Nasıl gidecek nişanım var 2 hafta sonra piskolojim bozuldu bir anda 4 ay içerisinde oluştu inanılmaz derecede sinir oldum

Nasıl gidecek nişanım var 2 hafta sonra piskolojim bozuldu bir anda 4 ay içerisinde oluştu inanılmaz derecede sinir oldum
Alt göbeğin erimesi çok zordur. Tamamen gitmesini istiyorsan sıkı bir diyet ve iyi bir egzersiz programı yapman gerekir. Şekeri hayatından çıkarmanı tavsiye ederim.
Mekik ve plank egzersizleri yapabilirsiniz. bölgesel yağ yakma her ne kadar olmasa da, birazcık spor ve diyet ile çok kolay yağ yakabilirsiniz birde eğer ekmek gibi yiyecekleri yiyorsanız bence az tüketin özellikle şeker karın bölgesinde yağlanmaya neden oluyor
Cevap
23Cevap
psikolojinin bozulmasi normal ajhxh korse dene yatmadan once yedigin en son sey yogurt olsun ve tabi spor
Yemin ederim nerenizi açacağınızı şaşırdınız artık ya.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Doktor bu ne?
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bol bol koşu yapacaksın, en zor giden yağlar göbekte. Koşu ve bisiklet ile kalori yakacaksın sıkı diyete gireceksin gerekirse korse de kullan
Gider sana bağlı güzel bir spor burayi calistiran efsane olun
Mesela hangi hareketler
🤣🤣 Alt göbek bağımsızlık kazanmış gidiyor ile geceden çocuk soğuyacak
Spor ve diyetle baska turlu olmaz ve alt karin de en zor bolge. En cok yag orada var en cok oradan gidecek baslaidiginda ama hala var oldugunu goreceksin. Baya zor bir bolge
erkekler böyle şelere takılmaz gereksiz kuruntu yapmayı bırak
Kank yanlış anlama da bu fotodaki neren senin göbek değil gibi geldi bana
full alt karın çalışacaksın ve yiyeceklerine dikkat edeceksin
kalcamı orası sporla dıyenlere bakma cok uzun surer ekmek yemegı gece yemegı keseceksın tatlıları azalt ve yuruyus yap
stres gobegi bu seklinden belli rahatla biraz da dikkat et yedigine gider
Alt göbekten kastın vajinanin üstü mü
Evet
Biracı göbeği o ya. Gitmesi çok zor
bira göbeği gibi
Çok biçimsiz hakkaten göbeğin neden öyle
Baya fazla spor yapar mısın
Mekik kesin çözüm diyorlar
Dusuk bel pantolon mu giyiyorsun sen?
paran varsa yağ aldır bence.
Korse giy 2 haftada gitmez bu
Sabah uyaninca karnini 30 saniye çek beklet birak