Sağlık Kilo aldırıcı bir şeyler önerin? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 cevapları bekliyorum Güncellemeler+1 yıl Ulan uyyomu herkes püğ? Kilo aldırıcı bir şeyler önerin? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
görünenbiri Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum, fazla yemek ye özellikle gecelerde 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya benim metabolizma harbi hızlı çalışıyo galiba ya neyse deniycem bunuda Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sık sık beslen, yemek aralarında su veya içecek içme. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hamile gibi hissediyom cok ekmek yiyince ya valla varya aynada kendime bakmak istemiyorum artık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zayıfsın ama göbeğin mi var Yorumla Soran +1 yıl Kız göbekte yok herkes bana tommy shelby diye lakap takmiş sinirlerim bozuluyo.Valla inanilmaz derecede tribe girdim sivilce cikti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boş ver alma zaten Yorumla Soran +1 yıl Ya kizim 25 yasindayim otobuste geliyorum karsimda liseli kiz bana is atiyo guluyo.Kulagina fisildayip guzum ben 25 yasindayim sizin dunyanizdan degilim sizden degilim diyemiyorum.Oda saniyoki bu benden utaniyo şu saçmaliga bakarmisin? Yorumla
selinn122xx Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl tiroid sorunun olabilir mi acaba doktora gittin mi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gitmedim ama gidicem Yorumla
emlsrtk1 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl yağlı hamur işi yiyecekler tüketebilirsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Denerim 😂😂 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yedikten sonra uyumak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 okey oda güzelmiş ama trdeyiz biliyon demi Yorumla
Sözleşmeci Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Tahin pekmez ve zeytini bol tüketin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ss aldım teşekkür ederim bu 1 Yorumla
Xxlarenqq Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Yulaf ye kesinlikle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkur ederim Yorumla Xxlarenqq +1 yıl Rica ederimm Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Çikolata 😋 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İmkansız ben ekmeğe abandıkça tatlılardan uzaklaştım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum, fazla yemek ye özellikle gecelerde
Ya benim metabolizma harbi hızlı çalışıyo galiba ya neyse deniycem bunuda
Sık sık beslen, yemek aralarında su veya içecek içme.
Hamile gibi hissediyom cok ekmek yiyince ya valla varya aynada kendime bakmak istemiyorum artık
Zayıfsın ama göbeğin mi var
Kız göbekte yok herkes bana tommy shelby diye lakap takmiş sinirlerim bozuluyo.
Valla inanilmaz derecede tribe girdim sivilce cikti
😂😂
boş ver alma zaten
Ya kizim 25 yasindayim otobuste geliyorum karsimda liseli kiz bana is atiyo guluyo.
Kulagina fisildayip guzum ben 25 yasindayim sizin dunyanizdan degilim sizden degilim diyemiyorum.
Oda saniyoki bu benden utaniyo şu saçmaliga bakarmisin?
tiroid sorunun olabilir mi acaba doktora gittin mi
Gitmedim ama gidicem
yağlı hamur işi yiyecekler tüketebilirsin
Denerim 😂😂
Yedikten sonra uyumak
😂😂 okey oda güzelmiş ama trdeyiz biliyon demi
Tahin pekmez ve zeytini bol tüketin
Ss aldım teşekkür ederim bu 1
Yulaf ye kesinlikle
Tamam teşekkur ederim
Rica ederimm
Çikolata 😋