karnimda bicak batiyormus gibi bir his var aci var ve bu aci sag tarafimda da var sag kasığım ve sol kasığım asiri derecede zonkluyor.. iki gun once acile gittim norolojiye sevk etti ama bazi sebeplerden dolayi daha gidemedim iki gundur de agri asiri artmaya basladi bunlarin yaninda asiri bi bel agrisi var ama daha cok karnimim sag tarafinda ve kasik bolgemde bicak batma hissi var... korkuyorum aileme soyledim Şu an gidemiyorum doktora babam kizdi niye sabah gitmedin diye ben ne uapmaliyim ya apandistten suphelenip korkmam dogru mu
Güncellemeler
+1 yıl
ha sagol ama anlaticak bisey yok senin varsa dinlim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Lütfen acile git apandist olma olasılığın yüksek ve patlarsa zehirlenirsin ayrıca kusma eşlik etme olasılığıda var geçmiş olsun ve git
gittim ve reglden dolayi dediler
Çok sevindim sağ kasık çok dikkat
Neden gitmedin , sıkıntılı gibi fıtık fılan olabilir belki kasık fıtığı umarım apandist şişmesi yoktur
karnim asiri derecede şiş ve lavabodan ciktim hizli nefes alarak odaya girdim uzandim uzandigim anda sag tarafimda bicak saplanmasi artti ve asiri derecede kafam zonkluyor
Acile git , arabanız varsa baban filan götürsün yoksa ambulans çağırdı 112 araman yeterli
Durumun ciddi , acilen bir sağlık kuruluşuna git şaka bi yana sabaha çıkmaya bilirsin
Basit bir durum değil senin ki
bu kadsr kotu bir sey midir sabaha bisey olur mu korkuyorum uyudu babam bisey diyemiyorum da
Saçmalama uyandır uyuduysa baba çok ağrıyor yerimde duramıyorum de , apandist fılan olabilir
Baban 2 laf edecek diye korkma , o kadar korkuyorsan annene söyle o konuşsun babanla
of allahim sabir yarabbim en cokda bundan korkuyorum bi arkadasim yazin karin agrisi yuzunden doktora gitmis ve doktor gaz var demis sonra kiz bir hafta sonra yogun bakima alindi öldü apandisti patlamis vucuduna yayilmis
Ya kardeşim burada bana cevap yazmak yerine , hastaneye gitsen ya
Büyük ihtimalleri apandistin şişmiş bana göre acilen gitmen gerek hastaneye , bu genç yaşında başına iş gelecek
gidemiyorum. korkuyorum kimse uyanmiyo
Adresini ver istersen senin yerine 112 arayabilirim
Durumun ciddi gibi , ailen iki laf edecek diye riks alma derim , ailenden korkacagina ölümden korkmak daha mantıklı
belki gecer biraz bekle seher dedim daha da artti mide bulantim var bunlari mal gibi doktora gitmektense anlatiyoum cunku önlerinde agladim doktora gidelim dedim biri bile kalkmadi ben sabahtan beri karnim aciyo diye agliyom annem az once gelip yanima noluyo sana dedi... ya saka mi bu saka mi sabaha cikamicam 112 arayamiyorum çünkü doverler
apandist olabilir diyorum sacmalama diyorlar
Dövsünler Max 2 tokat atarlar , ya daha ciddi bir şey gelirse başına
Hangi şehirdesin sen
Apandisit belirtilerine baktım , gerçekten olabilir , şu an ailenin yaptığı ihmal bildiğin, bence hastaneye gitmelisin sabah sonucu daha ağır olabilir
Keşke burada yorum yapmaktan başka bir şey gelse elimden , durumdan haberdar et benide aklım sende kalmasın
uşakın ilcesindeyim
Neresinde bende usaktayim
buna inanmadim
banaz
Yakındır banazda ki hastane acil var mı ordada
köy degil ya sonucta ilce kocaman devlet hastanesi var
