Sağlık ocaginda ki hemşirenin ben pansuman yenileyemem hastaneye git deme lüksü var mı?

4 gün önce yeğenimin parmağını cam kesmişti. Hastaneye gidip acil de strip bant çektirdik (iğne ile dikisin yerini tutan bir bant acısız olduğu için tercih ettik )

Orada ki doktor pansuman zamanı geldiğinde sağlık ocagina gidip yaptırabilirsiniz ya da kendiniz evde yapabilirsiniz dedi.

Neyse bugün 4. gün işte ben sağlık ocagina götürdüm yeğenimi ordaki hemşireler bizde strip yok dediler hastaneye götürün dediler. Gittim cebimden para verip eczaneden strip aldım yapsınlar diye. Bu seferde biz yapamayız hastaneye götürün dedi.

Kardeşim bu nasıl is? Pansuman yenilenmesinin hastanede yapıldığı nerede görülmüş. Çok sinirlendim ama sağlık calisanlarina saygı duyduğum için sırada başka kişilerde vardı onların işini aksatmamak îcin uzatmadım fazla.

Strip bant nasıl çekildiğini ben hastanede gördüm , o kadar zor ve riskli bir şey değil. Hemşireler neden korkuyor? Hastanede ki doktor benimde yapabileceğimi söyledi. Ben yapacağım malzemeleride alıp.

Güncellemeler
+1 yıl
Buradan hemşire arkadaşların görüşlerini merak ediyorum evde benimde yapabileceğim bir şeyi neden yapmadılar?
Sağlık ocaginda ki hemşirenin ben pansuman yenileyemem hastaneye git deme lüksü var mı?
Cevapla