Istanbul’a gelmek istiyorum gormek gezmek istiyorum birkac gun icin daha once hic gelmedim ve arkadasim falan yok kimseyle gelemiyorum o yuzden tek gelmek zorundayim. Ama buyuk bir sorunum var oda taksi! Havalimanindan hotele gitmek ve sonrada gezmek icin taksi kullanmam gerek gibi dusuyorum ama ben taksilerden cok cok korkuyorum!🥺 travmam var ne yapmam lazim?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Şirketler var bu konuda yardımcı olacak airbnb gibi uygulamalardan da destek alabilirsin evini paylaşanlar gezmene yardımcı olurlar
Guvenmiyorum onlarada
O zaman yapacak bir şey yok tanıdığın biriyle gitmelisin
Arkadasim falan yok
Tanıdığın dedim akraba falan
Taksi yerine havalimanından havaiste binersin İstanbul içinde de her yere toplu taşıma var takıldığın yerde sorabilirsin cevaplarım.
Havaiste ne? Dolmusa falan binemem kokruyorum maalesef bu konularda travmam var
Havaist otobüs havalimanı ve ilçeler arasında otobüs var
Insanlar var mi otlbuste yoksa tek tuk mu? Yanliz kalamam
İnsanlar var elbette ama böyle kendini sabitleme ya korkular varsa aşarsın insan sürekli değişir yenilenir sakin kal
Denedim ama birkac dakika sonra beni korku basiyor ve aglamaya basliyorum kriz geciriyorum. Insn benim icinde kolay degil ama yapamiyorum. Sonucta otobusu sureni tanimiyorum
O zaman zorlayamıyorum seni ya ne desem bilemedim tatil günlerim olsaydı tanışır seni ben karşılardım ama o da olmaz sana uygun değil istersen biraz daha ertele.
gelince mutlaka boğaza karşı seninle yenişmeye gelmedim İstanbul , önemli olan mücadele ve fairplay diye bağır mutlaka ki senle uğraşmasın
Neden cok mu ugrastiriyor?
yooo. öyle fikir olsun diye dedim. ben olsam öyle yapmazdım zaten
Bu ülkede yaşamak başlı başına korku filmi gibiyken İstanbula uğramak, orada yaşamak...
Yasamak icin degil sadece gezmek icin gelmek istiyorum. Ulke korku filmine donustugu icin taksiye falan binmek istemiyorum tek basima.
Ben erkek halimle ist gitmeye korkuyorum heran hersey olur kafasındayım sen yalnız gitme
maalesef bende cok cok korkuyorum
Gerekmiyor. Otobüs hatları var. Havalanına giden otobüs hatları diye yazarsan zorluk çekmezsin.
İstanbul Seyahat, Kale, Koç gibi firmalarında havaalanı kalkışları var. Sorun yaşamazsın. Arayıp bilet al. Onlar anlatır :)
İstanbul'da olsaydım bereber gezip tozarık hatta arabamı bile kullanabilirsin içinde bi ukte kalmasın diye
Tesekkur ederim
Nerede kalmayı düşünüyorsun
Dovme modeli arıyorum hem gel kalacak yer olsun sana hem modelim ol hemde gezdirim seni kardesim
Hiç korkma nerde. kalacaksin
Demesi komay hergun neler neler okuyoruz
Yok ya bende İstanbul da yaşıyorum ne var bunda
Erkekler icin daha rahat ama maalesef kadinlar geryerde bu konuda cok sanssiz
Yani kaldığın her sağlamsa sorun yok ayrıca İstanbul'da kimse kimseyi sokak ortasında bişey yapmıyor
Sokak ortasinda degil zaten aracta falan korkuyorum ben yoksa otel konusu sikinti degil 5 yildizli bir otel tutmayi dusunuyorum
Yani çok sıkıntı yaoma ya jaber ver beraber gezelim:)
Senin iişin zor İstanbul'da taksi bulmak zor
Biliyorum ama bazi otellerin kendi araci var onlara da binmekten de korkuyorum
Senin sorunun araç yani
Evet
Neden oldu bu korku
Daha once 2 kez taksiye bindim ve taksici beni istedigim yere degil beni baska bir yere gitmeye goturmeye calisti. Korku panik ciglik kiyamet anlayacagin bir daha asla binmedim taksiye ve tatile gitmeyede korktum bu yuzden
Anladım bu sende travma yaratmış kötü bir durum
Evet hayatimin travmasi oldu
Ama alman gerekiyor bunu birşekilde
Tur sirkerinden destek al
Tekden ve korkuyorsan hiç gelme..
Hadi ya
Ne zaman geleceksin İstanbula
1 aya
Nerden gideceksin İstanbula peki
Mersin
Bende Bursadan gitcem İstanbula istersen eşlik edebilirim
Bursa cok uzan degil sanslisin