Diyetisyene gitmedim şu an düşünmüyorum sadece fitnese başlamak istiyorum haftada 1 defa da yuzme ile kaç aya istediğim vücuda yakinlasirim?
Boyum 166
68kiloyum
Diyetisyene gitmedim şu an düşünmüyorum sadece fitnese başlamak istiyorum haftada 1 defa da yuzme ile kaç aya istediğim vücuda yakinlasirim?
Boyum 166
68kiloyum
Kiloyu vermeyi gerçekten isterseniz ve diyetinizs sadık kalırsanız 2 ayda kolaylıkla verilebilir.
Karın kası için bir yıldan fazla çalışmanız gerekir.
Diyalete biraz sadik kalamiyorum iste ben
2 3 aya kas olmasada hafif belli oluyor diyorlar olmuyor mu yani?
Gobek gitmez mi yani 2 3 aya?
Kas derken çok kaslı olan kadınlar gibi değil normal birazcık yani
Eskiden yuzuyordum mesela o zaman kas vardı bende az da olsa çok belli olmuyor zaten fitnes kasi degildi)
Kas yapmak sıkı diyet ve yoğun egzersiz gerektirir.
Hele kadınlar için bu daha zor bir durumdur. Ama gerçekten istiyorsan 1 yılda çok güzel bir vücuda sahip olabilirsin.
Ama 1-2 ayda da anca üstündeki yağ tabakası gider ve kasların sertleşir tabi kilo kaybettiğin için de şu ankinden çok daha belirgin hale geliceklerdir.
Iste bunu demek istemiştim ben de
O zaman 2 3 aya değişirim bu bile iyi bisey benim için motivasyonum özgüvenim artar
Woww 2 haftaya 2 kilo verebiliyorum ben en fazla 3
Niye ki 2 haftaya nasıl 5 kilo zayiflayim ben
Modernlik napiyor ki anlamadım ya
O zaman diyetisyene gideyim ben o da para 🥺öğrenciyim ama ben
Haa şimdi anladım evet biraz öyle nerem güzel be güzelsin diyolar
İlk zayıflamak ve sporla basliycam buna
Ama şöyle bisey de var geçen sene 10 kg zayiflamistim hatta dur 12kg tekrar bi 10 verirsem iyi olur
Dark feminen diye bise de var onu yucelteyim en iyisi))
O salon gitmek biraz şey yapıyor beni tuhaf hisediyorum biraz
Bakarız ehehhe
Elimden geldigiyce yapmalıyım nerde spor oraya kosmak lazım)
Maskülen olmamak lazım bana şimdi erkekleri mi kacirayim kendimden hahahah
Öyle değil be kendimi begenmem için istiyorum diğer kızlardan neyim eksik ki
Ama erkekler de kacmasin şimdi benden yani
O da var tabii neden olmasın erkekler de benim hakkim
🤦🏻♀️off
Cevap
3Cevap
10-15 kilo zayıflamana gerek yok. 3-5 kilo versen yeter. 4*10 squat yap iki günde bir popon şekillenir. Tek ayakla yapılanı daha etkili olur. Karın kası demek memelere elveda demek. Çok gerekli değil.
Meme zaten küçük Acup belki en fazla B cuptir yani
karın kasi hafif belli oluyor ya öyle bir şey istiyorum Şu an
3 5 kiloyla normal duruyorum ama vücudum genel olarak kasli değil bacaklarım uzun uzun duruyor kıvrımlı değil
Uzun bacak iyidir. kalf yapmamalısın. Hayat popodan ibaret değil. Saçını başını yap beş kilo ver taş gibi kızsın yav.
Hahahah beni gormedin ama görsen öyle demezsin
Hem bende skolyoz da var kilo vermeliyim once bunun için
Uzun bacak iyi mi? nasıl iyi ki o kıvrımlı değilim ben
Suratsız bir imaj çizmene hiç gerek yok. Erkekler tipten önce ne kadar mutlu ettiğine bakar. Yani seks ikinci planda. onun için ille de seksi görünücem diye kasma. Çok tatlı olmak çok basit.
Tatlı olabilirim ama biraz utangacim ahahha
Ama ben kendim için istiyorum bunu daha çok erkeğin biri gider diğeri gelir ama popo öyle mi🤪😂
Bide meme küçük hiç değilse diğeri güzel olsun
Bir erkek seni seviyorsa popona başına bakmaz. Senin iyi biri olup olmadığıına bakar.
