Güncellemeler
+1 yıl
Tek seferlik içeceğim , bir kereliğine yani
Merhaba ben cnsel gücümü arttırmak amacıyla birkaç gün sonra yarım litre süt içeceğim. Süt cn sel gücü arttırıyormuş çünkü. Bana herhangi bir zararı dokunur mu acaba cevaplarsanız sevinirim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
tabii ki olur başta sindirim sisteminde kabızlık gibi sorunlar çıkmaya başlar zamanla farklı şeyler de çıkabilir her şeyin fazlası zarar insanlar fazla su içmekten zehirleniyorlar
Anladım fakat ben bunu tek seferlik yapacağım , düzenli değil yani. Yine de bu dedikleriniz olur mu?
yani kabız olma ihtimalin yüksek alerjik reaksiyonda gösterebilir bence riske atma
onun yerine geniş zaman için dengeli ve düzenli beslenme ufak spor yürüyüş gibi şeylerle daha sağlıklı ve uzun süreçli bir sonuç alabilirsiniz
Süt bilinenin aksine kemiklerini güçlendirmez, sağlıksızlaştırır. Reklam projesi için çıkartılmış bir şeydir bu. Bu yüzden içmenizi tavsiye etmem
Şöyle ki yarim litreyi tek seferde içmessen sorun olmaz
Ben tek seferde içmeyi düşünüyordum. Ne gibi sorunlar yaratabilir acaba biraz bilgilendirirseniz sevinirim :)
Ayrıca tek seferlik içmeyi düşünüyorum
Yağ oranı az ise aslında süt zararlı kimse bundan bahsetmez
Cinsel güç sütle mı artiomus 😅
Süt ve süt ürünleri arttırıyor
Saçma bnc
Evet başka sorunlar yaratır
Tek seferlik içeceğim. Ne gibi sorunlar yaratır biraz bilgilendirirseniz sevinirim
Demir eksikliği yapar.
Anladım fakat ben tek seferlik içeceğim. Düzenli değil yani. Bir kereden bir şey olur mu?