Şok diyet filan yapmak istemiyorum, sağlığımı bozmadan olabildiğince hızlı kilo nasıl verilir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı.
u +1 yılHaftada 3-4 kez yarım saat düzenli egzersiz yapın. Egzersiz veya spor yapmaya vakit bulamıyorsanız gündelik işlerinizi daha aktif hale getirin. Örneğin, asansör yerine merdiven kullanın, gideceğiniz yer yakında ise yürüyerek gidin, ya da araçta iseniz bir durak önce inin, mümkünse araba yerine bisiklet kullanın, bahçe işleriyle uğraşın, çocuklarınızın aktivitelerine eşlik edin. Sağlıklı kilo vermek için sadece spor ve egzersiz yetmiyor, bunun yanında beslenme alışkanlıkları ve yaşam tarzı da büyük önem taşıyor. İşte yaptığımız spor ve egzersizin yanında sağlıklı beslenme ve yaşam tarzı için yapabilecekleriniz...
Sağlıklı kilo vermenin ilk altın kuralı sabahları yapılacak iyi bir kahvaltıdır. Akşamdan sabaha kadar geçen sürede metabolizma gün içerisinde alınan tüm besin maddelerini vücutta kullanılabilir hale getirir. Vücut tekrar enerji sağlayabilmek için yeni besin maddelerine gereksinim duyar. Kahvaltı yaparak güne başlamak, konsantrasyonu ve gün içerisindeki performansın verimliliğini artırır. Diğer öğünlere kadar iştah kontrolü sağlar. Böylece öğünler arasında da gereksiz kalori alımlarını azaltır.
Ara öğün, 3 ana öğün arasına açlığı bastıracak şekilde uygun besinleri içeren küçük öğünlerdir. Ara öğünler; ana öğünler arasında aşırı acıkmayı geciktirerek kan şekerini dengede tutar. Bir sonraki öğün için kontrolsüz yemek yenmesinin önüne geçer. Ara öğünler metabolizmayı sıklıkla harekete geçirerek zayıflama sürecini hızlandırır.
Gece geç saatlere kadar uyumayan kişiler akşam yemeğinden sonra süre uzadığı için acıkır ve yemek yeme gereksinimi duyar. Yatma saatini düzenlemeyen kişiler uyumaya yakın yüksek kalorili yiyecekler tüketerek vücutta yağ depolanmasına neden olurlar. Bu da kilo verme sürecini zorlaştırır.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Sağlık konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAzimli ve kararlı olursan bu şekilde kilo verirsin. 3 ayda 9 kilo verdiğim yöntemi söyleyeyim,
düzenli ve sağlıklı beslenmek ve abur cubur şeyler tüketmemek, şekerden, tuzdan ve undan uzak durmak. Unlu mamülleri fazla tüketmemek. Pilav çeşitleri, makarna, patates varsa ekmek tüketmemek onun yerine bol salata tüketmek. Öncellikle sabah ilk iş bir su bardağına yarım limon sıkıp içmek kahvaltıyı en iyi şekilde yapmak, dayanabiliyorsanız öğle yemeği yememek tabii ki kendinizi aç bırakmamak kaydıyla ara öğün olarak meyve, sebze ve kuru yemiş tüketmek akşam yemeği en geç saat 8'e kadar yenmeli saat 10'dan sonra hiç bir şey yememek tabii bunlar tek başına olmaz gün içerisinde fırsat buldukça yürüyüş yapmak ve merdiven tırmanmak. Bunları yaparsanız zamanla hem sağlıklı kalır hemde kilo verirsiniz. Bu yötemle 12 yıldır kilomu koruyorum.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
11Cevap
Ben 76 kilodan 54 kiloya 2.5 ayda düştüm. Şimdi nasi yaptigimi, uzmana gitmeden kendim yaptığımı anlaticam.
1) ekmeği kestim, karbonhidrat fazla tuketmedim.
2) şekeri hayatımdan çıkardım
3) günlük 15 bin adım (hareket çok önemli)
4) günlük kalori hesabı yaptım, 1000 kalorinin üstüne çıkmadım.
5) akşam 7den sonra yemek yemedim.