🤷🏻♀️sanmiyorum
Tam olarak öyle. Cinsellik gelip geçici bir haz. Bir süre sonra sadece alışkanlık. Ama güzel karakter Her zaman seni şaşırtır. Durup durup hayran olabileceğim birini isterdim hakkaten.
Sen demekki buna önem veriyorsun ne güzel
Ben acikcasi istediğim iliskinin burada (yaşadığım yerde) biriyle olacağını sanmiyorum
nasip :D
O zaman kendime yatirima devam 😄
Spor sana çok iyi gelir. Güzellik bunun artısı. Ayrıca kendini çirkin görme. Değerli olacak yanlarına odaklan.
Aslında çirkin değilim ben biraz öyle hisediyorum kendimi
Kendini kötü hissediyorsun yani. Aynı durum bendede var. Onun çözümü spor değil bira :D
Dün burdan biriyle tartistim onyargili olmaya geri donmustum sen mesela bu güzel sözleri yazdın ya çok sevindim şu an hatta duygulandım ya ayy🙈
Ahahhaha biraz mi gobek iyice şey olsun yani sarap iyi bence ya da vodka ahahahha
Yaa :D Güzelsin ve değerlisin tamam mı :D Birayı ihmal etmiyorsun ve ileri bakıyorsun. Tatlılık kazanacak :D
Alkolik olurum gerek yok ya ahhahah
O derece de mutsuz olmaz kimse canım. Birayı iyi değerlendireceksin. Bence bunun akademisi kurulmalı :D Neyse :D En önemli adım salmamak. Salmıyorsun kendini ve keyfin yerindeyken atıyorsun adımlarını. Ondan sonra gelsin sevgiler :D
Yeeyy evet hahahah
Oldun sen :D
Bide şey 2 haftada ben 2kilo verebiliyorum asagida biri de mesela o zaman 3 aya değil 6 aya zayiflarsin demis öyle mi oluyo ya bilmiyorum
Fitnes hocam bana 2 aya da zayiflarsin 4 aya da demişti ama tam gidemedim şimdi de başka yerdegim burada hiç gitmedim
Zatıflamak istiyorsann intermitted fastin diyeti yapacaksın. 16 saat aç kalcan yani. Cayır cayır zayıflarsın. Canın ne istiyorsa ye.
16 saat mi 😳
Üç günde alışırsın😂
Buara aklıma bir şey takildi sormak istiyorum
Turkiyede icki olarak hangisi normal fiyatta ve kaliteli? bazen icmeye ya da enerji ickileri de olabilir bu alkollu )
Kaliteli içki olarak absolute votka olarak tercih edilebilir. Tekila olarak da olmeca candır :D
Daha hafif birseyler peki sarap mesela? Vodka icmem
Şarap çok pahalı olur. İyi şarap istiyorsan evde kendin yapacaksın. Hazır satılanlarda lezzet kullanılan üzüme göre değişir. Ben öküz gözü severim mesela. Tatlıdır. Merlot iğrenç bir şeydir. Kokteyl şarapların hepsi beş para etmezdir falan. Şimdi marketten üzüm suyu alabilir ve evde mayalayabilirsin ya da beş kilo üzüm al çağır beni 😂
Yok öyle riske girmem ben
Genelde gürcü şarabj iciliyor bizde kaliteli diye türkiyeyi bilmiyorum diye sordum
Şaraptan zehirlenen hiç duymadım.
İstikrarlı şekilde sürdürürsen 2 3 ay icinde daha ideal seviyeye gelirsin. Boyun baya iyi ya ben erkek olmama rağmen 160'ım. Parmak uçlarıma bile bassam anca 165 falan oluyorum
Ben 13 kg verdim 3 ayda
Wow tebrik ederim seni 👌🏻
Tesekurler Şu an spor yapıyorum
Boyle devam 🤩başarılar dilerim sana
Dilemisken kendime de dileyim dur ahhahah
😂😂 sanada basarılar dilerim ama kusurabakma da sende cok zayıfsın
Bise anlamadım ya
Yani sen kg vercem dedin ya o yüzden sen zayıfsın dedim
Zayıf degilim)
Bence zayıfsın 68 kg kilolu degil
Aynen değil değil neresi değil ya zayiflicam ben
Tamam tamam kızma zayıfla 😂