Diğer Lens almak istiyorum hangi marka önerirsiniz? terkedilmisbirisi00 Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Gözlerim kahverengi. Mavi renk lens almak istiyorum hangi marka daha doğal duruyor😅 Güncellemeler+1 yıl Seks sorusu sorsam 283920 yorum gelir... Yazık cidden.. Lens almak istiyorum hangi marka önerirsiniz? Cevapla Marka Soruları Öneri Soruları Lens Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
hazir_cevap Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Bildiğim bir marka yok googledan araştır doktora danış 😊 1 27 Yorumla terkedilmisbirisi00 +1 yıl Araştırdım. Fikri olan var mı diye sordum numaralı değil klasik lens😊 Yorumla hazir_cevap +1 yıl Hımm fikrim yok 🤷🏻♂️ Yorumla terkedilmisbirisi00 +1 yıl Teşekkür ederim yine de 😊troll olmadığın için Aşağıda troller var da.. Yorumla hazir_cevap +1 yıl Rica ederim 😊 Yorumla hazir_cevap +1 yıl Hep aktifsin sitede Yorumla terkedilmisbirisi00 +1 yıl Haftasonları hep aktifim bir de genelde geceleri😅seni de görüyorum sende aktifsin Yorumla hazir_cevap +1 yıl Haftasonlari heo aktifim bir de genelde akşamları 😂 Yorumla terkedilmisbirisi00 +1 yıl Hmm denk geliyoruz😂 Yorumla hazir_cevap +1 yıl Evet denk geliyoruz geceleri pek aktif yok 😂 Yorumla terkedilmisbirisi00 +1 yıl Yoo var aslında😂 Yorumla hazir_cevap +1 yıl Bn bi seni görüyorum 😂😂😂😂 Yorumla terkedilmisbirisi00 +1 yıl Ahahha ilginç😂 Yorumla hazir_cevap +1 yıl Yani baskalarida varda 😂 Yorumla terkedilmisbirisi00 +1 yıl 😅😅 vardır bence Yorumla hazir_cevap +1 yıl Var evetde dün geceden aklımda sen kaldın 😂 Yorumla hazir_cevap +1 yıl Dun gecede aktiftin ya o manada Yorumla terkedilmisbirisi00 +1 yıl Geceleri dertten kederden uyuyamıyorum KS anca kesiyo😅 Yorumla hazir_cevap +1 yıl Hayırdır ne derdin var 😂 Yorumla terkedilmisbirisi00 +1 yıl Uzun hikaye boşver😂 sen niye uyumuyorsun dertli misin Yorumla hazir_cevap +1 yıl Yok ya ne derdi film falan izliyorum tatil zaten takılıyorum öyle 😂 Yorumla hazir_cevap +1 yıl Anlatmak istersen vaktim var ama yinede sen bilirsin 😂 Yorumla terkedilmisbirisi00 +1 yıl Teşekkürler anlatmayayım✔ hmm iyi o halde😂 Yorumla hazir_cevap +1 yıl İdare eder sıkıcı geçiyor geceler uyuyamıyorumda 😂 Yorumla terkedilmisbirisi00 +1 yıl Olsun gündüz uyu😂 Yorumla hazir_cevap +1 yıl Dun 5-6 gibi uyudum 10 da kalktım daha uyuyamadim 😏😂 Yorumla terkedilmisbirisi00 +1 yıl Çok uyumuşsun🙄 Yorumla hazir_cevap +1 yıl Aynen cok uyudum ondan böyle oldu 😂 😂 😂 Yorumla
ahahahhahahh Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kusura bakma da aşırı rüküşsün o etek ve sandalet gözümü kanattı. 0 0 Yorumla
Kominikeysinn Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Air Optix Hydra Glyde'a baktın mi, 😍 1 1 Yorumla terkedilmisbirisi00 +1 yıl Baktım evett😊😍 Yorumla
rrevolutionn Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. Bausch lomb, kalitesi ortadadır hiç şaşma. 1 1 Yorumla terkedilmisbirisi00 +1 yıl Teşekkürler😊 Yorumla