6)2 öğün yedim. Sabah kahvaltimi 2 çırpılmış yumurta,3 zeytin,1 dilim peynir,1 tam domates (dilimlenmiş) şekilde yaptım. Öğlen bitki çayı içtim. akşam da çorba tükettim.
7) haftada bir kere bile olsa cardio yaptım.
Ben bunları yaparak kilo verdim, sorun olursa cevaplarım.313 Yorumla- +1 yıl
Soruyu soran arkadaş bu kızı dikkate al dedikleri doğru bende benzeri nir yöntemle 20 kg verdim
- +1 yıl
Maşallah çok iyiymiş 55 kg çok iyi cidden
- +1 yıl
Seni buna iten ne olmuştu
- +1 yıl
Kesin o bende verdim inanılmaz bir haba geldi üzerime cidden hayatımın en zinde en özgüvenli günlerini yaşıyorum ğze de. Yük kalktı resmen
- +1 yıl
Yanlış anlamazsan eğer bana yazabilir misin
Soran+1 yılharikasınız, tebrik ederim.
beyaz şekeri kestim fakat meyve çok seviyorum, meyve şekerini de kestiniz mi?- +1 yıl
Ben meyveyi az yedim, kesinlikle meyve yemelisiniz ama az yiyin. Mesela günlük bir mandalina, yaz aylarindaysa (ben yaz ayında kilo vermiştim) ben de meyveyi çok seviyorum o yüzden bir avuç kiraz gibi, yani kontrollu yiyin, az yiyin, ama yine de yiyin. Kusura bakmayın biraz uzattım.😀
Soran+1 yılEstağfurullah :D Ben de az önce 1 elma 1 portakal yedim 🙊 Gece ağzıma hiçbir şey sürmek istemiyorum fakat yavaş yavaş anca.
- Sağlık konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılBen yemeği azalttım. Yarım porsiyon yaptım. Ekmeği kestim, en fazla sabah kahvaltı ve akşam yemeğinde 3 4 dilim yedim. Ve sürekli yürüyüş yaptım. Günlük adım ortalamam 15 bin civarıydı. Bu şekilde 2 ayda 15 kilo vermiştim. Ve aç kalmamıştım hiç.
165 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel, tebrik ederim. Yiyecek sınırlaması yok aadece porsiyon azalttınız değil mi
- +1 yıl
Evet, tabağıma yarım koydurdum yemeği. Ekmeği azalttım. Ekmek vücutta su tuttuğu için haliyle kiloya yansıyo. Çoğu zaman yemedim ekmek, sadece kahvaltıda. Akşam da çok acıkmışsam dediğim gibi 3 4 dilim kadar dedim. Vücudun yağ yakması için spor şart. Ama dikkat etmen gereken bişe var. Hızlı kilo verirsen kilo verdiğin bölgede deri sarkması olur. O yüzden azar azar düzenli kilo vermek sağlıklı olanı.
Soran+1 yılHızlı vermek istemiyorum aslında demek istediğim bazıları ayda 1 2 kilo da olmasın istiyorum. Gece yemesini tamamen kestiniz dimi
- +1 yıl
Evet evet gece hiç yemedim. Çok acıkırsam meyve yedim. Onun dışında tüm beslenmem yukarıda yazdığım gibiydi. Aslında niyetim kilo vermekte değildi. O dönem ağır geçen Bi dönemdi benim için. İştahım yoktu. O sebeple yeme düzenim böyle olmuştu. İşe de yaradı aslında. 4 ayda 20 kilo civarı vermiştim.
