AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
bende öyle bişi yok usta ne zaman kafamı yastığa koyarsam koyayım direk yatıyorum ruh halime göre yatma isteği geliyo diyorum yeter direk vur kafayı yat
Duvara kafa atınca şarteller iniyor uyuyorsun direk
Herhalde sen öyle yapıyorsun
Evet, uyuyamıyomca duvara kafa atıp bayılıyorum uyumak istediğim saate görede şiddet arttıyor
Allah ıslah etsin kardeş
Amin kardeş amin, Allah senin de belanı versin
MK canımı sıkma benim gece gece bela okuyor nasıl insansın sen öyle saygısızlık son safhada. Senin gibi gereksiz insalardan bıktık
Senin kendini gerekli görmende ki sebep neydi, ne başarın var mesela tipik akp kafasında olan bir çomarsın sadece onlar yargısız infaz yapar kör cahiller gibi 😁
Birincisi hiç bir partiyi tutmuyorum adam gibi savunma yapmayı bilmiyorsun milletin Kendi iradeleriyle seçtiği kötü veya iyi partilerin bahane ediyorsun saçma sapan kafada olan sensin haddini bil savunma yapacak kadar akılı olduğunu bile şu an şu yorumdan sonra düşünmüyorum ve insan herşeyi kendinden bilir gereksiz cümle kullanımı yapmayı bırakırsan sevinirim
canım ki
ya ne yaşıyorsun Allahtan rahmet diliyoruz bize bela okuyon kendine gel gereksiz vakit harcanan yorum yapiyon
Çok ciddisin bu sinir ve ciddiyetle uyuyamaman normal sakinleş birazcık.
Normal halim bu 😒
Ve gayet sakinim
Hem allah islah etsin demek, rahmet dilemek değildir bedduadır bu arada
Bence sinirlisin
Bi git araştır Allah aşıkina ne bedduası ve sinirli değil im
Allah ıslah etsin" cümlesi de çok fazla yaygın olarak kullanılan bir cümledir. Bu cümle aslında söylenen kişinin doğru yolu bulmasını ve daha iyi bir insan olmasını bildiren bir cümledir. Bu cümle genellikle her yaş grubunda söylenir. iyi oku da öğren
La beddua olmasa hakaret sayılır, kötü yoldasın doğru yolu bul diyorsun kötü olduğumu günahkar olduğumu nerden biliyorsun 😂
Ne olduğun umrumda bile değil
Die.
Ben de uyuyamam. Ama şöyle bir tavsiye almıştım. Uyuma. Yatakta dönene kadar kalk otur. En kötü 2-3 güne pilin zaten bitecek. Kafaya takıp stres oldukça daha da tetiklenecek çünkü.
Ya şöyle şimdi örneğin dün 4 ye uyudum 7 de ayaktaydim
Ayakta olduğunda enerjinde azalma yoksa zaten sorun yok :)
Galiba psikolojim bozuk 😂
Yokk beee. Aksine güzel işte ne güzel 3 saat uyku yetiyor. 21 saat iş/okul dışında kendine bir yığın zamanın var. Olumlu düşün ahahahah
Ders çalışırım artık Spora falan gidicem
Düzenli bir uykum yok benim buda sorun bence
Bence geceleri uyuyamıyorum diyen tayfa haksizdir çünkü sen dün çok geç uyuyup geç kalkarsan zaten otomatikman bugünde 3 e 4 e kadar uykun gelmez ve kısır döngüye girersin
Haksız falan değilim çünkü bazen çok zorluyorum gece 4 te uyusam. sabahin köründe uyanık oluyorum rem uykusuna geçmiyorum bile çıt bile çıksa uyanınca uykum tamamen gidiyor ve üstüne gündüz sırf gece uyuyabiliyim diye uyumuyorum anlamadım sorun ne
Genel konuştum ben
Olabilir bende kendimce cevap verdim
Seninki ilginçmiş
Ne zamandır böyle
Üç ay olmak üzere
Olmuştur belki off bilmiyorum kafam almıyor artık
Bak ya kuş gibi hafifleyip rahatlayıp uyuyacan ya da afedersin ama hayvan gibi yorulup uyuyacan ikisininde dene eminim işe yarar özellikle yorgunluğu dene ama öyle böyle değil öyle bişey bulki mesela 8 saat ağır yük taşımak kadar yorucu olsun öyle bir uyursunki tadından yenmez
İlk ay hiç hayatımda çalışmadığım halde 12 saatlik bir işe girdim gelince bile adam gibi uyuyamazdim affedersin it gibi çalıştım ikiside bı boka yaramıyor kendimi eziyete koydum sadece ihtiyacım olamadığı halde çalıştım
Bence daha ağır spor yap faydası olur veya mastürbasyon yap kuş gibi rahatla hafifle ama çok güzel ortam yapıp öyle yap video mu izlersin kafandami kurarsın biriylemi olur bilemem ama en iyi şekilde yapmaya çalış dene yani
Spora başliycam
Düzelmiyor bi türlü aga
Hayatın kendisi berbat Ken uykunun kaliteli olamasini beklemek zaten suç
Katılıyorum kafada bi ton şey sürekli düşünmek vs tabii uyuyamayız mk
Kafam çok dolu anlık unutuyorum o kadar
Aynı sevepler
*sebepler
Hihimm
Kafandaki sıkıntı ne peki
Olmaz olur mu sabahın 7sinde uyuyorum zorla
Uyku ilacı alıcam en son
Tavsiye etmem
Neden
Bence iyi bişey değil bilemedim sen bir doktora git yine de
maalesef bende de var
Nereye kadar diye düşünüyorum
Sonuna kadar gibi skshsjsjs
Sictik o zaman
😂😂😂
😂
üzümlü kekimmmmm
Efendim
İstek atmisssin
Ellim çarptı kusura bakma
Sorun değil
Bazen oluyor bende
Son üç aydır böyle
Doktora görünmeyi denedin mi
Hangi doktora
Aynen uyuyamıyorum
Ne yapicam bir fikrin var mı örneğin doktora gitmek istersem hangisine gitmeliyim
Kafayı koymamla uyumam bir oluyor
Hiç sorma bende de var ya 🫠
Kafayı yiyorum galiba 🥹
Bazen uykusuz gidiyorum işe
Bende okula
İyi 😌