serkancicek Takip Et Xper 6 Yaş: 45 +1 yıl Bırak böyle kalsın. sen böyle güzelsin 1 12 Yorumla terkedilmisbirisi00 +1 yıl Teşekkürler Yorumla serkancicek +1 yıl Doğru söylemişim ama profildeki sensen çok güzelsin Yorumla terkedilmisbirisi00 +1 yıl Benim tabiki.. başkasının fotosuyla işim olmaz Yorumla serkancicek +1 yıl Gerçekten çok güzelsin Yorumla serkancicek +1 yıl Bazıları başka resim koyduğu için öyle dedi Yorumla terkedilmisbirisi00 +1 yıl Teşekkürler... Yorumla serkancicek +1 yıl Kızmazsan istek atıcam sana kabul edermisin. sende takip at ama lütfen Yorumla terkedilmisbirisi00 +1 yıl Hayır. Kabul etmiyorum. Yorumla serkancicek +1 yıl Peki. Yorumla serkancicek +1 yıl Özürdilerim. iyi geceler Yorumla terkedilmisbirisi00 +1 yıl Size de yi geceker Yorumla terkedilmisbirisi00 +1 yıl Geceler* Yorumla
aleyney Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 73% +1 yıl Arma optik 1 6 Yorumla terkedilmisbirisi00 +1 yıl Teşekkürler Yorumla aleyney +1 yıl İnstadan bak bence renklerine ama önce videolar özellikle Yorumla terkedilmisbirisi00 +1 yıl Mavi istiyorum Yorumla terkedilmisbirisi00 +1 yıl İnsta yok ya Yorumla aleyney +1 yıl Pixie blue rengi güzel baya da gerçekçi Yorumla terkedilmisbirisi00 +1 yıl Sağ olasın 👍 aklımda Yorumla
Whatdidingülüm Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl İhtiyacın yokki neden alasın 0 3 Yorumla terkedilmisbirisi00 +1 yıl Öyle istiyorum Yorumla Whatdidingülüm +1 yıl Bende yerçekimsiz dünyada yaşamak istiyorum ama olmuyor neyse bol şans Yorumla terkedilmisbirisi00 +1 yıl Sana da Yorumla
confident38 Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. johnson johnson tavsiye ederim 1 0 Yorumla
WhatTheBok Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aynes 0 3 Yorumla terkedilmisbirisi00 +1 yıl Nette çıkmadı Yorumla WhatTheBok +1 yıl https://resimag.com/p1/52d75cd6eb82.jpeg Yorumla terkedilmisbirisi00 +1 yıl Ee lens diyorum. Başka yerde trolle hadi by Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bildiğim bir marka yok googledan araştır doktora danış 😊
Araştırdım. Fikri olan var mı diye sordum numaralı değil klasik lens😊
Hımm fikrim yok 🤷🏻♂️
Teşekkür ederim yine de 😊troll olmadığın için
Aşağıda troller var da..
Rica ederim 😊
Hep aktifsin sitede
Haftasonları hep aktifim bir de genelde geceleri😅seni de görüyorum sende aktifsin
Haftasonlari heo aktifim bir de genelde akşamları 😂
Hmm denk geliyoruz😂
Evet denk geliyoruz geceleri pek aktif yok 😂
Yoo var aslında😂
Bn bi seni görüyorum 😂😂😂😂
Ahahha ilginç😂
Yani baskalarida varda 😂
😅😅 vardır bence
Var evetde dün geceden aklımda sen kaldın 😂
Dun gecede aktiftin ya o manada
Geceleri dertten kederden uyuyamıyorum KS anca kesiyo😅
Hayırdır ne derdin var 😂
Uzun hikaye boşver😂 sen niye uyumuyorsun dertli misin
Yok ya ne derdi film falan izliyorum tatil zaten takılıyorum öyle 😂
Anlatmak istersen vaktim var ama yinede sen bilirsin 😂
Teşekkürler anlatmayayım✔ hmm iyi o halde😂
İdare eder sıkıcı geçiyor geceler uyuyamıyorumda 😂
Olsun gündüz uyu😂
Dun 5-6 gibi uyudum 10 da kalktım daha uyuyamadim 😏😂
Çok uyumuşsun🙄
Aynen cok uyudum ondan böyle oldu 😂 😂 😂
Kusura bakma da aşırı rüküşsün o etek ve sandalet gözümü kanattı.
Air Optix Hydra Glyde'a baktın mi, 😍
Baktım evett😊😍
Bausch lomb, kalitesi ortadadır hiç şaşma.
Teşekkürler😊
Bırak böyle kalsın. sen böyle güzelsin
Teşekkürler
Doğru söylemişim ama profildeki sensen çok güzelsin
Benim tabiki.. başkasının fotosuyla işim olmaz
Gerçekten çok güzelsin
Bazıları başka resim koyduğu için öyle dedi
Teşekkürler...
Kızmazsan istek atıcam sana kabul edermisin. sende takip at ama lütfen
Hayır. Kabul etmiyorum.
Peki.
Özürdilerim. iyi geceler