Soran+1 yılGecmis olsun. Ben de bir 20 versem efsane olurum :D
- +1 yıl
Aslında bütün mesele az yemekte. Hani azar azar ama sık sık yiyin diyorlar ya ona inanmıyorum ben. Böyle az yemeye devam edince fark ettim ki artık istesem de çok yiyemiyorum. Sanki mide küçülüyor gibi. Dediğim gibi benim kilomla falan derdim yoktu, isteyerek kilo vermedim. Bana kalsa vermezdim de. Yanlış anlama zayıflama demiyorum. Günlük yaşamını yani yürümeni vs etkiliyosa, sağlık açısından sorunlar oluyosa elbette ver. Ama bence senin o kadar fazla yoktur. Kadınlar bu konularda azıcık abartmayı her zaman sever. 3 kilo fazlası olur, ay ben çok şiştim derler 😂
Soran+1 yılahaha ne üc kilosu yahu :D ben aksine balik etli olmayı seviyorum ama su an onun üstündeyim. kimse inanmasa da 73 kiloyum 🥺 cünkü yemek yemeyi cok seviyorum 🥺 umarım alışabilirim bu yeni düzene, kim künefe yerine muzlu yulaf yemeyi sevsin yoksa...
- +1 yıl
Boyunla orantısı normalse kilon da normaldir. Takılma o kadar. Künefe dedin aldın beni zaten 😂 Künefeyi haftada 2 değil 1 ye olsun bitsin ya. Vazgeçilecek bişe değil künefe 😋😂
Soran+1 yılneyse dur şimdi diyetin ikinci gününden 😅😂
- +1 yıl
Yorumlara bakındım. Sanki yıllardır tanıyormuş gibi rahat konuşan herifler var. İlginç yanı onları uyarmaman ve normal cevap vermeye devam etmen. Yanlış anlama lütfen, konuyla alakalı değil biliyorum. Ama şunu söylemezsem içim rahat etmez. O şekilde ilk konuştuklarında tepki vermez, önünü kesmezsen seni rahat biri sanıp daha adını bile bilmeden aşağıda olduğu gibi resim isterler, yardım ederim ayağına yol yapmaya çalışırlar. Kendini geliştirmemiş erkek beyni öyle çalışır, tepki yoksa izin verdi ya da hoşuna gitti öyle demem ya da davranmam diye algılar. Sonradan üzülmemen, gereksizlerle gereksiz yere uğraşmaman için hatırlatmak istedim. Umarım fırça yemem 😊
Soran+1 yılyok, cok tesekkür ederim uyarın için. birbirinden farklı iki bilinc yapisi erkek ve kadın, bazen böyle uyarılar gerekebilir :) ama ben direkt kestiğimi düşünüyordum net olarak fotoğraf atmayacağımı belirterek
- +1 yıl
Mesela bebiş falan demiş. Sen buna tepkisiz kalınca onun kafası haa tepki yok o zaman burdan yürürüm dedi konuyu fotoğrafa getirdi. Anlatmaya çalıştığım buydu. Erkek kafası inanılmaz düzdür. İlla uyarmak gerek. Uyarmayınca izin verdiniz, istiyosunuz vs zannediyor ayarsızlar. Bunu yorumunu beğenince onu beğendiğinizi zannetmeleri gibi düşünebilirsin. Mantık aynı 😂
Soran+1 yılahaha üzüyorsunuz ya, ben direkt konusma tarzına bagladim halbuki, kendisiyle hic alakam olmadığı için :D direkt uyarınca da geri kafalı muamelesi oluyor
- +1 yıl
E arkadaşım erkek bu, bizim ülkede çoğunluğu geri kafalı. Ne dedim ben orada? Yorumunu beğenince onu beğendin sanıyor. Şimdi bu ileri kafamı ya 😂 😂 Bi arkadaşım yaşamıştı. Yorum yapmış herifin biri. Bu da gülmüş komik diye. Herif hemen bana güldün hoşlandın demek ki tanışalım mı yazmıştı kıza 😂😂
- +1 yıl
Sonradan gereksizlerle, gereksiz yere uğramamak için anında uyarı sistemi full time açık olmalı. Bak bütün bunları sana bir erkek söylüyo 😂
Soran+1 yılhaklısın biraz daha dikkatli olmak lazım, iyi niyetle bakınca cıvıtıyor çoğu
- +1 yıl
Maalesef öyle. İki kelime doğru düzgün konuşamıyorsun. Hemen altında bişe aramalar, duracağı yeri bilmemeler falan. Sen uyarmayınca sınırsız sanıyorlar.
Soran+1 yılahlaksızlar...
