar doğuracak kimse bilmiyor. Deneysel ilac veriyor lar. Az önce okuduğum bir haber var gerçek mi provakasyon mu bilmiyorum sinovak aşısı delta varyantind etkisizmis. Ayriyetten sinovac için ilerleyen aylarda antikor sayısının hızla dustunugu bilim adamları onayladı bak aşının bilinmeyen yönleri çıktı
Vücutta ateş ve baş ağrısı nedir? Vücudun alarm sistemidir. Vucutt bir sorun olunc bağışıklık sistemi onun ne olduğunu anlamaya çalışır ve savaşır. Bu ara sende ağrı ve ateş olur. Grip aşısı sonrasında bile ateş cikmasi bundan dolayı. Peki verilen antikorlar belki benim bir hastalimla mutasyon a ugruyacak. Bağışıklık sistemim kabul etmeyip onunla savasacak bana zarar verecek. Bu arada Corona Corona arkadaslar covid 19 niye? Bu virüs un benzerleri Daha öncesinde de çıkmış bunları covid virüs grubuna almışlar. Bizim Corona bu covid grubuna eklenen 19. Virüs belki ben covid grubuna ait başka bir hastalığım var ya da geçirdim ya da vücudumda pasif kuluckada uyuyor bu aşı onu uyandiracak
Grip aşısı alırken zatürre tedavisi olurken kanser tedavisi olurken bütün riskleri kabul ediyorum diye belge imzalamiyoruzda niye bu asida imzalanıyor
Dünya Sağlık mafyasının dayatması. Dünya nüfusunu 4 milyonun altında tutmak. Kobaylar kalpten böbrek yetmezliği, pıhtı atmaktan öldü diyecekler aşıdan diyemeyecekler. Şu forma konu açın, bakın kaç kişi aşı olmuş çoğunda sorunlar boy gösteriyor. Adam işe gidecek dermanı yok bu nedir haklısın hocam sonuna kadar. 🥳
@BodybuildingerMK 4 milyon degil de 4 milyar olmayasin. Ben 2 dozu da oldum ne bana me de olan tanidiklarima hicbir dey olmadi. Etrafta cok buyuk bir bilgi kirliligi var her seye inanmamak lazim
Evet herşeye inanmamak lazim ama benim sana dediklerim kendi dusuncelerim
Sana birşey olmamış olması bana olmiyacgi anlamına gelmez metobolizmamiz farklı ya da ileride bir yan etkisi cilmiyacagi anlaminada gelmez çünkü uzun vade testler yapiadi
2 sene olmadı daha. 🥳
Yapilmadi
@BodybuildingerMK bu da ölsem mutlu olacak bir de surekl iayni emoji baska bir sey kullanamiyorsun herhalde
Olmeni istiyecegini sanmıyorum
Yok sana demedim zaten su 🥳 emojiyi kullanan tuhafa dedim
Bende onun için dedim zaten öyle birinin ölmesini isteyecek birine benzetmedim😂
Senden daha tuafı mı var kobay. 🥳
Fotograftan analiz edebiliyorsan insanlari iyi ben karsimdaki insanin icini bilemem de
Sadece fotoğraf tan değil 5 dk konuştuğum kişilerde de analiz yapıyorum
@BodybuildingerMK cidden tuhaf bir insansin muhattap olma benimle
Bide bana tuhaf derler sağlık makalesi yazdım bana demedi ona dedi🤔
@Sadecebiri12
uzun vadeli etki/yan etkilerini biliyor musun?
aşı olanda corona olup virüs bulaştırabiliyor buna ne diyorsun?
aşıların faz çalışmaları normal şartlarda en az 5 sene sürüyor 1 yılda aşı bulundu bununla ilgili bir açıklaman var mı?
madem bu aşı bu kadar güvenli neden ilaç şirketleri ya da herhangi bir yer üzerine sorumluluk almıyor?
sizi ve çevrenizi herkes sanmayın özellikle aşı olduktan sonra kalp krizi ve beyinde pıhtı atması gibi sorunlar çoğu yerde söyleniyor uzun vadede böyle bir durumla karşılaşırsan ne yapabileceksin?
hepsini göze aldınız diyelim kimseye ''ben aşı oldum sende olacaksın'' diyemezsiniz herkes kendi vücudundan sorumludur bünyeler farklı kime uzun vadede ne tepki vereceği belli değil.
