Merhabaa 🌸
Nefes egzersizlerinin bir sürü faydası var. İdeal kiloda kalmak, vücudun ihtiyacı olan oksijeni almak, cildin güzelleşmesi gibi..
Doğru nefes egzersizi nasıl yapılır?

Merhabaa 🌸
Nefes egzersizlerinin bir sürü faydası var. İdeal kiloda kalmak, vücudun ihtiyacı olan oksijeni almak, cildin güzelleşmesi gibi..
Doğru nefes egzersizi nasıl yapılır?

Doğru bir şekilde nefes almadığımı biliyorum. Nefes almanın da ne kadar faydası olduğunu gördüm fakat bu konu hakkında bir eğitim almadım bir süre sonra eğitim almayı düşünüyorum
Evet bazen nefes egzersizi yapıyorum. genelde rahat nefes alamıyorum zaten ameliyat olmayı düşünüyorum. spor da yaptığım için beni zorluyor bu yüzden bazen derin nefes alıp veriyorum yani nefes egzersizi yapıyorum.
Yok ya ben bu tarz yapmam. Ağırlıklarla genelde egzersizi yapıyorum m
Tek bende mi oluyor bilmiyorum ama nefes egzersizi yapmaya çalıştığımda acayip nefesim daralıyor, devam edemiyorum
Akciğerlerin tembel demek ki çalıştırmak için düzenli olarak yap bu egzersizleri faydasını görürsün.
Ola bilir zaten normal yürürken de bazen nefes darlığı oluyor. Düzenli hiç yapmadım şimdiye kadar. Tavsiyenizi dikkate alacağım, teşekkürler
Cevap
17Cevap
Meditasyon yaparken nefesm daha derinden geliyor zaten dogal bir akışta
An da kaldıgm zaman nefese odaklanmak benim auramı genişletiyor
Önemli olan sinirli halimizde nefes alıp verebilmek
bu tek burun deliğini kapatıp bir süre nefes almak sonra da diğer burunu kapatıp alınan nefesi vermek baş ağrısına da iyi geliyor
Üniversitede bununla iligli eğitimlere katılmıştım. O zamanlarda çok faydasını görmüştüm ama devam etmedim yani artık yapmıyorum
Spor yaparken son zamanlar çok kesiliyorum. Nefesimi düzene sokmak adına bir şeyler yapmam şart.
Çok faydalı, özellikle sakinleştirir.
Sadece sinirlenince ve heyecanlanınca daha hızlı nefes alıp veriyorum onun dışında stabil dkdhkdkd
Spor yapan hele ki ağırlık çalışan kişiler zaten yapıyor. Şart.
Pek yapmam fakat ideal kiloda kalmak için faydasının olduğunu şimdi senden öğrenmiş oldum.
Hiçbi yararı yok viks felan sürün boğaz altına daha yararlı
Doğum için yapıyorum, hazırlanıyorum.
Allah analı babalı büyütsün inşallah tebrik ederim şimdiden 🌸
geçen soğukta yaptım boğazım şişti
Nefes ve ses egzersizleri yapıyorum
Nefes egzersizi bayağı iyi bir olay ama yapmıyorum
Yaparım hatta hastalarima da yaptırırım
Nefes alamıyormuşum ben 😂😂
Yapıyorum
Yapmıyorum U-v-U
Arada bir
Evet yaparım 😊