Verenler öneri versin ya naptıysam en fazla 1-2 kilo gitti sonra sabitlendi bu aldığım kiloyu veremiyorum biraz hareketsizimde hatta baya napıcam hareketi es geçin sadece yürüyüş yaparım 1-2 saat o kadar
Güncellemeler
10 ay
Heyyo
Verenler öneri versin ya naptıysam en fazla 1-2 kilo gitti sonra sabitlendi bu aldığım kiloyu veremiyorum biraz hareketsizimde hatta baya napıcam hareketi es geçin sadece yürüyüş yaparım 1-2 saat o kadar
3 ayda 9 kilo verdiğim yöntemi söyleyeyim,
düzenli ve sağlıklı beslenmek ve abur cubur şeyler tüketmemek, şekerden, tuzdan ve undan uzak durmak. Unlu mamülleri fazla tüketmemek. Pilav çeşitleri, makarna, patates varsa ekmek tüketmemek onun yerine bol salata tüketmek. Öncellikle sabah ilk iş bir su bardağına yarım limon sıkıp içmek kahvaltıyı en iyi şekilde yapmak, dayanabiliyorsanız öğle yemeği yememek tabii ki kendinizi aç bırakmamak kaydıyla ara öğün olarak meyve, sebze ve kuru yemiş tüketmek akşam yemeği en geç saat 8'e kadar yenmeli saat 10'dan sonra hiç bir şey yememek tabii bunlar tek başına olmaz gün içerisinde fırsat buldukça yürüyüş yapmak ve merdiven tırmanmak. Bunları yaparsanız zamanla hem sağlıklı kalır hemde kilo verirsiniz. Bu yötemle 11 yıldır aynı kilomu koruyorum.
Sıkı mı peki vücudun spor yaptın mı bunlar yeterli geldi mi
Evet
Cevap
8Cevap
Yürüyüş yaparak günlük harcadığın kaloriyi arttırabilirsin. 40-45 dk tempolu yürüyüş etkili olabilir
Profildeki sen misin
Tabii ki en iyisi bir diyetisyene gidip kan testi vermek ve neden kilo veremediğini öğrenmek. Yine de o zamana kadar sana yardımcı olması için nasıl kilo verdiğimi detaylı anlattığım Bencemin linkini ekliyorum. Okumak istersen buyur.
Teşekkürler okuyorum şimdi
Rica ederimm
Sabahları aç karına su iç ve yürüyüşe çık , sabah kahvaltıda ekmek tüketebilirsin ama öğlen akşam yok, öğlen ve akşam karbonhidrat yok, et balık türü yiyebilirsin
Peki akşam 7 den sonra yemek yemiyorum zaten ama reflü başlangıcı var diye. Gece acıkınca napim gece uyuyamayınca can sıkıntısından daha çok yiyorum kilo aldırmayan ne yenir gece
Valla gece yemeyeceksin, yiyorsan zaten o yüzden kilo veremiyorsundur ya da alıyorsundur, ama illa bir şey yiyeceğim diyorsan havuç 🥕 salatalık 🥒 ye
Almıyorum ama aldığım kilo kesinlikle gece yemelerden daha almıyorum 1 yıldır sabit ve geçen sene mesela çok uğraştım verdim sonra yiyemediğim şeyler aklıma düştü yiyince yine aldım aynen öyle yapyım
Egzersiz yapmayı unutma
Peki thanks
You are welcome✌🏻
Çok üzüldüğüm zamanlarda ciddi bunalıma giriyorum en son gecen sene sevgilimle bir tartışmam da bir hafta 3 kilo verdim yemek yiyemiyorum 🤷🏻♀️
Üzüldüğümde tam tersi yerim ben
En iyisi dengeli yemek boş ver takma kavga edince aç kalma
Nasıl diyet yaptığımı görmek isterseniz buraya bakınız.
Bence mi oku. Harfi harfine yaparsan kilo verirsin. Ben 40 gün hiç kaçamak yapmadan bu şekilde zayıfladım.
Yediklerine dikkat et , porsiyonları küçült yürüyüş yap
Peki
Kilon çoksa rahat verirsin ama zaten çok kilolu biri değilsen ayda 5 kilo çok zor
164 63kg
52 ideal kilom
Aslında 10kg vermem gerekiyo ama şimdilik 5 kg diyorum
Bir an önce kurtulmak için
Fitness kanallarını takip et orada iyi anlatırlar, şu an yazmak çok usendirdi beni
Fitness mı yapim
Sen bilirsin fitness kanalları beslenmeyi iyi anlatır diye söylemiştim
Lan biz almaya calisiyoz bunlar vermeye hayata bak
Hergün aynı saatlerde yemek bol miktarda su ve spora başlarsan hersey yoluna girer
Tatlı isteğği içi
Tadımlık kesmiyo
Doğru
164 63
İnşallah o kadar özledim ki 50 kilo olmayı kendimi çok mutsuz hissediyorum bu kiloda 4 yıl önce 57 idim ondan önce 47 derken iştahım bir açıldı 50 lerde dururken hareketsiz de olunca al sana 63 hatta bir ara 69a çıktım da neyseki o 6 kgyu hemen verdim
Peki sağoll
Kalori hesabı yapmalısınız
Bn 1 hatada 4 kilo vermistim
Nası
Vallai yemedim hep yogurt su filan verdim
Geeel ben seni eriticem
Nasıl
Anlatıcam ekle beni
Söyle
Tek cümleyle anlatamam
Uzun yazılıyo buraya
İyi günler👋👋