Güncellemeler
+1 yıl
Devlet hastanesine gittim. Başka bir doktora gorundum. Enfeksiyon kapmisim. Antibiyotik vs ile şu an iyileşiyor. Ayın 2 'sine randevu bulabildim tekrar görüşeceğim o şekilde devam edecek.
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Buna doktorun gözle bakması gerekli evet. Özele gideceksen de tam teşekkülü bir hastaneye gitmende fayda var
Butce olarak su an karsilayamayabilirim. Ama diger hastanenin fiyatlari yakinsa tesekkullu olana gitmek daha mantikli.
Doktorun gözle bakması gerekli evetten kastınız nedir
Yani gözle muayene olacaksın. Vajinal bir müdahele etmeyecek
Yüzeyini kontrol etme gibi durumları oluyormus internette arastiedim. Ancak devlette bekarlar biz bakmiyoruz yalnız dedi. Oğlum valla cidden kafam attı. Muayene olmamak için tek suçum cinsel iliskimin mi olmamasi
Hayır bakıyorlar ama vajinaya herhangi bir müdahalede bulunmuyorlar
Ya ben şimdi fotografini da cektim. Onu da göstersem olur mu? Çünkü kabarcıklar net şekilde gözüküyor şişlik var idrar deliği görünmüyor bile zarin olduğu kısımda putur putur elime heliyor. Yan yanaklar küçük küçük sis ve kızarmış şekilde topcuklar var
Ve bunların hiç biri yoktu. Deri ile onu ayırt edebiliyorum topcuklardan kastım o.
Sadece hastane değil doktor da araştırmalısın bence. Umarım önemli bir şey yoktur, şimdiden geçmiş ve bitmiş olsun.
Ya inanın bana polikistik overda ilk doktor sorun yarattı ikinci doktor duzgunce ilgilendi. Açıkçası dermotolojiye gittiğimde duzgunce ilgilendikleri için eğitim araştırmadan aldım ama nafile.
Yani cidden daha çok büyümesini mi beklicem? Şaka gibi ya. Gerçekten doktor çok önemli haklısınız.
Çok kötü hastanelerin çok iyi doktorları olduğunu, çok iyi hastanelerin de çok kötü doktorlarının olduğunu gördüm. Gerçekten tamamen doktorda bitiyor aslında. Umarım iyi bir doktor bulabilirsiniz. Hem devleti hem de özeli araştırın derim. Tekrardan çok geçmiş olsun.
Ya öncelikle çok özür dilerim. Size bu durumun fotoğrafını atabilir miyim? Çünkü var olan şeye yok dedi. Ve cidden çok üzgünüm. Beni cidden yanlış anlamayin.
Tekrardan merhaba. Ben doktor değilim ama sağlıkçıyım. Yine de buna bakmam doğru olmaz çünkü size herhangi bir tedavi yöntemi sunamam doğal olarak. Bence bunu sadece bana değil, kimseye göndermeyin. Bunu görecek tek kişi doktorunuz olsun. Sizin için söylüyorum.
Yok ben teşhis koymanizi beklemedim sadece sorun olup olmadığını soylemeninizi istedim çünkü bir bana yanlış geliyor olamaz.
Bunun haricinde cidden başka çarenin olmadığı için atmak istedim ayrıca sorumluluk bana ait.