Sağlık Hangi lens markasını önerirsiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Merhaba kullandığım dereceli lensim bu fakat pek memnun kalmadim takdıkdan 1 saat sonra cok batıyor cok iyi temizlememe ragmen bana baska lens önerirmisiniz uzun süreli kullanımlı hemen batmayan? Hangi lens markasını önerirsiniz? Cevapla Marka Soruları Memnuniyet Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Esra_bayram Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 71% +1 yıl ben bu ürünü kullanıyorum ve gayet memnunum kullanım süresi iki hafta ama daha uzun süre kullanmışlığım da var. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Teşşekkür ederim ❤️ Yorumla Esra_bayram +1 yıl rica ederimm lens fiyatları da çok pahalı olmuş ben 20 gün önce bunu 220 tlye almıştım şu an 400 tl :( Yorumla Soran +1 yıl Evet benimkilerinde 3 cift var 1 bucuk ay kullanımli toplam 6 aylik filan ben 350 tl aldim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
ben bu ürünü kullanıyorum ve gayet memnunum kullanım süresi iki hafta ama daha uzun süre kullanmışlığım da var.
Teşşekkür ederim ❤️
rica ederimm lens fiyatları da çok pahalı olmuş ben 20 gün önce bunu 220 tlye almıştım şu an 400 tl :(
Evet benimkilerinde 3 cift var 1 bucuk ay kullanımli toplam 6 aylik filan ben 350 tl aldim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!