- +1 yıl
Hemde önde gidenleri. Dedim ya koyun güder gibi gütmek gerekiyo maalesef çoğunu. Çünkü gerçekten kadın tarafı tepkisiz kalınca ya da he diyip geçince beyni olumlu algılıyor.
Soran+1 yıltesekkür ederim tavsiyen için. :)
- +1 yıl
Rica ederim, ne zaman istersen yazabilirsin. Buralardayım, elimden geldiğince yanında olmaya çalışırım 😊 🌼
Soran+1 yıl😻 ben ayda yilda bir giriyorum
- +1 yıl
Olsun, sadece içimden geldi söylemek istedim. Bi sorun sıkıntı olursa elimden geldiğince yanında olmaya çalışırım 😊
Soran+1 yılyaa, tesekkür ederim, bilmukabele 🌸 şu anlık tek derdim diyetim :D ama şükür, 4. gğne geldim
- +1 yıl
Ben hala fazla olduğuna inanmıyorum kilonun. Hiç değilse çok fazla verme. 5 kilo falan vermek yetsin sana 😅
Soran+1 yılannem ve arkadaşlarım da öyle diyor ama 62 65 arası olmam lazim :D
- +1 yıl
Ben seni hiç görmedim, adını bile bilmem. Ama en yakınındakilerle aynı yerden bakmışım. Bu sana bi işaret, söz dinle 😂
Soran+1 yılahaha neyse zaten bi 5 verince azıcık ara veririm, orada düşünürüm 😋
Soran+1 yılhem sen beni görmeden nasıl böyle tahmin yaptın bakim:)
- +1 yıl
İnsan okumak diye bişe var. Ben onu iyi yaparım işte. Yorumlarda söylediklerinden yola çıktım, tavrın ve bana yaklaşımına uğrayıp Bi tahminde bulundum, hepsi bu 😊
Soran+1 yıl😳
- +1 yıl
Şaşıracak bişe yok ya hu büyü sihir falan yapmıyorum merak etme 😂
Soran+1 yılhayır, cok akıllıca bi sentez:D
- +1 yıl
Mesela çikolata seversin, şerbetli tatlı pek sevmezsin künefe ayrı Bi yerde tabi 😋 Kinci biri değilsin, kin tutamazsın. Kolay affedersin ama vazgeçtin mi dönüşü çok zordur. İçinden geldiği gibi yaşamak istiyosun, kendini kısıtlamak istemiyosun ama çevren buna izin vermiyo gibi.
şu an için seninle ilgili içimden bunlar geçiyo. Doğru yanlış bilemem sen söyle, ben sadece hissettiklerimi söyledim. Bu arada çikolata seviyosan bence bitter seviyosun 😊
Soran+1 yılCikolata tutkum ve bitirince silen kısmı özellikle doğru :D Byrcun neydi senin
- +1 yıl
Burcum aslan. Bi arkadaşım doğum haritama bakmıştı. Haritamda aslanla birlikte akrep ve İkizler baskınmış öyle demişti 😊
Soran+1 yılAa burcdas cikmisiz haha
- +1 yıl
Bu üç burcu bir arada taşımak bazen zor oluyo tabi 😂
- +1 yıl
Bu kadar iyi anlaşabilmemiz gayet normal o zaman 😊
Soran+1 yılakrep çok güzel bir burç ama ikizler baskınsa eyvah eyvah :D
- +1 yıl
Akreple ikizler baskın demişti 😅
Soran+1 yılahaha neyse sen yine de şey yap, ikizler yokmus gibi...