ve ben devlet hastanesinin bir alt sokaginda oturuyorum
100 adim falan
sabah gitsem ölür müyüm
uyuyamiyorum kotu bir sey olur diye
Gece gece bu saatde tek gidilmez zaten , yok arkadaşın filan ara birisi eşlik etsin
Apandist hemen patlamiyor 2 3 de sürebiliyor diye biliyorum
gelebilecek arkadasim yok
acaba babamin dedigi gibi ben mi abartiyorum
ben Şu an o kadar kurguladim ki. kafamda
Tabi kafanda kurduğun içinde etkisi olabilir ama , bu kadar sancı fazla özellikle karın bölgende batma hissi var diyorsun
hala karnimda batma hissi var karnimin tam ortasinda kasik bolgemde ama sag tarafimdaki agri uzandigimda ortaya cikiyor arada zonkluyor
Son günlerde ağır fılan kaldırdın mı
Belki kasık fıtığı fılan olabilir diye düşünüyorum ben
Biraz baktım karında batma hissine yumurtalık kissi olabilirmiş
Böbrek taşı filanda olabilir, veya sadece regl olacaksındır
ben 2 sene once gogus kafesimin yanmasindan dolayi gemel cerraha ciktim ve bana ulsersin deyio mide koruyucu verdi bir kac hafta kyllanip biraktim.. bundan dolayi olacagini sanmiyorum... cunku sag tarafim agriyor.. ve belim cok agriyo o hadi surekli sandalyede otiruyorum mezun yks ogrencisiyim o yuzden agriyo ama basim felaket bir sekilde zonkluyor hic durmadan hic dinmiyo basimin agrisi hic bitmedi
Karnında şişlik var mı veya karnın sağ bölgesinde , yürürken veya sarsilinca ağrı hissi artıyor mu
karnim şiş zaten... evet artiyo hatta Şu an zonklamaya basladi
Bilemedim ne yapsak , elimden de bir şey gelmiyor , arabayı alıp gelip götüreyim desem banaza kadar illaki çevirirler bende ehliyet yok cezalar arttı baya , ailen götürmüyor , 112 arayamıyorsun , götürecek kimse yok
Ne yapicaz dua edelim o zaman umarım bir şey olmaz diye
cidden usaktamisin sen saka mi yapiyon
Sence şaka yapar gibi bir tavrım mı var
4 gün önce soru sormuşsun yine karnımda batma var diye 4 gündür gitmedin mi ciddiden
bilmiyorum garip geldi neresinde yasiyon
Neden bu kadar sorumsuzsuz ya başına bir şey gelse
4 gun once hafifti simdi sag tarafta acidi ve gittim acile norolohiye sevk etti oraya gidemedim
Apandist ile ilgili bir sorun olsa bence anlarlardi müdahale ederlerdi o kadar sorumsuz personel olamaz
Zaten karnını muayene etmesi gerek şişlik filan olsa anlarlardi
bi tane kiz vardi yeni doktor bayadir karnim agriyo bide basim agriyo dedim MUAYENE ETMEDİ mide koruyuuc icirip agri kesici serum takti bu kadae "SENIN BAYADIR AGRIYORMUS ACILLIK BIR DURUM YOK NOROLOJIYE GIT DEDI"
Çok garip ve ilgisiz geldi , keşke bir de Uşak'ta kine gitseydin , yarına çıkarsın bence önce bazanda ki acile git yine bir şeyin yok derlerse Uşak'ta ki acile git
Yarın sınavım var benim artık uyumam lazım , sende uyumaya çalış gitmeyeceksen bu gece acile , bana göre zaten orada ki hastane personeli ilginiz ve sorumsuz gibi geldi Uşak ta ki eğitim araştırmaya git bir de bakalım onlar ne diyecek, durumundan haberdar et beni yarında yaz buraya
yarina cikamam diye korkuma uyuyamiyorum... emin olmak icin karnimin sag tarafkni bastirdim ve ceker cekmez tum karin bolgem bir anda bicak kesilir gibi kesildi.. neyse cok şişirdim senin kafani da yarina yanit yazamazsam bilki sabaha cikamamisimdir. ama allah kerim
