Sağlık Özel hastane mi tercih ediyorsunuz devlet hastanesi mi? külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Özel hastane Devlet hastanesi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Özel hastane mi tercih ediyorsunuz devlet hastanesi mi? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ameliyatlik bir durum olursa devlete giderim çok zaman sonra ertelemeZse devlette olurum. Ama genelde hep özele gidiyorum 0 0 Yorumla
nosfi Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Devlet hastanesi. Her özel hastane de iyi değil, çalıştığımdan biliyorum. Cinayet işlenebilecek ve katilin yanına kar kalacak tek yer hastane yoğun bakımlarıdır. 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Sağlık konusunda 678 cevap paylaştı. Valla doktorum ama özel hastaneye ben bile çok nadir gidiyorum. Mesleki doyumumu fazlasıyla alıyorum zaten 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Sağlık konusunda 543 cevap paylaştı. Devlete hastanesinde randevu sistemi ile uğraşana kadar.Özel hastane ye giderim enazından param ile doktor muayene eder. 0 0 Yorumla
Agitator_Ambush Takip Et Xper 6 Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Kesinlikle özele gitmem. Özellein tek derdi para kazanmak seni iyileştirmek değil. 0 0 Yorumla
Gurmezade Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl En son ne zaman devlete gittim hatırlamıyorum sanırım 20 yılı geçmiştir 0 0 Yorumla
Kart_Horoz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Soruya bak sanki secenek hakkı var cogu vatandasinda tercih meselesine girmişiniz 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% 1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. göz için özelde başladık ama olmadı şimdi devlette. çok iyi doktorlara denk geldim. 0 0 Yorumla
Oskibey Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% 1 yıl Özel hastanede çalışıyor ve sağlık hizmetinden yararlaniyorum... 0 0 Yorumla
_Justimagineit_x Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Genelde devlet tercih ediyorum, diş içinse özel 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. devlet hastanesine hiç gitmedim 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Devlet hastanesi 0 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 303 cevap paylaştı. Devlet hastanesine gitmeyeli yıllar oldu 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 2,4b cevap paylaştı. Özele verecek param yok kedi :D 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı. Özel hastane 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Ameliyatlik bir durum olursa devlete giderim çok zaman sonra ertelemeZse devlette olurum. Ama genelde hep özele gidiyorum
Devlet hastanesi. Her özel hastane de iyi değil, çalıştığımdan biliyorum. Cinayet işlenebilecek ve katilin yanına kar kalacak tek yer hastane yoğun bakımlarıdır.
Valla doktorum ama özel hastaneye ben bile çok nadir gidiyorum. Mesleki doyumumu fazlasıyla alıyorum zaten
Devlete hastanesinde randevu sistemi ile uğraşana kadar.
Özel hastane ye giderim enazından param ile doktor muayene eder.
Kesinlikle özele gitmem. Özellein tek derdi para kazanmak seni iyileştirmek değil.
En son ne zaman devlete gittim hatırlamıyorum sanırım 20 yılı geçmiştir
Soruya bak sanki secenek hakkı var cogu vatandasinda tercih meselesine girmişiniz
göz için özelde başladık ama olmadı şimdi devlette. çok iyi doktorlara denk geldim.
Özel hastanede çalışıyor ve sağlık hizmetinden yararlaniyorum...
Genelde devlet tercih ediyorum, diş içinse özel
devlet hastanesine hiç gitmedim
Devlet hastanesi
Devlet hastanesine gitmeyeli yıllar oldu
Özel+Üniversitesi
Diş için özel..
Diğerleri devlet..
Özele verecek param yok kedi :D
Maddiyat analizi mi yapıyorsun yavrum
Durum çok acılar özel
Acilse*
Mümkün mertebe özel hastane