Bende değişiyor. Hakkım dolmadıysa özele gidiyorum, yoksa devlete gidiyorum.

Özel hastane
Devlet hastanesi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bende değişiyor. Hakkım dolmadıysa özele gidiyorum, yoksa devlete gidiyorum.

Hastane ile çok işim olmaz normalde. Fakat Devlet Hastanesi'ne randevu bulunmuyor ki. Ondan da geçtim kimse ilgilenmiyor seninle devlet hastanesinde. Basur ağrısından uyuyamadığım için ağrı kesici iğne vurdurmak istedim iki saate yakın sürdü. O olayın üzerinebirdaha gitmedim devlet Hastanesi'ne.
Uzun zamandır devlet hastanesine gitmedim, gitmem. 5 dakika muayene süresi, ilgisiz doktorlar, randevulu gitsen de sıra bekleme, herkesin odaya dalması, ilaç mümessilleri. Neresinden tutarsan elinde kalıyor.
Sağlıkçıları koruyacağız diye hakim ve savcılara verilen yetkileri verince doktorlara burnundan kıl aldırmıyorlar hepsinde enaniyet arşa çıkmış bir şey soramaz olduk, bende özel hastaneye gidiyorum maalesef.
Cevap
36Cevap
Özel hastane
eğer acil mr tomografi vs ise özel tabiki ama diğer bütün tahliller ve ameliyat için devlet özeller insanın hayatına önem vermiyor tek derdi sizin paranız
öyle bi şey yok, ne alaka? sanki devletteki babasının hayrına yapıyor.
valla devletteki dr. en önce daha deneyimliler ve senin parana bakmıyorlar özele çok gittim bir tkan testi için 4 bine yakın ödediğimi biliyorum adalet mi bu sence? ayrıca yazdıkları ilaçlarda çok ağır milleti deneme tahtsına çeviriyorlar.. devletin bir düzeni var zaten sigortan varsa sana yük değil
deneyim kısmı doğru, özeldekine parası yeten gittiği için günde gördüğü hasta sayısı 20 devlettekinin 200. orada haklısın. ama devletteki doktor mesai saatine bakar aldığı parayı ben evimin rahatında çalıştığım işten de kazanıyorum, hasta geldi mi geldi testini yaptı mı yaptı, bitti. sanki Superman gibi bahsediyorsunuz devletten de değil
valla devletede özelede çok gittim özelde paran yoksa hasta değilsin devlet iyi kötü bir sekilde bakıyor sana.. sağlık kısmı türkiye ve tüm dünyada leş gibi zaten insanlar kıymetli değil insanların maddiyatı kıymetli onca vergi ver karslıgında iyi muamele görme
paran yoksa hasta değilsin elbette amaç bu? devlet okullarında da bi şekilde eğitim alırsın ama parasını verirsen daha iyisini alırsın her yerde böyledir, bu özeldeki kötü mü demek?
özel hastanelerde devlet gibi tam teşekkülü ama kötü demek istediğim nokta sadece paraya odaklı olmaları..
Devlet Hastanesi'nde doktor ameliyat yapacak sanıyorsun, stajyerlere veriyorlar öğrensinler diye, denek gibi kesip yanlış ameliyat yapıyorlar. Olan senin tüm hayatına oluyor. Başıma geldiği için kimseye devlet hastanesi öner miyorum artık. Özelikle devlet üniversitelerinin araştırma hastanesine para verseler bile ameliyat olmayın
@Handsomehell01 kesinlikle her anlamda devlet Hastanesi'nde hastaya denek gözüyle bakılıyor mecbur kalmadıkça gitmemek gerek
Özel hastanede daha çok ilgileniyorlar saygı gösteriyorlar teknolojik anlamda her şey daha iyi devlet hastanesinde yüzümüze bile bakmıyorlar baktıklarında söver gibi bakıyorlar çok kalabalık olduğundan dolayı çalışanların iş gücü de düşüyor o yüzden özel.
Farkındayım parama saygılı olduklarını ama böylesi daha iyi inan bana gözlerim için sürekli özele gidiyorum gayette memnunum her türlü teknolojik imkan var gozlerim çok daha iyi ama devlete gittiğimde insan muamelesi bile görmedim üstüne üstlük siz diye bile hitap etmiyor sen buraya geç falan diyor hayvana bile öyle denmez
Turkiye de yasamiyorum ama 4 ay once geldim. Devlet hastaneleri korkunc yer olmus, doktor yok resmen. Ilk geldigim ayin 2 haftasi iklim degisikliginden cok kotu hasta oldum, atesim cikti ozele gittik babamla. Ozelde bile 30 dk sonra serum taktilar, ona da alerjim cikip korkunc bir deneyim yasadim. Hic biri de iyi degil gozumde yani.