Sürekli yeni varyantlar çıkıyor bu da aşının güncelliğini kaybetmesine neden oluyor yani boşuna aşılanmış oluyorsun sözde koruyuculuğu 6 aymış bu aşının diğer aşılar gibi tek seferde çare olmuyor olacak gibi de görünmüyor böyle bir durumda aşı demek bile uygun olmaz.
Olmayı düşünmüyorum. Aile bireylerimin tepkisinide alıyorum bu konuda ama zorunlu kalmadığım sürece olmayacağım
Bence olmalisiniz. Tehlikeli olsa doktorlar uzmanlar olmaz
Emin olabilirsiniz ki onlarda ne olduğunu bilmeden oldular. Ve bizim toplumumuzda bir algı var, kendi düşen herkesin düşmesini istiyor
Ama bir de soyle bisey var virus yuzunden olebilirsiniz veya tanidiklarinizi ya da tanimadiklariniza bulastirarak olumlerine sebebiyet verebilirsiniz. Diger tum ihtimaller (asi oldugunda olacak olan) hicbiri ölümden veya baska birilerinin olumune neden olmaktan daha kotu olamaz.
Haklısınız kesinlikle belkide birinin vebaline girebilirim bu düşünce yapımla. Fakat aşı olmamam tedbirsiz olduğum anlamına gelmesin lütfen.7-8 ay önce covid oldum ve kimseye bulaştırmayacak şekilde karantina sürecini geçirdim. Evet bu aşının işe yaradığına inanırsam olurum ama inanmıyorum.
Evet oldum 2 doz ama moderna oldum burada sinıvac yok zaten
Tabi ki oldum. Çift doz Biontech
En iyisi
Çift doz Biontech oldum
Cok iyi
Biontech iki dozu da oldum
Oldum
Bitsin artık şu hastalık
Yeni geçirdim ama 3 ay sürem dolsun olucam
Biyontech olucam
İki sinovac bir biontech
Senin meslek neydi
Biontech iki dozumu da oldum
Evet oldum ilk aşıyı biontech
Olmadım olmamda herkesi kısırlaştırmaya çalışıyorlar 🙄
Biontech firma adı aşının adı pfizer
Hastanelerde biontech olarak geciyor hep ben de o yuzden oyle yazdim pfizer i herkes okuyamiyor
Türkiye'deki hastaneler sadece öyle yazıyor
Cok da onemli degil sanki
Bilgi sadece
Tesekkur ederim
Olmam olamam çünkü iğneden korkuyorum
1. dozu oldum. Biontech.2 dozu haftaya olcam.
1. Doz biontech oldum bugün...
şimdi ikinci doz aşıyı yaptırdım eve geldim.
Evet oldum 2 adet Biontech
İnandığımdan olmadım.
2 adet biontech oldum
Çünkü 2 doz aşı oldum
Evet, 2 doz Biontech aşısı oldum.
@LekkereSinm Birinci dozda ilk gün hissizlik ve ağrı oldu, ikinci gün de özellikle kolumu hareket ettirdiğimde sizi şeklinde ağrı oldu.
Ikinci dozda ise, 3 gün süren ağrı ve hafif ateş oldu.
@LekkereSinm teşekkürler
1 doz Biontech oldum.
1 doz biontech oldum.
Üçüncüyü olucam çok az kaldı 👍
Olmadım olmayı da düşünmüyorum
oldum tabiki
Geçmiş olsun
18 yaşa aşı varmıydı
Biontech oldum.
Oldum
Oldum ikisinide
Yarin olcam ins