Güncellemeler
1 ay
Herkes kendjniz damlatin demis. Hastanede olamayacagimiz icin oyle bir talepte bjlunduk. Babam 63 yasonda adam.. nasil damlatsin..
Babam hastanede yatıyor. Gözünde enfeksiyon var. Saatte bir ilaçlarının damlatılması gerek. Hemşireden damlatmasını istedik çok meşgulüm yapamam dedi. Böyle bir şeye hakkı var mı? Ona göre şikayet edicem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Söz konusu sizin yapamayacaginiz bir seyse ve hemsire yapmiyorsa o konuda haksiz ama göz damlasi sizlerin kolaylikla yapabileceginiz bir durum ki size gostermislerdir damlanin kullanisini. Onun icin şikayet edilecek bir durum degil fakat uslubu filan size karsi saygisizcaysa, saygisizca soylediyse uyari anlaminda bir yetkiliye dile getirebilirsin
Milletimiz genelde böyle cahil, bir göz damlasi baba baygin mi yatiyor anlamadin, baba damlatamiyorsa, hemsireye dayatacaginiza kendiniz damlatin.
Bir göz damlasinida kendisi damlatamiyormu? Hemsireye deyinceye kadar o süre icerisinde kendinizde damlatabilirsiniz, yani hemsire ama hizmeticnizde degil, yogunsa daha önemli ciddi hastalari varsa, siz bunada engel oluyorsunuz
63 yasinda babanin gözüne damlasini damlatamayacak kadar nesi var, elimi tutumuyor, bunamami var, nesi var anlayamadim?
S. ktr git ya seni mi ikna edicem sikkk
Doktorlar hemsireler birde senin gibi cahillerle, egitimsiz, seviyesiz haddini bilmezlerle ugrasmak zorunda kaliyor. Saglik hizmeti yapmalarina senin gibi cahiller engel oluyor, mesgul ediyor, calisan personelin is moralinide bozuyor..
Saglik hizmeti yeri orasi, senin para vermeden babanin , senin hizmetcin degiller, cahilllll.
tamamda göz damlasını sizde damlatabilirsiniz acil bir durum olmadık sürece zaten hemşireler tedavisini yapıyor hastalara göz damlasını daölatmak basit birsey bir tek sizin hastaya bakmıyorlarki bir sürü hasta var özel olarak ilgilensin zaten ilgileniyırlar side. göstermişlerdir size hepimiz insanız sonuçta görevini. yapmıyorsa git. şikayet et yapmayana aksatanda nadiren vardır kurunu yanında yasta yanae siz bebek bakıcısı arıyorsunuz galiba
kardeşim refakatçi hiçmi yok
Dikkat edin saldiriyor..
🤣🤣🤣🤣 Allah iyilik versin kardeş güldürdün beni
Hemşireler yoğun bir şekilde çalışıyor buraya yazacağına bir damla sıksaydın. Gören de hastayı komada bırakıp öyle demiş sanacak.
Dikkat edin saldiriyor.. Saglik hizmeti ile hizmetciligi karistirmis, aksini söyleyene saldiriyor
@Berkan26 Boş ver kız da babasını düşünüyor demek ki
Babasini düsünüyorsa hizmetci tutsunlar, burada amac baska, hemsirenin olmayan görevini talep ediyorlar, babasi eli ayagi tutmaz anlarim, akli dengesi yerinde degildir anlarim ama degil, olmayan bir hizmeti dayatmaya calisiyorlar.
@Berkan26 O konuda da sen haklısın :D ben de senin gibi düşündüğümü ilk yorumumda belirtmişim zaten yani basit bir şey için kadının ekmeğiyle oynayacaklar
Düsünceni biliyorum, bana saldirmista, sizede saldirmasin diye uyarmak istedim. ☺ maalesef bunlardan cok var, hemsire doktor savunmuyorum, basitce anlasiliyor durum, göz damlasi 6 yasinda cocuga göstersen kendisi o damlayi damlatir, 63 yasinda adamin göz damlasi, hemsirede yok, burada cahilin biri olamyan hakkini, hizmeti istiyor ve Saglikvilari hedef gösteriyor. Yorumlara bakarsan bunu hakli gören, bu yanlisi hak olarak görende var
@Berkan26 Teşekkürler :)
Hemşireler tedavileri vermekle yükümlüdür. Çok tembeller, zorlamazsan işlerini yapmıyorlar. Şikayet et, nefret ediyorum tüm hemşirelerden.
Baş hekime giderim de kqpinin onunden ayrilmaz
Şikayet edin öyle bi hakkı yok
Damlatir damlatmas
Deme hakki yok
Asla
saçmalamış...
Et şikayet