AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
güzelleşirsiniz
Elbette güzelleşirsin. Bir adada büyük kilo almazsın. Alırsan bile sıkıntı çıkar ve sıkıntı var demektir.
Spora başla yavaş yavaş düzene girer
Ne kadar alabilirim 13 kilo almak istiyorum alamaz miyim
Alamazsın. Alırsan sıkıntı çıkar. Vücudunda çatlaklar oluşur. Aylık 2,3 kg olarak alırsan sıkıntı yaşamazsın. Belliki zor kilo alan vücut tipin var
Kilo almaya karar verip liste hazirladik ve onu uygularak 1 haftada 1 kilo ustu aldim
Aynı listeye devam et 😅
Tesekkur ederim yorumlarin icin😊
Spora başla daha iyi olur
Bu sene sınavim oldugu icin haziranda baslamayi dusunuyorum
Haziranda başla. Bak mesela cici bebe bisküvisini süt, fındık ezmesi vs şeylerle karıştırıp tükete bilirisin. Yüksek kalorifer alarak bunu alışkanlık haline getirerek alabilirsin
Evet bunu yapiyordum ama sonra cok sıkildim tadindan
Lapa pilav tükete bilirsin.
Sıkılmaya gelince haklısın bende de sıkkınlık yapmıştı
Abim sporcu ve surekli bunu yiyor evde pilav gormekten annemin yapmis oldugu pilavi bule yoyemiyorum suanlik makarna cok tuketiyorum 4 5 ogun 100 er gram makarna ekstra 2 normal insan ogunu birde 100 veya 50 gram cocopops yiyorum her gun
Afiyet olsun 😅 Zor iş kas yapmak
Evet cidden hemn inun acisindan hem bizim
metabolizmanla ve takviye edici gidalar ile alakalı spor yapıp kas kütlesi ekleyebilirsin kendine memnun değilsen kendinden
Tesekkur ederim hayir memnun degilim zayif oldugum icin istedigim seyleri bile giyemiyorum
o zaman spora devamkee
rakamlardan daha önemlisi aslında böyle bir fiziğin görseli olacaktır bazen mükemmel bir fizik olabiliyor
Cogu kisi fizigimin guzel oldugunu soyluyor iste kilo alarak daha genis capli bir fizige sahip olabilecegimi düşünüyorum
bence böyle bir fizik çok mükemmeldir zannettiğinden de çok
Kilo almak istememin sebebide fizigimi guzellestirmek
bence zaten çok özel bir fizğin var ve inan bana o mükemmel fiziğinin sana verecekleri şeyleri yaşadığında anlayacaksın
Cok teseekkur ederim Şu an daha da hirslandim sanirim hayalimdeki fizige ulasmayi cok istiyorum
konuyu açmak pek uygun olmasada aslında birz düşünürsen fiziğin yapısı neleri haketmesine sebep anlayacaksın
Demek istediginizi anladim sayilir ama istedigim kiloya ulasabilecek miyim asil sikıntı burada basliyor
onu sen bilirsin sanırım da bence eşsiz şahane bir fiziğe sahip kızsın bana bunu demek düşüyor
Goruslerin beni cidden mutlu ettii bunu duymaya ihtiyacim varmis gibi hissettim Şu an tesekkur ederim
ben gerçekten içimdekileri söyledim ve aslında gerçeklerde buydu
😇 .
:)) sen mükemmelsin bil yeter
şahaneliğini mükekkelliğini fiziğini az birazda olsa gözümde canlandırınca senle sohbet bile çok güzel ve heyecan verisi oluyor
Ahahahah cok naziksiniz
senin mükemmel oluşundandır
Yok artık nasıl yaşıyorsun sen
Zayıfım dedim rahatsiz veya hastayim demedim iste sizden dolayi ben fizigimden artik rahatsizlik duyuyorum o igrenc bakislariniz sozleriniz insanlari yasamdan sogutuyor
Yanlış anladın aşırı zayıflıktan vücut direnci düşüyor metabolizma zayıflıyor
Bende olmuyor oyle seyler gayet sağlıklıyım nerdeyse hasta bile olmuyorum
Kendini beğeniyor musun
Yanii yüzümü herkes cok begeniyor fizigimide begenen cok ama ben begenmiyorum
Taş gibisindir sen şimdi bebeğim
Yok iste oyle degilim
Gösterişli değil misin
Kime gore neye göre 39 kilo ile ne kadqr gosterisli olabilirim bu halimle insanlara kalirsan guzelim ama kendim icin degil herkes kilo alirsam cok guzel bir kiz olacagimi soyluyor
Böyle diyenler genelde taş gibi oluyor ama
Fotografimii atim size😅
Takip atar mısın
Attim
43 45 olabilir
53 olmak istiyorum
2 aya yaklaşabilir
2 ayda 13 kilo alabilirmiyimji
7 8 kilo alabilirsin
Ufff cok iyi
yaşın doğrumu 39 kilo çok az gerçekten
Evet cok az
kan değerlerine baktırdın mı
Evet gayet her sey yerinde cikti
Minimum 59 ol
59 cok fazla bide minumum 160 im duba gibi olmak istemem
yine güzelsin ama kilo al evet
Biraz kilo alsan daha guzel. olur
Maks 45 olursun
Nasıl yani 45in üstü kilo alamaz miyım
Alırsın nerde yaşıyorsun sen?
Ankara
Senin Yemene Bağlı
Genetik mi zayıflıık
Annem de benim yasimdayken boyleymis evlendiginde 42 kilo felanmis
Hmm aslında zayıflıkta iyi de fazlase kötü çocuksu duruyor hatların belli olması daha hoş bencee
Evet evet kesinlikle oyle bide 18 e giricem insan biraz kadinsi gostermek istiyor
Evet evet kesinlikli kadınsılık içinre dolgunluk şart işte oda genetiğine bakıyor işte 😊
Maalesef
Bacaklarim uzun hatta cogu kisi uzun bacak diyor
Bacak yapim felan fena degil guzel yani
Ee yok mu dolgunluk genetikte 🤔 hmm bacak güzelmişte büyük kalça büyük göğüs asıy çekici gösteren bencee
Onlarda kilo ile olan bir sey
Öyle değil ya her kilolu olanın ki büyük olmuyor mii nerden kilo aldığına da bağlı kimisi zayıf ama hatları belirgin kocaman kimisi kilolu vucudu kare şeklinde meme göbet düz kalça düz yannii
Abi suraya fotograf atabilsem gorceniz ama atamiyorum
Dm den yazalım ordan atarsın 🤔
Ayrica 30 kilo olup 90 beden gogusleri olan biri gordun mu sen hic bence cok komik durur
Instagramim yok
Takip attım sende beni takip et
Nerden attin
Burdan işte takip ettim
Bak şimdi burdan bi daha atıyorum
Attim
Yazdımm