- +1 yıl
Ben çok anlamıyorum bu işlerden ya. Sadece arkadaşım öyle anlattı diye biliyorum bunları da. İkizler yokmuş gibi nası yapcam Bi anlat hele 😂
Soran+1 yılMm mesela aniden gaza gelip bir anda cayma, çevrendekilere bi iyi tatlis bi gergin uzak olma, dengeli ol filan :D
- +1 yıl
Gaza gelen biri değilim ya 😂 Ben genelde çevremdeki herkesle iyiyimdir. Gergin olacak duruma sokmam kendimi. Ama teşekkür ederim, biraz daha dikkat edicem 😉
Soran+1 yılAblam ikizler de, ondan cok cektim oradan biliyorum ahaha yoksa senin sosyal cevrenle aran iyidir belli oluyor :)
- +1 yıl
Bana etkisi ikizlerin ayarsızlığı değilmiş ya ondan sorun yaşamıyorum 😊 Bazen 3 burcu birden taşımak gerçekten zor oluyo ya 😂
Soran+1 yılsanırım kombinasyona bagli, ben aslan ve koç ikilisiyle gayet mesudum😅
- +1 yıl
Bende halimden memnunum, şikayetim yok ya 😅 Seviyorum kendimi böyle. Bu arada o arkadaşım anlatana kadar bunların farkında değildim, hiç bilmiyodum. Meğer bende neler varmış neler 😂
Soran+1 yılherkese lazım öyle bir arkadas :D cok ilginc seyler bilirler genelde
- +1 yıl
Bunlara pek ilgim olmadığı için sıkıcı geliyo bana. Ama o heyecanlı heyecanlı anlatınca dinlememezlik yapamıyorum, o hevesini kırmak istemiyorum 😊
Soran+1 yıl:D zaten erkeklerin çoğu kadınların bu tarz muhabbetlerine kırmamak için sabrediyor
- +1 yıl
E seviyoruz napalım 🥰 Tamam çoğu öküz gibi olabilir ama içlerinde gerçekten seven de azımsanmayacak kadar var.
Soran+1 yılŞanslı arkadaşın :D Kaliteli adamlar hala var tabii ki ama genele kiyasla maalesef cok az
- +1 yıl
Bu arada baya konuşmuşuz. Ne kadar teşekkür etsem az. Çok keyifli, samimi, içten ve eğlenceli Bi sohbetti. Sen çok iyi, nazik, anlayışlı, sevgi dolu Bi insansın. Her halinden belli bu. Umarım karşına her zaman kalbinin ve duygularının kıymetini bilecek insanlar çıkar. Gerçekten çok teşekkür ederim 🤗
Soran+1 yılBen tesekkür ederim, teveccühün yoksa karşılıklı olmazdi :)
- +1 yıl
Ben samimi olduysam sen müsaade ettiğin için olabildim, o samimiyeti o sıcaklığı senden aldım. Çiçek gibi sohbet oldu gerçekten. Güldük, eğlendik, arada bişeler de öğrendik birbirimizden. İyi ki kesişti yollarımız 😊
Soran+1 yılyaa, katılıyorum, iyi ki 🌸
- +1 yıl
Söylemiştim tekrar söyleyeyim. Ne zaman istersen yazabilirsin. Elimden geldiğince yanında olmaya çalışırım. Kalbinin güzelliği hayatına yansısın umarım 😊
Soran+1 yıltesekkür ederim, sen de istediğin zaman yazabilirsin, basarilar diliyorum:)
- +1 yıl
Sen gizlisin ben yazamam 😅
Soran+1 yıltakipledim:)
- +1 yıl
Tamam, teşekkür ederim 😊
Soran+1 yılrica ederim, iyi geceler
- +1 yıl
İyi geceler, görüşürüz 😊
Rafine olan herşeyi kes şeker un falan herşeyin doğalını ye şeker yerine tatlandırmak için bal kullan pekmez kullan ekmek olarak tam buğday unları kullan gece yemek yeme bol şu iç ben bu şekilde bir ayda 7 kilo verdim ve baya kalıcı oluyor hemen almıyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılEkmek tüketmiyorum üç gündür ama makarna, pilav yemiyorum değil 🙈 cok tesekkür ederim
+1 yılZayıflamak istediğimde uyanır uyanmaz 1 bardak su ile baslıyorum Günde 10.000 adım atmaya ve günde en az 1 ögün salata yemeye çalışıyorum, günde 1 kere sade türk kahvesi büyük bir su ile birlikte icebilirsin.55-60 arasında gidip geliyor kilom. normalde de zaten sevmediğim için paketli ürün ya da asitli içecek filan içmiyorum. Bunu günlük rutin haline getirirsen azar azar verirsin.
