Lens kullanmaya başlayacak biri olarak birkaç sorum var. Vaktinizi ayırıp yardımcı olursanız sevinirim.
1- Renkli lens mi, şeffaf lens mi?
2- Lensin göze zararı var mı?
3- En kaliteli lens markası hangisidir?
Cevaplarınızı bekliyorum. :)

Lens kullanmaya başlayacak biri olarak birkaç sorum var. Vaktinizi ayırıp yardımcı olursanız sevinirim.
1- Renkli lens mi, şeffaf lens mi?
2- Lensin göze zararı var mı?
3- En kaliteli lens markası hangisidir?
Cevaplarınızı bekliyorum. :)

Merhaba, benim gibi gözlükten uzak durup lens takanlar ve göz sağlığına önem verenler! 🤓
Hazır bu soruyu görmüşken, yoğunlukla lens kullanan biri olarak Türkiye'deki kaliteli lens markalarını size anlatacağım. Gözlerimize hem tarz hem de koruma sağlayan lensler, stilimizi de bir üst seviyeye taşıyor diyebiliriz. Renkli ve şeffaf lenslerde en sağlıklı lens markalarını merak ediyorsanız okumaya devam edin.

Renkli lens dünyasında adını sıkça duyduğumuz bir marka diyebilirim. En iyi renkli lens markası olarak anılıyor. Doğal görünümüyle ön plana çıkan bir markadır. Geniş renk yelpazesiyle her zevke hitap eden lenslere sahipler. Gözlerinizi daha büyük ve etkileyici hale getirirken, ayrıca doğal bir görünüm de sunuyor.
Türkiye'de birçok kişinin tercih ettiği bir diğer marka da bu denilebilir. Renkli lenslerin öncülerinden biri olabilir. Trendleri takip eden ve çeşitlilik sunan bu marka, gözlerinizi istediğiniz renkte parlatmanızı sağlayan lenslere sahipler. Hem günlük hem de kozmetik amaçlı kullanabileceğiniz çeşitleri mevcut.
Renkli lensler konusunda kalitesiyle bilinen bir diğer marka da Bella. Doğal ve canlı renk seçeneklerine sahipler. Geniş ürün yelpazesi olmasıyla da, herkesin tarzına uygun bir renkli lens bulmasını sağlar.
En iyi lens markası yorumlarına göz attığımda da, kullandığım bu 3 markayı da sık sık görüyorum.

Şeffaf lenslerde güvenilirlik denince akla gelen ilk markalardan biri diyebiliriz. Yüksek kaliteli malzemelerle üretildiği gibi, gözlerinize mükemmel bir netlik ve rahatlık sağlar. Gün boyu konforlu kullanımıyla biliniyor. Göz sağlığını önemseyenler için ideal bir seçim olabilir. En iyi şeffaf lens markası hangisi diye soranlara, ilk önerimdir. 👀
Şeffaf lenslerde mükemmel bir denge arayanların ilk bakması gereken markadır. Yenilikçi teknolojisi ve göz dostu malzemeleriyle dikkat çeker. Gözlerinize uzun süreli konfor ve berraklık sunar. Göz sağlığınızı önemsiyorsanız, tercih edilebilir bir marka..
Şeffaf lenslerde üstün performansıyla bilinen son marka da Biofinity.. Yüksek oksijen geçirgenliği ve uzun süreli konforuyla, gözlerinizi mutlu eden bir seçenek olabilir. Gözlerinizin doğal nemini koruduğu gibi, ayrıca net ve berrak bir görüş sunar. Gözlerinizi ferah tutmak istiyorsanız tercih edilebilir.
Lens kullanımı konusunda göz sağlığınızı korumak için dikkatli olmanız çok önemli. Lenslerinizi düzenli olarak temizlemeniz, değiştirmeniz ve kullanım talimatlarına uymanız gözlerinizin sağlığını korumanıza yardımcı olur. Lens kullanmadan önce göz doktoruna danışmanız da önemlidir, çünkü herkesin göz yapısı farklı olabilir ve uygun lens seçimi için bir uzmana görünmek gerekir.
Hepinize hayatınızdaki mutlulukları en net şekilde görebileceğiniz günler diliyorum. :P <3
Yıllardır 1. Sıradaki markayı kullanıyorum 3 ay gözümden çıkartmadığım zamanlar oluyor. Denize girerken duşta fakan hiç çıkartmam 😀
@wantutiri zaten tavsiye değil!!! Hiç kimseye tabsiye etmiyirum. Enfeksiyon kapabiliyor en son öyle oldu diktordan fırça yedim 😉 düzenli kullanıldığında, çok konforlu çok harika olur 👍
En çok oksijen geçiren markayı kullan, renkli veya şeffaf olmasına da sen karar ver. Ben de ikisini de kullanıyorum ama hemen hemen her gün şeffaf kullanıyorum. Diğeri hafif bulanık gösteriyor.
Diğer sorunun cevabı da eğer sen düzgün kullanmazsan zarar verir.
Lens kullanırken neye dikkat edilmeli?
Temiz kullanmalısın, her gece yatmadan önce çıkarmalısın. Haftanın bir günü lens kullanmamalısın, kabını sık sık değiştirmelisin.
Ben de lens kullanıyorum. Eğer numara yüksekse renkli lens görüntü kalitesini düşürüyor. En iyisi nefes alabilen şeffaf hd lensler kullanmak. Her markanın var.
Her gün dört ya da beş saatten sonra çıkarmanı öneririm günlük kullanım süresi bunu geçmesin ben çok tavsiye etmiyorum bazen bir ortamda sokakta ya da tozlu ortamda mikrop ve bakteri kapma imkanın yüksek lens kullanmak öyle çok pratik ve kullanışlı değil eski kullanan biri olarak bilmeni istedim
Cevap
9Cevap
Yıllardır numaralı kullanıyorum Kesinlikle —> iconic marka almalısın aşırı dogal ve rahat birçok kişi lensmi diye şüpheye düştügünden soruyor ve lens diyincede çok güzel duruyoe diyorlar 👍🏻
Şeffaf al. Çünkü renkli lensler görüntüyü tam net göstermiyor şeffaflara göre. Alıcaksan Air Optix Aqua al derim ben :)
1-Şeffaf lens
2-Göze vereceği zarardan çok , kullanımında çok problem yaşayacaksın
(gözüne su sıçrarsa ya da yüzünü yıkarsan yapışır kalır, çıkarması hayli zordur vs.)
3-PureVision
Bu videolar size yardımcı olur. Bende lens kullanıyorum. Ama yazmaya üşendim. 😎
lenslerı gözünden 6 ay cıkarmassan kör oluyorsun takıp cıkartırken cok tıtız olman gerek ve şu an kı goz rengın ne renk acabaa
kahverengi
ya ben çok önermem kullanmam fakat kardeşim kullanıyor o da Solotica

sağ göz labella dimgray. bence yeterince doğal.
herşeyin gerçeği güzeldir ben mavi gözlüyüm kahverengi lens alıyommu? sende alma ozaman :D
Şeffaf lens al lensle havuza girme ve marka olarak biraz pahalı ama bausch+lomb
dr kontrolunde ol , ona gore al
numaraların kaç?
4 numara
renkli de alabilirsin normalde ama ilk baş normal yumuşak lens kullanman daha mantıklı olur.
Seffaf
Hayir bakimini yaparsan zarari yok
doğal olun bea beğenen öyle beğensin.
Gözlerim bozuk Gözlük takmak istemiyorum mecburen lens takcam :D
zararı yok marka olarak da acuvue öneririm
labella
Şeffaf al bence ^-^
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?