Sana git diyorum acile işte babam götürmüyor diyorsunnn, 112 ara diyorum döverler diyorsun sabaha cikamazsin dövsünler fark eder mi
Ara 112 sessizce in evin önüne onlar götürsün seni , rica et onlardan ambulans dönüşte evine bırakıversin zaten yakın diyorsun
Umarım bir şey sabaha kadar
gunaydin dun korkuyla uyudum simdi kalktim biraz iyiyim atesim falan yok... sadexe karnimdaki kramlar gitmedi
ve bogazim aciyo
Bu gün olsun git doktora
İyi olmana sevindim
Ee nasıl oldun
dahiliye gittim kan ve idrar testi yapti ertesi gun gel dedi bakalim ne cikti birazdan gidecegim... ama hala. karnimin acisi gecmedi
Neden röntgen fılan istemedi ki , çok garip
Haberdar et benide
istemedi tamam
Neyse bakalım ne çıkacak
gaz var dedi ama bu kadar uzun surmez agrisi dedi usaktaki genel cerrahiye ya da acile git dedi apandistten kaynakli olabilir dedi hemen mo dedim evet hemen dedi
Demiştim sana uşağa git diye
Bana göre apandistinde intihaplanma var
Noldu gittin mi
gittim reglden dolayi dedi mauyene etti sadece ama genel cerrah dgik genek cerraha gittim daha sonra acile sevk etti orada dediler
Kısaca apandist ile ilgili bir şey değilmiş
Sevindim bak
evet ama bence kesin degil cunku dogru durust muayene bike etmediler kan almadilar vs vs sadece karnimi bastirdi tamam adet donemi drdi gondersi wkfmwkfkwkf
aman neyseeee
ayrica tesekkur ederim beni düsünüp ilgilrndigin icin:)
Günaydınn , vardır bi bildikleri senin ağrıların geçtiyse takma artık
Ne demek rica ederim:)
yok takmiyorum... sadece hic bisey demeden karnima dokunup ha apandist yok demeleri biraz sacma geldi emin olamazlar sonucta.. neyse usaktaki doktorlardan ne bekliyosam bende
Uşak devlet Hastanesi'nde benimde bir kaç tecrübem olmuştu dediğin gibi çok şey bekleme , takma kafaya ciddi bir şey emin ol müdahale edilirdi
on yargili bi insan degilim ama cidden berbat gecen sene 5 gun yogun bakimda yatmistim yogun bakim hemsireleri misir patlatip onumde yemislerdi? ve muzik acmislardi? orada insanlar caniyla cebellesirken onlar keyif yapmisti inanabiliyo musunya..
neuse bende konusmaya basladimmi susmuyom gidim en iyisi
Dinlerim ben seni sorun yok
O hastane personelinden beklerim zaten büyük çoğunluğu sanki zorla orada tutuluyor gibi davranıyordu, neden yatmıştı yoğun bakımda
pek bi onemi yok anlatmayi da sevmiyorum bu konulari ama psikolojik tedavi goruyorum ben zor zamanlardan gecerken sinirimi yonetemedigim icin hapla intihar etmistim vucudum kaldiramadigi icin 5 gun yogun bakimda kaldim
şu an durumun nasıl peki psikojik olarak
Dinlemek isterim, anlatmak istersen neden böyle bir şey denedin neler yaşadın da bu yolu tercih ettin
Şu an iyiyim sinav sureci de zor biraz ama toparliyorum
burdan sana degil herkese anlatmis oluyorym kdkdkskdsd o yuzden bosverelim
Özelden anlatabilirsin mesaj atmıştım sana dm kutuna bak
Yakin zamanda regli mi olacaksıniz peki gununuz yakin mi
evet yakin
ama nornalfe hic boyle olmazfi
bu bildigin bicak sokmuslsr gibi asiri bad agrisi bel agridi ve karnimin sag alt tarafinds siddetli bicak agrisi da var
Soguktandir gecikme olmuştur ama reglin yakinsa ondan dolayıdir
Abin falan varsa götürsün yoksa da baba sabah böyle değildi de absürt absürt konuşmasın
Aynısı bende de var
doğru