00 Yorumla
+1 yılSpor/egzersiz yapmaya üşeniyorsan 1 ay boyunca falan sadece sebze meyve ye bol et tüket ama asla ekmek/şeker/tuzlu şeyler yeme kesinlikle bu en önemlisi. ve çok fazla su tüket
13 Yorumla
Soran+1 yılHaftanın üc günü spora baslıyorum az mı sizce?
- +1 yıl
Ekmek şeker tuz tüketmediğin sürece zaten spor yapmasan bile kilo verirsin ama hızlı kilo vermek istiyorum dediğin için spor yapsan daha iyi olur
Soran+1 yılSüper o halde, tesekkür ederim
Gizli Üye(18-24)+1 yılHızlı kilo vermek sağlıklı değil. Şok diyet yaparsan verdiğinle birlikte fazladan kilo alacaksın bu konuda tecrübeliyim. Sana tavsiyem bir kere hızlı kilo verme düşüncesinden çık sağlıklı beslenme ve spor ile kalıcı kilo ver
10 Yorumla
+1 yılAkşam 7den sonra yemek yeme ve uzun zamanda kilo ver örneğin haziranda 60 alacağım de çünkü hızlı gelince sağlıksız oluyor.
10 Yorumla
+1 yılSu iç
Eekmeği azalt
Şeker kullanma
Yürüyüş yap
İp atla10 Yorumla
+1 yılYesen bile bol bol su ic her gün yuru 2 ay boyunda vucut alisir ama dikkat et yeme az ye ekmek yeme
10 YorumlaSpor ve diyet. Bu kadar basit. Yıllardır bu konu neden hâlâ tartışılır anlamam. İnsanlar mucize bekliyor. Öyle duymak istiyor.
19 Yorumla
Soran+1 yılİşin içine girince komplike bir hal aliyor
Soran+1 yılPekala
Soran+1 yıl165, 73 🙊
Soran+1 yılyoo, kimseye fotoğraf atmak istemiyorum
Soran+1 yıltamam
Ben bol bol su içerek 7-8 kilo vermiştim
12 Yorumla
Soran+1 yılBen 1.5 anca :/ Siz ne kadar içiyordunuz
Gizli Üye(30-35)+1 yılsıfır karbonhidratlı beslenerek 1 ayda 10 kilo verebilrisin tabi egzersiz ile
02 Yorumla
Soran+1 yılbirçok şeyde karbonhidrat var diye biliyorum 🥺
Cevap sahibi+1 yılya işte pirinç makarna vs vs yemicen
+1 yılKalori açığı oluşturup düzenli egzersiz ile. Aşırı şok diyetler veya çok ağır sporlar yapmana gerek yok, yaktığın kalori aldığın kaloriden fazla olduktan sonra sağlıklı şekilde kilo verebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılHafif dengeli beslenme düz koşu bence
00 Yorumla
+1 yılGünlük 400 kalori az almalısın. Bukadar
00 Yorumla
+1 yılBol bol terlemeye yol açacak tüm aktivite
00 YorumlaEkmeği ve şekeri yavaş yavaş azaltmaya başla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç kilosun tombikcim
010 Yorumla
Soran+1 yıl73🥺
Cevap sahibi+1 yılBoy bebişim
Soran+1 yıl165
Cevap sahibi+1 yılE tamam çok fazlalık yok yardım ederim ben sana
Soran+1 yılmesela?
Cevap sahibi+1 yılAnlatırım onu basit iş sen bana güven sana nasıl ve nereden ulaşabilirim
Soran+1 yılfotoğraf filan isteyeceksen yaş fakat bu iş, söyleyeyim
Cevap sahibi+1 yılFoto falan istemeyecektim ama şimdi isteyesim de geldi
Soran+1 yıltipik abaza.
Cevap sahibi+1 yılAbaza demeyelim kadın düşkünü daha uygun olur
+1 yılsporla
10 YorumlaHızlı kilo vermek sağlıklı bir şey değil
00 Yorumla
+1 yılDiyet ve spor
00 Yorumla
+1 yılBiyun ve kilon kac ki
00 Yorumla
+1 yılSağlam bie spor hocası veya diyetisyenle