Bipolar miyim yoksa?

• Merhabalar 2021'in mayisin sonları haziranin ortalarina doğru ilk basta asiri yukselmemle aniden depresyona girmem bir oldu ama uclarda oldugunu fark ettim manik donemi 2 hafta sürdü depresif donemim de 2-3 hafta civari sonrasinda kendime geldim fakat 2022 mayis sonu Haziran basi yine aynisi oldu fakat bu sefer cevrem tarafindan acikca fark edildi ve bu defa depresif donemim 1 ay sürdü intihar dusunceleri basladi yaptigim seylerden zevk alamamaya başladım ben calisan biriyim ve isimi dahi yapamaz oldum kendimi kapatmaya başladım dış dunyayla iletisimimi kestim resmen psikiyatriste gitmeye karar verdim inanilmaz sucluluk duygusu ve yani sira aglama durumlari oluyordu psikiyatrist bipolar teşhisi koydu 1 hafta kadar kullandim is yerinde ruh gibisin demelerinin uzerinden biraktim ve biraktigim zaman hipomani dedigimiz yukselme durumlari basladi hatta ortada bir şey yokken arkadasimi dövdüm ilk defa ciddiyetini o zaman fark ettim sonrasında düzeldi Şu an aralik ayındayız ekim sonu Kasım ortalarina dogru inanilmaz derecede kendimi yükseklerde hissettim tanriymisim gibime geliyordu sonrasinda daha da siddettli şekilde çöktüm intihar dusuncelerim o kadar artti ki anlatamam Şu an ilaclar sayesinde iyiyim ara ara yine rayindan çıkıyorum ama sunu sormak istiyorum is yerinde oyle sey mi olur hepimizin sorunlari var ilgi cekmeye calisiyorsun diye diye kendimi suanda sorguluyorum acaba yalan mi soyluyorum diye burada bu hastaliga sahip birisi veya bilgisi olan varsa aciklayabilir mi çünkü ilaci birakma derecesine geldim o kadar şüphe ediyorum ki kendimden nolur yardimci olun
Bipolar miyim yoksa?