Bipolar hastası mıyım?

1. Uykum azlamaya başladı 3 saat uyusam bile kendimi çok enerjik ve dinç hissediyorum ve hiç uyumasam bile enerjim çok yüksek oluyor uykulu hissetmiyorum
2. Çok aşırı ve hızlı konuşmaya başladım bunu ailem fark etti karşımdaki insana sıra vermeyecek kadar konuşuyorum ve konuşmam kesilince öfkeleniyorum
3. Aşırı özgüvenli büyük şeyler düşünüyorum hissediyorum çok abartılı ve görkemli düşüncelere kapılıyorum sanki dünyadaki en güçlü en önemli ve en başarılı kişi benmişim gibi düşünüyorum
4. Aşırı hızlı ve karmaşık düşünceler aklıma geliyor sürekli beynim 1 saniyede sanki sonsuz düşünceler ve birbirinden farklı karmaşık düşünüyormuş gibi hissediyorum
5. Dikkatim hemen en ufak şeyde bile dağılmaya başladı bilmiyorum neden ama ciddi anlamda önemsiz bir anda bile dikkatim hemen dağılmaya başladı
6. İçimden sürekli farklı farklı aktiviteler yapmak geliyor birbirinden bağımsız eylemler hemen bir şey yapmak istediğimde onu yarıda bırakıp direk diğer işe veya birşeye atılmaya başladım uçta yaşamak gibi hiç engel yokmuş gibi hissediyorum
7. Sürekli paraya ihtiyacım varmış gibi hissediyorum son zamanlarda aşırı para harcamaya başladım her şey hemen riskli olsa bile içimden hiç ucunda ölüm ve risk yokmuş gibi yapma isteğine kapılıyorum
Bipolar hastası mıyım?