Yazın mezuniyet var ve ben 76 kiloyum bugün bi karar verdim Umarim 55 düşerim BENI ERKEK ARKADASIM DAHI ELESITRIUOR HELE TATILE GELINCE EVE UNIDEN AILEMIN DILINE MAŞA OLDUM🥺🥺🥺
Bende 78 kiloyum üst bedenimiz aynı gibi bende alt beden daha ince bacak basen bölgesi. Sen mesela bana göre daha düzgün duruyosun vücut tipi olarak bu avantajına. Kilo vermek istiyorsan tabii ki ver ama kendin için başkaları beğensin diye değil. Birde o üstündeki bluz kiloyu daha çok öne çıkarmış siyah lacivert bordo gibi renkler tercih et kendini aynada daha çok beğenirsin. Fiziğine gelen insanları da kendin kabul etme zaten sen tartıdaki kilodan ibaret değilsin. Kendin için kilo ver dediğim gibi başkası için değil.
Madem bu kilolar kendine küsmene neden oldu o zaman bir an evvel kararlı şekilde spor ve diyete başla. Hem fiziki sağlık için hemde psikolik sağlık için bunu yapman lazım.
Sevme işine gelirsek kilolu olupta aşk yaşayan çok kişi var , kilo aşka engel bir durum değildir zaten kilolu kadın seven erkekte çok ama sen sağlığın için kilo vermekten yana ol.
tam sevişilecek tadına doyum olmaz bi kızsın. karakterin de güzelse var ya senden çok iyi bir sevgili olur. sen sevilmelere doyulmazsın. erkek arkadaşın malın teki onu bırak bence. kendin özgüvensizliğini sana yansıtıyor. senin gibi bir kızın değerini bilmek lazım
95 kilodan 65 e düştüm tek yaptığım ince kafada netlestirdim ve en önemlisi sabır Sadece porsiyonlarimi küçülttum Saglikli ve dengeli beslendim Sebze ve protein agirli Şeker tatlı vs yemedim günde 3 litre tarcinli su bitirdim Şeker ihtiyacini azaltıyor tatlı ihtiyacini kuru meyveler ile ya da tarcinli süt ile giderdim Az yiyip bol hareket birde günde 2 fincan yeşil çay ama aktarta iri yaprak olan kendin demle Ne diyetistene gittim nede herhangi yan ürün kullandım ve 2 senedir aynı kilomdayim
İnsanların nasıl zayifladin ne güzel olmuşsun demesi inanki en güzel yemekten daha güzel 😀 ilk 3 gün zorluk çekersin ama dayan sonra alisiyorsun 3 hafta sonra fizigindeki degisikligi fatkettinde daha çok azim etceksin başlamak basarmanin yarisi 😊😊bol eksiler
Teşekkür ederim bugün Beslenme merkezine gidip vücut ölçü ve yağ oranlarımi öğrendim 23 yaşında olmama rağmen kilo yağ yüzünden 38 çıktı kemik yaşım Bugün Gayet güzel adım attım bakalım neler olacak
Sen kendini begenmelisinki biseyleri basarabilesin sağlığında sorun olmasın gerisi hiç önemli değil kilonu eleştirenlerin karşısında susma rahatsızlığını dile getir bide yanlış anlama ama kilona daha müsait kıyafetler giyinmelisin bence kendine güvenmen için bu önemli açıkçası üzerindeki kıyafetler sana çok uygun değil bence tabikide renkler ve zevkler tartışılmaz ama tarz değişikliği yaparak baslayabilirsin tabi dediğim gibi karar senin inşallah hep mutlu olursun 😊
Hiç kimsenin eleştirisine aldanma çünki kilolu değilsin okadar kilolusun ahafif ama şişman denecek kadar değil baliketlisin. Basenlerin geniş olduğu için öyle duruyon ve zaten basen kadında çok hoş durur.
