Moda & Stil Lens kullananlar buraya, önerdiğiniz marka nedir? lolly_gag Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Kontakt lens kullanıyorum. sizce hangi marka?1. Bionifty2. acuve3. air optix Güncellemeler+1 yıl Air optix aldım teşekkürler Lens kullananlar buraya, önerdiğiniz marka nedir? Cevapla Marka Soruları Nedir Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Moda & Stil konusunda 944 cevap paylaştı. Gözlerindeki derece ne? Astigmat falan varsa lens çok karşılamaz. Bende miyop astigmat var kullanmıyorum ben mesela lens. Ama acuve en iyisi diye biliyorum eğer astigmat yoksa 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Senelerdir acuve kullanıyorum çok memnunum 0 2 Yorumla lolly_gag +1 yıl hydracler olan mı Yorumla AliceMixfield +1 yıl Bilmiyorum mavi bir kutu var Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yok kullanmıyorum 0 0 Yorumla
idosko Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Air optic kullaniyorum memnunum 0 1 Yorumla lolly_gag +1 yıl onu aldım :) Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 824 cevap paylaştı. Başka seçenek var mı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Gözün kac 0 6 Yorumla lolly_gag +1 yıl -2.25 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cokmus lazer dusunuyonmu Yorumla lolly_gag +1 yıl düşünüyorum ama pahalı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kac para şu an Yorumla lolly_gag +1 yıl 32 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yüksekmiş bu arada sorularında gördüm iyi zayiflamissin helal olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gözlerindeki derece ne? Astigmat falan varsa lens çok karşılamaz. Bende miyop astigmat var kullanmıyorum ben mesela lens. Ama acuve en iyisi diye biliyorum eğer astigmat yoksa
Senelerdir acuve kullanıyorum çok memnunum
hydracler olan mı
Bilmiyorum mavi bir kutu var
Yok kullanmıyorum
Air optic kullaniyorum memnunum
onu aldım :)
Lens kullanmıyorum
La belle lens
Başka seçenek var mı
@lolly_gag
acuve en iyisi
Hiç kullanmadım lens