Aşı oldunuz mu arkadaşlar?
Evet Biontech oldum.
Evet Sinovac oldum.
Hayır olmadım.
Olmayacağım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İşim gereği yurt dışına çıkmam gereken vakte kadar asi olmayacağım. Olmamaya direneceğim. Bu kadar kısa zaman da çıkarılan bir aşıya güvenemiyorum. Ayrıca aşı olanların imzadiklari aşı onam formuna da bakınca otomatikman olmak istemiyorsunuz zaten :)
Bekleyeceğim yaptırımlar zorunlu olana kadar...
Kısa zaman ne Ya 1buçuk yıl oldu
Aslında kısa zaman değil modern tıpın bu kadar gelişmiş olduğu bir yüzyılda bulunmaya geç bile kalınmış benim fikrine göre. Neredeyse 1.5 yıl sonra bulundu az bir sürec değil şu an tıpta hemen hemen her şeye çare olmasına nazaran geç bile kalındı diye düşünüyorum
DSÖ devam eden salgın nedeniyle bu süreyi minimuma indirmek zorunda ama
@arya23 haklı olabilirsiniz fakat bu kimyasal bir tepkime değil sağlık işi. Kendinizi güzel koruduğunuz sürece aşıya ihtiyacınız olmaz. Çok şükür Covid çıktığından beri bir çok yere gittim geldim ki bunların başında Konya ve İstanbul gelir bir çok kişi ile görüştüm enfekte olmadim. Maske mesafe evet bunlar önemli şeyler. Korunmaya özen gösterip biraz daha bekleme taraftarıyım.
Sen salgın bitince ol o zaman aşını
Bu senin görüşün nasıl uygun görürsen :))
şu an yapılması gerekmiyor haklısın
Çok haklısınız
@curious91 Ben de teşekkür ederim 🤍
@LiseliRuzgar Benim gibi düşünen insanların az sayıda olmadığına eminim :)
Herkez asi da asi diyor sayimiz az bence 😑
@LiseliRuzgar herkesin düşüncesine saygım var. Benim kişisel görüşüm bu yönde. Sayı az ya da çok olmasının da pek bir önemi yok önemli olan insanı değerleri kaybetmemek.
kimsenin karanını etkilemek istemem ama eşim bayağı agır geçirdi illet bir hastalık inancınız olsun 42 yaşında arkadaşım öldü inanın şakası yok tabi tercih sizin diyeceğim ama yaptırmayanlar her zaman için potansiyel taşıyıcıdır bunuda göz ardı etmemek lazım
Cevap
39Cevap
Aşık oldunuz mu? diye okudum sitede her gün böyle soruları görünce bilinçaltımiza işlemiş
😂😂
Aşı için randevu alacakken korona oldum 6 ay sonraya attılar :D
Çok kötü de k gelmiş geçmiş olsun
Dün bu saatlerde sinovec oldum dünden beri ölüyorum resmen
Ayy bende de feci ağrı var biontech oldum ben de
Benim bunyem çok zayıf olduğu için kaldıramadım oluyorum resmen
Hayır okulların açılmasına yakın olacağım beklemedeyim
18 yaşındayım birazdan asi olmaya gideceğim randevumu aldim
Hadi geçmiş olsun şimdiden 🤍
BionTech oldum. Herhangi bir yan etkisini de görmedim. Odaya girditen sonra 20 saniye sürdü sanırım.
Hayır olmadım aklımda çok sorular var şüpheliyim nasıl ortaya çıktığı belli olmayan bir hastalığın aşısı sonuçta ilacı olmayan şeyin aşısı var ilginç değil mi 🤔🤔🤔
Sinovac oldum , Bionteckin bilinmezleri fazla olduğundan.
Oncelikli asi grubundaydim ben sinovac yaptirdim iki dozu da olali cok oldu
biontech oldum sadece hafif bir kol ağrim oldu aksam oda geçti
bi ara sinovac'ın aşısından yaptırdım, bilmiyorum ki gerek yok belki de.
Aşı yüzünden kalp krizi ölümleri çok. 50 yaş ve üstü sıkıntı
Bu haberi nerden okudunuz ben hiç denk gelmedim?
Aşı olmayanlarda olmuyor bu dedikleri kesin bilgi yayalım
Çevremde dün öldü geçen hafta dayımın arkadaşı öldü aşıdan 1 gün sonra
Hangi aşıymış bu
Ne fark eder ak yan etkisi ölümcül
Haberlerde göremezsin çünkü insanlar olmak istemez. Bende çok duydum aşıdan sonra öleni ama ölenlere otopsi yasak olduğu için kanıtlanamıyor
Sabah sinovac oldum🤧
Evet Biontech oldum ve ikinci dozumu olacağım
Aşıdan zarar gelmez gidin olun.
Evet Sinovac oldum kronik rahatsızlığımdan dolayı
Olacağım ama Korkuyorum ya.
Aşı olmayanları anlamıyorum
Ben dee.
Bu zamana kadar oldukları tetenoz aşısı su çiçeği aşısı vs hepsinin içeriklerini bilip güveniyorlardı sanki
Şimdi saçma sapan teoriler kuruyorlar
Aynen öyle
Sacma sapan teori derken kuş giribi ve domuz gribi safsatalarindan haberiniz yok herhalde. Olmadik sey değil bu DSÖnün ilk aldatmacasi değil ve umrumda da degil
@GeriDöndümBebek kardeş sen olma boşver
Seni ilgilendirmez olurum olmam
Olmadım olmayı düşünmüyorum.
Evet biontech oldum 😋
Oldum tabi olmayıpta geberek mi
Seri biontech vurdular.
Olmayacaktım oldum. Biontech
Daha olmadım
Henüz olmadım
Biontech oldum.
Olmadım
Hayır olmadım
Biontech oldumm
Oldum
Olmadım
evet biontech oldum..
kısmetse bu gün olacağım
Ben de dün oldum kolum bugün feci ağrıyor çalışıyorsan falan izin gününe denk getirmeye çalışş
bende öyle yapmayı planlıyorum ama denk gelmiyor ağrı çok oluyormuş duydum ama bakalım belki cuma gününe erteleyebilirim.
Valla ilk 4-5 saat hiç hissetmedim sonradan bir başladı ağrı hala devam ediyor kolumu kaldıramıyorum😂
öyleymiş akrabalardan tanıdıklardan olanların hemen hemen hepsi senle aynı şeyleri söylüyor ve sana söyleyeyim yarın biraz hafifler ama devam eder ağrı 3 gün sonunda geçiyor falan diyorlar
Sinovac
@Burkiibey Çinliler eski komşumuz. Çin bu virüsün ilk çıktığı yer. Biz ki çinli prensesleri aldık zamanında gelin olarak. Bunlar ne alaka bilmiyorum ama sadece biontech yaptıramadım sgdghshshs
@Burkiibey bu arada sinovac olunca islam öncesi Türk tarihi bilgileri de yükleniyor arkadaşlar
@Burkiibey okuyanlar olursa diye
@Burkiibey :(
Daha olmadım
olmadım
Oldum
Hayır daha olmadım
Olmayacağım.
oldum biontech aşısı
Evet oldum
Biontech oldum
Olmam. aşı falan
Olmadım