Kafayı yastığa koyduğunuz gibi uyuyabilengillerden misininiz yoksa günü değerlendirme, kendinle hesaplaşma, beyinde dönen gereksiz bilgiler vs. şarkılar neticesinde uyuyamayangillerden mi?
Uyku ile ne yapacağımı hiçbir zaman bilemedim. 😅 Mevsimsel olarak, ya sürekli uyumak, yataktan çıkmayı asla istememek ki bunu hiçbir zaman başaramadım, daha çok uyku kim ben kim havasında hiperaktif olarak dolanırım, kafam rahat olsa bile. Bu iki ruh ve beden hali'nin ortasını bir türlü tutturamıyorum ne yazık ki. :D
3
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
😅 uyuyamayangillerdensin. Bir kere mevsimsel olarak sonbaharda ve kışın o düzenin bozlması kaçınılmaz bir durum bence. Tabii iş güç, öğrencilk vb. yoğun hayat temposu faktörü en etkili sebep o ayrı. Kafan rahat olsa bile hiperaktif olman, her türlü pek uyumaman güzel ama. hayatı erken yakalamak ve daha fazla tasarruf etmek adına hemen uyumak ya da çok uyumak pek de matah bir şey degil çünkü 😁
Saydığın faktörler beni o kadar iyi yansıtan faktörler ki anlatamam. :) Yorgun olsam bile; hayatın tempo'su ve kaçınılmaz sorumluluklar uyku'yu bana hep unutturmuştur. Hayalini kurduğum hayatı yaşadığımı düşünüyorum. Şansları, fırsatları farklı bakış açılarım ile tazelemeyi severim. Yaptığım sorumlulukların hakkını veriyor muyum ya da daha fazlasını mı istiyor muyum diye sorasım geliyor uyku'yu hissettiğim zamanlar da. :) Sürekli bir adım öteye gitmeye her zaman cesaretli olunmalı mı hayatı erken yakalamak için, işte bunun cevabını ben de bilmiyorum. :D
Hayatı erken yakalamak için sürekli bir adım öteye gitmeye de ara verilmeli, acizane :) Aksi takdirde hırs devreye giriyor. Ama iyi versiyonlu hırslardan degil, insanı makineleştiren, hedefe odaklı, yapacağı şeyin ruhunu çok da önemsemeyen bir robot haline getiriyor. Yerinde saymak demlenmek için, çok daha iyi işler ortaya koymak için son derece gerekli bazı zamanlarda. Sürekli bir adım öteye gitmeye cesaretli olunmalı velhasılı ancak duraksamanın iyileştiriciliği de unutulmadan.. Unutmaman temennisiyle 😌
Evet hırslı bir insanım. Ama bu hırsım daha çok başkalarını ezmeden sürdürmeye çalışırım ki, yapıldığı zamanlarda hem beni, hem benim etkileşimde bulunduğum çevreyi iyiye götürebilecek bir durum haline gelebilsin. Dediğin gibi; duraksamanın iyileştirici kısmını görebilmek sadeliğin güzelliğine de varabilmek demektir. :) Çok teşekkür ediyorum ayırdığınız vakit için. :)
Of 😔 ben herkese tüm akrabalara bugn Pazartesi ve bayram diye Ramazan bayramı msjı atmştm oysa ki ve hiç dönmemişlerdi herkesn sms’i yok sanmştm meğer bugn salıymış. Bu beni üzer 🚬 gidip uyuyayım küt diye
Görsel çok hoş olmuş sevdim😊 Kimi zaman yağmur sesi açarak kimi zaman birşeyler açarak kimi zamandaaa bayılana kadar içerek uyuyorum. Ya sen 🤔
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
İyiymiş. Efenim ben gül çayımı içmeden ve Mozart-moonlight dinlemeden, ardından da Kubat adlı usta sanatçıdan bir iki türkü dinlemeden, lavanta çıkınımı yastığımın altına koymadan asla ve kat’â uyuyamam. Kedimin mırmırlarını da işitmem gerek bu esnada ki aksi takdirde uyusam da derin dalamıyorum pek, evet.
Gül çayımı, papatya çayı gibi insanı uyuşturuyormu oda 😄 bende köpeğimin uyuduğunu gördükten sonra rahat uyuyabilirim (üstüme çıkıp aniden yüzümü yalaması)😁
En İyi Cevaplar