Acaba bipolar mıyım?

O kadar zor zamanlar geçiriyorum ki... Ruh halim berbat. Geçen yıl bir olay yaşadım ve etkisi bir türlü peşimi bırakmadı... Hep başka olaylar yaşadım ve bu, geçmişte yaşadığım ve hissettiğim şeyleri tetikledi. O kadar kötü durumdayım ki, psikiyatrist randevum cuma günü olmasına rağmen bugün gittim ve muayene oldum. Bana tranko buskas verdi ve reçetedeki teşhis kısmında "Duygudurum bozukluğu" yazıyordu. Odasından çıktıktan sonra fark ettim teşhisin bu olduğunu. Eve gelince araştırdım duygudurum bozukluğunu ve karşıma direkt bipolar çıktı. Bipoları araştırdım ve birçok belirtiyi taşıdığını fark ettim. Eczacıya sordum. Pek bir bilgisi olmadığını fakat duygudurum bozukluğunun birkaç çeşidi olduğunu söyledi.
Hem zaten doktorum ama Lithuril vermek istediğini, ancak bende PCO olduğu için veremeyeceğini söyledi. Lithuril prolaktin hormonunu yükseltiyormuş ve bende PCO olduğu için prolaktin hormonumun yüksek olmaması gerekiyor.

Bunu gidip doktorla konuşmam gerektiğini tabiki de farkındayım ama o kadar kötü durumdayım ki, fikir alma ve bilinçlenme ihtiyacı duydum. Yardım edin bana. Şimdiden teşekkürler.
Acaba bipolar mıyım?