Hemşireyi şikayet edersem uyarı alır mı?

Ciddi bir sağlık sorunum var ve bugün acile gitmek zorunda kaldım. Triajdaki hemşire, şikayetleri sordu. Annem de "karın ağrısı" dedi. Hemşire yaşı sordu bu kez, ben de annem eksik anlattığı için hızlıca düzeltmek amacıyla "bir de göğüs kafesimde ağrı var" dedim. Ama bir saniye falan sürdü bunu söylemem ve kullandığım tek cümle bu. Gayet sakin konuşuyordum. Hemşire bu kez bana "yaş?" diye bağırdı sinirli sinirli baktı. Ben de saygısız hemşireye "saygılı olun biraz, daha kibar olursanız daha iyi olur" dedim. Hemşire bu kez daha da sinirlendi ve sesini yine yükselterek "ne yapıyorum hanımefendi adını soyadını yazıyorum" dedi. Ben de sinirlendim muayene bile olamadan çıktım hastaneden, verdiği dosyayı da buruşturup iptal ettirdim. Başka hastaneye gitmek zorunda kaldım. Birazdan da şikayet dilekçesi vereceğim. Kimseye kimseye durup dururken bağırıp hastane ortasında azar çekemez. 30 bin TL para alıyor, gelmiş işini yapacağına gelen hastaya çemkiriyor. Sizce şikayet dilekçesi versem uyarı falan alır mı baş hekimlikten? Böyle insanların böyle mesleklerinin olması, işlerini becerememesi, kendilerini gelen hastalardan üstün görmeleri (sırf sabaha kadar çalışıp asosyal bir insan haline gelip daha fazla matematik sorusu çözdü diye, sanki ne vasfı varsa 😂), maddi durumlarının da bizlerden çok daha iyi olması canımı sıkıyor. İmkanım olsa işinden ederdim.

Hemşireyi şikayet edersem uyarı alır mı?