Anketime katılırsanız sevinirim
Özel hastane
Devlet Hastanesi
Fark etmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Anketime katılırsanız sevinirim
Bütün hastaneler aynı ekipman ve doktora sahip. ancak devlet hastanelerindeki başhekimler disiplin kurmadığı ya da kuramadığı için devlet hastaneleri vasıfsız gibi gözüküyor. özel hastaneler bir ticarethanedir. başındaki adam o hastaneyi ne kadar kâr ettiririm diye düşünür. aradaki fark bu aslında. devlet hastanesindeki başhekimler aldıkları maaşı haketmeye çalışsınlar devlet hastaneleri özellerden daha iyi konuma gelirler.
Devlet hastahanelerinde maalesef tedavi süreci de tahliller de çok uzun sürüyor bu yüzden acileyeti olan bir durumsa özel hastahaneyi tercih ediyorum.
Cevap
12Cevap
Ben genel olarak devlet ve araştırma hastanelerini tercih ediyorum. Bazen özel hastaneye gidebiliyorum.
Özel hastane
Neden özel hastene
Devlet hastanesi tercihim. Çok daha fazla hasta gördüklerinden tedavi protokolleri daha tutarlı ve doğru.
Özel. Sıra beklemeden daha hızlı çözüm alıyorum.
sıra beklemek istemiyorsan özel yok beklerim diyorsan devlete git aynı tedavi aynı ekipmanlar.
Özel tercihimdir. Devlet Hastanelerinde pek ilgilenilmiyor
Farketmez keza özelde devlet hastanesinden bir farkı kalmadı
#Hükümdar
Aslında durumunuz iyi olursa özel hastane daha iyi
Özel sigortam var her zaman ama duruma göre doktor araştırıp iyi si nerdeyse oraya giderim hastahane değil doktor önemli olan
Herkesin imkani olsa ozele gider
Bende devlet hastanesine güvenmiyorum artık ameliyat oldum 15 gün önce 4 gün önce de dikiş aldırdım bazı belirtiler var vücudumda ve verdikleri recete geçersiz çıktı bacak aramda ameliyat yerimin biraz altında gazlı bez unutulmuş kurumuş kanlı bacağıma yapışmış kendim çıkardım hemen iyileşmek istiyorum kurtulmak istiyorum
İkiside hemen hemen aynı, muayeneleri on dakkayı geçmez
O an hangisi lazımsa ona
duruma göre degisir
Doktorlar ilgili onunca hep tercihin devlet hst.
Hangisi iyiyse onu seçerim araştırarak
Hangisi olursa
Doktora bağlı ama özel tercihim
Özel daha iyi.. Keyifli günler..
Tabi ki özel hastane ama para yok ki
Param varsa özel hastane tercih ederim.
devlet daha güvenli
Özel
devlet
Tıp fakültesi hastanesi demek istedim
Hep özel hastane
Fark etmez