Denk geldiğin doktor laylaylom sa sen otur bir çay iç daha çok beklersin. ikisinide gittim ikiside iyi olanda var berbat olanda. Para hırsı Allah korkusunun önüne geçmiştir demekki özel iyidir. Ver parayı Al sırayı bitti
Bence ozeli kaldirmalari lazim cok sacma bisey hastane milletin hastanesi olmali zaten hastaneye var hemen anjio yapalimmi diyolar ozeller soygyncu hep
Acil önemli bir durumsa özel değilse devlet hastanesini tercih ederim
Doktira bakar,
Kac defadir devlete hidiyorum
Ozel olsa bu kadar ilgilenmez
Param varsa özele gidiyorum mesela şu an diş yaptırıyorum ortodonti özelde ameliyatımı ise bezmialemde olcam yarı özel yarı devlet hastanesi olarak geçiyor.
devlete gitmistim türkiye gelince cok kalabalik oluyor doktor takmiyor onca kalabaligin yaninda ama insan sagli icin de paara ödemedk sacma yani ve türkiyede paaran varsa kralsin avrupa öyle degil paaran varsada kisi terse sana kötü davraniyor tskmiylr
Devlet hastanesi normalde acil bişey olup randevu bulamazsam özel hastaneye giderim heralde ama genelde hastaneye gitmiyorum evde düzelmeyi bekliyorum
Direkt devlete giderim ama yanlışlıkla özel hastane seçtim sen onu devlet say. Özele gitme hakkı derken neyi kast ediyorsun?
Sadece diş işlemleri için özel tercih ediyorum Onun dışında Tabii ki devlet hastanesi
Ankara'da yaşıyorum. Hacettepe gazi ibni sina gibi hastaneler varken özele gitmek saçma. olur.
Özele para vermeye kıyamıyorum. Çok mecbur kalmadıkça tercih etmem
Öncelikle alternatif tıbbı denerim ondan sonra hastaneye giderim
Sabah 3 te acile gidip 1.5 saat sıra bekledikten sonra kolay koly devlete gitmem.
Değişiyor ama genelde özel hastane tercih ediyorum.
Genelde özel. Çok ciddi durumlarda ve araştırmadan gitmem genelde.
Devlet hastanesinden randevu alamadığımız için mecburen özelden alıyoruz biz
herkesin imkanı olsa özele gider. Devlet hastanesinde insanlara "köpek muamelesi" yapıyorlar.
para olsa özel diyeceğim ama para olmadığından devlet hastanesine gidiyorum
Evde kendi kendime iyileşmeyi beklerim.
Devlet özellere güvenmiyorum
Hastalığımin durumun göre ya önce devlete giderim geçmezse özel 🥺 şu an da hastane yolu görünüyor
Doktora bağlı ama genel de özel
Devlet hastanesi tercih ederim özel hastaneye para vermem
Özel hastane hastayı müşteri gibi görüyor
Tek dertleri para
Devlet hastanesi tabiki
Devlet tercihimdir
Dayanilmiycak ağri sizida özele hidyosun mecbur
Devlet parasız insanların yeri
Sağlık sigortam var diye özel hastane yoksa nerdee
Devleti tercih ederim
Özel hastane olabilir.
Param varsa özel hastane
Maddi durumumuz olmadığı için devlet
Ne hakkı bu dolan?
Devlet sonuç alamazsam özel
Ciddiyse özel, ciddi değilse devlet
Genelde devlet hastanesine gidiyoruz
Araştırılması gereken bir hastalıkta devlet ama grip boğaz enfeksiyonu falanda özel
Özel hastane oluyor
Ikiside
ah canım ne güzel cvp veriyor :D
Özel tabi ki.
Devletimiz eksik olmasın
Devlet mecburi çünkü para yok özele gidecek
Devlette sürünürsün haliyle özel
Özel hastane
Devlet hastanesi
Devlet hastanesini tercih ediyorum mecburen
Özel hariç gitmem
Özel