Ekmek yeme bol su ic ve spor gerisi kolay kilo verecem diye kendini acbirakacak düet yapma 😊
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Üniversiteye başlarken 59 kiloda başladım kyk yurdunda sağlıklı beslenmek ve finallere çalışırken Az yemek mümkün olmuyor 🥺
Sadece basenlerin var ekmek şekeri kesersen halolur bende kilo aldım kilo önemli değil o kadar 58 kiloya kadar indiğim oldu ama kendimle sorunum olduğu için yinede güzel hissetmedim ama şuanki halimle barışığım kilo alınır verilir seni seven olduğun gibi sevsin
Sen epey kilolusun kardeş. Değilsin abartma diyenlere bakma. Ya dalga geçiyorlar ya da üzülme dşye söylüyorlar. Doğrular insanı iyiye yönlendirir. Çoğu zaman acıtabilir ama gerçek bu. Kendine özen göstermelisin. Toparla kendini ve durumdan şikayetçiysen değişim için ayağa kalk.
Sana kendinle barışık ol demeyeceğim bazı kilolu insanlar ben kendimi seviyorum kimsenin düşüncesi umrumda değil kim ne derse desin diye açıklama yapıyor ama bunu söyleyen herkes yalan söylüyor dünyadaki her insan daha iyi görünmek ister kilo başlı başına birçok hastalığın tetikleyicisi kilo demek dengesiz gereğinden fazla ve sağlıksız beslenmek demek kilo vermek başlıca hedeflerinden biri olsun ve bunun için çok sabırlı olup çalışmalısın
Erkek arkadaşın sana gerçekten aşık olmuş olsaydı zaten her halinle severdi ve her halini beğenir hatta köpek gibi cinsel arzu duyardı. Bu bir.
İkincisi senin kilona da yorum yapanlar gerçekten kötü olduğunu dununup seni rencide edenler de gerçek arkadaşın olamaz onları da hayatından çıkar iki !
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben 93 kiloyum ama herkesten önce kendimi seviyorum. Tabi ki kilolu olmak güzel bir şey değil vermeye çalışıyorum ama psikolojik olarak güçlü kalıyorum, hayatı kendime zehir etmiyorum. Keyfini çıkara çıkara bu süreci geçireceğime inanıyorum. Bu arada 110 kiloyu görmüş biriyim...
Bu devirde kilo vermeyi kafana takma verip tekrar almamayı daha çok dikkate alın. Beni kimse beğenmez diyede düşünme bu yanlış bir düşünce. Diyet ve egzersiz ile verebilirsin tek yolu bu yeterki niyetine gir
Öyle tatlı, öyle güzelsin ki. Sağlığın için zayıfla kimse için değil, erkek arkadaşın seni eleştiriyor mu o zaman ona kapıyı göster, hayatında yer verme
Seni fizigin ile yargilayan insanlar bir an once hayatından cikarmalisin. Etrafinda kendi kotu duygu ve düşüncelerini sana yansitamayan insanlar olmayinca sende kendinle cok daha barisik olucaksin inan bana 🤗
senı elestıren arkadasın olamaz ayrıca balık etlsısın yanı 5 10 kloo verısn takma kafana t at sana diet önerıım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benden zayıf olduğun için zayıfsın kanka. O nasıl erkek kanka ayrıl gitsin. Hayatında bağzı şeyleri değiştir ki mutlu olasın kanka.
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Negatif insanları takma, dalga geçen olur önemseme. Bunları gördükçe daha çok güçlen ve fit bir vücut ile daha çok özgüven sağlarsın. Ekmek yeme kanka, hamur işi tüketme fazla. Doğru bir antrenman ile iyi bir vücudun olur kanka.
Herkes 50 kg olacak diye bir şey yok popüler kültürün dayatmasına göre yaşamamız gerekmiyor herkes kendi kilosunda güzel ❤️ sen sağlığına dikkat et yeter ☺️
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Lisede bende 72 ydim 57 yim su an. Yuruyus yap duzenli
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sağlığına dikkat et yani verirsin illa nolcak
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bende zayıfım diye ağlıyorum. Kimse halinden memnun değil. bune böyle abicim
Askim şu anki halin kötü değil ama ilerlerse kötü olur bir spora başla birkaç aya istediğin fitlikte olursun kilo dert değil seni seven her türlü sever
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hem sevgilisi var hem isyan ediyor kim begenir diye. Begenen begenmemis mi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Keşke senin gibi sevgilim olsa