190 boy, 105 kiloyum. 110 kg olmak gibi bir hedefim var. Bir türlü kilo alamiyorum. Günde 6-8 öğün arasi besleniyorum. Takviye edici gıdalarım da var ancak her sabah uyandığım da tuvalet ihtiyacı sonrası gene 104.5 ve 105 kg aralığında görüyorum kendimi...
Fikirlerinizi deneyebilirim. Ancak fikirleriniz içerisinde beyaz ekmek, şekerli gıdalar ve ıvır zıvırlar olmamalı.
Hocam net fikir vermek zor olur fakat profesyonel bir diyetisyenden yardım almanız daha doğru olur gibi, spor yaptığınızı varsayıyorum, günlük harcadığınız kalori miktarı hesaplanıp bunun üstünde beslenme uygularsanız zaten kilo alırsınız. Bu hesaplar ince hesaplar dediğim gibi diyetisyen yardımcı olabilir.
Galiba yolun sonunda öyle olacak. Ben almam gereken kcal üzerinde besleniyorum aslında... günlük almam gereken kcal 3500 iken, 4.500 civarı alıyorum. Yoruldum artik😂
Müzikli video için teşekkürler, kesinlikle müthiş 🤩
İnsan kilo alır çünkü hareketsiz bir yaşamı vardır. Aldığı kalori, vücudunun yaktigindan çoktur.
Bu soruları yanitlayinca daha az antrenman yapmam gerektiği sonucu ortaya çıkıyor ancak zaten biliyorsun işim zaten çok hareketli değil. Yapamam, yaglanirim.
Birkaç spor eğitmeni gelinen son nokta, buradan sonra steroidler ve anabolikler devreye giriyor diyorlar. Onlara da ben sıcak bakmiyorum.
Vitamin değerlerim müthiş. kreatin ve yüksek bcaa kullandigimdan dolayı, 3 ayda bir aile hekimine kan veriyorum. Sorun yok. Galiba bu sevdadan vazgeçmem gerekecek.😂
Vazgeçme derim. 😅 Kiloyu protein ve omega ile alabilirsin aynı oranda diğer bileşenler de dahil edilmeli. Daha iyi bilen spor hocalarına sorabilirsin biraz maliyetli olacak ama günde 500gr somon iyi gider 😂