Sağlık & Diyet 1 ay D vitamini eksikliği için düzenli takviye alan var mı? mertoseksüelFenomen Takip Et Xper 7 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Bende çıktı da. Takviye olarak neyi önerirsiniz? D vitamini eksikliği için düzenli takviye alan var mı? Cevap Yaz 12 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sinirrr Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 97% 1 ay İlaç ve vitaminlere karşıyım onun yerine meyve/sebzelerle, baklagiller.. ile vitamin eksikliğine çözüm bulurum 👍🏻 0 0 Yorumla
dynamiteee Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 ay Ocean d vitamini spreyini kullanabilirsiniz veya Devit3 ampul olarak da kullanabilirsiniz haftada 2 defa kullanmanız yeterli olur. 0 1 Yorumla dynamiteee 1 ay Onlar beraber Güneşli havalarda el bileklerini güneşe çevirin D vitamini en çok güneş ışınlarında bulunur Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Benimkide eksik bir şey kullanmıyoum iyi gleecek meyve sebzeler var onlarıda yiyip içmiyorum ölmek istiyrum ben artık d vitamininden ölen varmıdır acaba 0 0 Yorumla
m İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 1 ay Sağlık & Diyet konusunda 373 cevap paylaştı. Doktor verdi de kullanmayı unutuyorum sürekli. Bende D vitamini çok düşük 0 0 Yorumla
İyiinsanlarhalavar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 35% 1 ay Doktora kim giderse gitsin d vitamini eksik 😂🤣 0 2 Yorumla mertoseksüel 1 ay Doğru bu ya. Yorumla İyiinsanlarhalavar 1 ay Herkesin güneşe çıkması lazım 🤣 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Sağlık & Diyet konusunda 8,8b cevap paylaştı. Evet kullanıyo0rum solgar d vitamini 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% 1 ay Sağlık & Diyet konusunda 3,9b cevap paylaştı. de kontrolü olmadan kullanmak çok riskli 0 0 Yorumla
Bilemiyorrumaltannn Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 ay Pharmaton Vitaly kullanabilirsin işe yarıyor 0 1 Yorumla mertoseksüel 1 ay Bakacağım, teşekkürler. Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 ay Sağlık & Diyet konusunda 464 cevap paylaştı. Hiç bilmiyorum ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Haftada bir içiyorum
İlaç ve vitaminlere karşıyım onun yerine meyve/sebzelerle, baklagiller.. ile vitamin eksikliğine çözüm bulurum 👍🏻
Ocean d vitamini spreyini kullanabilirsiniz veya Devit3 ampul olarak da kullanabilirsiniz haftada 2 defa kullanmanız yeterli olur.
Onlar beraber Güneşli havalarda el bileklerini güneşe çevirin D vitamini en çok güneş ışınlarında bulunur
Benimkide eksik bir şey kullanmıyoum iyi gleecek meyve sebzeler var onlarıda yiyip içmiyorum ölmek istiyrum ben artık d vitamininden ölen varmıdır acaba
Doktor verdi de kullanmayı unutuyorum sürekli. Bende D vitamini çok düşük
Doktora kim giderse gitsin d vitamini eksik 😂🤣
Doğru bu ya.
Herkesin güneşe çıkması lazım 🤣
Evet kullanıyo0rum solgar d vitamini
de kontrolü olmadan kullanmak çok riskli
Gunesten almak daha iyi
Pharmaton Vitaly kullanabilirsin işe yarıyor
Bakacağım, teşekkürler.
Hiçbir halt bana yaramıyor
Hiç bilmiyorum ki