73 tüm 75 çıkıyorum
Ulan bu diyet ne zor seymis, yanacak misiniz yağlarım?
73 tüm 75 çıkıyorum
Bugün 4. gunum tartida hiçbir değişim yok, akşam 7 den sonra bir şey yemiyorum
Ara öğün bile sadece sade türk kahvesi ve hurma gibi şeyler yedim.
Sabah ztn bol yeşillik ve yumurta öyle kalorilik bir şey yok 2 kez de fitness a gittim niye olmadı ki bir şey:((
Sizce ne yemeliyim?
Diyet yapmadan da kilo verirsin. Kendi uyguladığım yöntemi tavsiye edeyim,
bu yöntemle 3 ayda 9 kilo verdim.
En etkili zayıflama yöntemi düzenli ve sağlıklı beslenmek ve abur cubur şeyler tüketmemek, şekerden, tuzdan ve undan uzak durmak. Unlu mamülleri fazla tüketmemek. Pilav çeşitleri, makarna, patates varsa ekmek tüketmemek onun yerine bol salata tüketmek. Öncellikle sabah ilk iş bir su bardağına yarım limon sıkıp içmek kahvaltıyı en iyi şekilde yapmak, dayanabiliyorsanız öğle yemeği yememek tabii ki kendinizi aç bırakmamak kaydıyla ara öğün olarak meyve, sebze ve kuru yemiş tüketmek akşam yemeği en geç saat 8'e kadar yenmeli saat 10'dan sonra hiç bir şey yememek tabii bunlar tek başına olmaz gün içerisinde fırsat buldukça yürüyüş yapmak ve merdiven tırmanmak. Bunları yaparsanız zamanla hem sağlıklı kalır hemde kilo verirsiniz. Bu yötemle 11 yıldır kilomu koruyorum.
Hayır ilk iki hafta vücut bir şok yaşıyo. Hatta bunu bilmeyen çoğu insan kilo veremiyorum diyip 2. Haftası dolmadan bırakıyor. Ama asıl vücut sen bıraktığın zamanda vermeye başlıyor. Ama devamı gelmediği için sabit kalıyor
Ay inşallah öyledir çünkü sinirim bozuldu aç aç yatıyorum bildiğin ama bir de üstüne kilo almışım
Ben 65 kiloydum sağlam bir dertle 45 günde 44 kiloya inmiştim. En iyi yöntem 😂 neyse şaka bir yana Allah dert vermesin
Ben onu Üni yillarinda yaşadım aniden 15 kg verip bir deri bir kemik kalmıştım hey gidi
Pandemi mahvetti beni ne var ne yok aldim.
Ahahha verirsin merak etme. Annemi diyetisyene götürdüğümüzde o da senin gibi ilklerde kilo verememişti. Ama doktor bunun normal olduğumu vücudun bir şok anı yaşadığını söylemişti ve doğru da oldu azimli ol başarırsın☺️
Cevap
3Cevap
Kendine öyle işkence çektireceğine yediğini esirgeme ama spor yap
Yok midemi kucultmem lazim aşırı Fast food yiyordum akşam yaptığım ekmek araları filan..
4 günde ne bekliyosun
4 kilo afsgs
kalori açığıın varsa 2 3 hafta sonunda 2 3 kilo glikojen gider kardiyo yapıyorsan diyete dikkat ediyosan 2 3 kilo ödem gider 1 kilo falan da yağ
Benim gluten ve laktoz alerjim var mesela ama peynir yogurt yiyorum mesela ya da tam buğday ekmek dayanamıyorum
Ondan kaynaklı da veremiyor olabilir mjyim
onları yiyorsan kilo versen bile ödemin olduğu için tartıya yansımaz yememelisin onları
Napayim öleyim mi yaa
DİYETTEYKEN laktozsuz bile olsa süt ürünü tüketme. peynir tüketebilirsin. ekmek olarak mısır -pirinç-nohut unu alarak kendin yapabilirsin veya glütensiz satın alabilirsin. mısır ekmeği falan alırsan başka unlar karıştığı için yanlış olur. kurubaklagil et ve sebze yemeklleri tüketebilirsin. karbonhidrat kaynağı olarak kurubaklagil pirinç patates mısır veya glütensiz makarna vs kullanabilirsin ölmene gerek yok
Tamam ne bağırıyorsun sağ ol
bağırmadım ya diyette değilken laktozsuz tüketebilrisin onu vurgulamak istedim
Peki vücutcu çocuk
başarılar kilolu çocuh
Salatalık ve cacık yiyebilirsiniz
Beslenmen gayet iyi hareketli misin
Spor salonuna yazıldım
Onun dışında da her gün muhakkak 1 saat yürürüm
Regl günün yaklasti mi vücudun ödem yapmistir belki
Yeni bitti
Ondan olabilir işte sakın bozma devam et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?