Surekli dikkat etmeden beslendigim icin kilo aliyordum. Hep yükselişteydi kilom. Son 3-4 haftadır aburcuburu kesip biraz kısmaya çabaladım. Gördüm ki yükselme durmuş sabit kalmışım. Şimdi bu yememi biraz daha kısıp düzenlersem inişe geçer miyim?
1.70
77
1.70
77
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Protein ağırlıklı beslenmeli ve günlük bazda kalori açığı oluşturmalısın.
Bol sıvı, bol salata ekmeği kes hemen vereceksin
Ekmeği nasıl kesebilirim bilmiyorum çok zor sürekli çorba çorba dalata başka yemek kalmıyor ki ekmeksiz yemek yok doğru düzgün ve dediğini yaparsam habire ishal olmaktan endişeleniyorum
Balık etlisin galiba
Evet. Obez değilim ama fazla kilom var
Obez olamazsin zaten o kiloyla :) yemene icmene dikkat et zamanla verirsin hızlı vermek istiyosan zorlayıcı yöntem var
Boyum da var Allahtan göstermiyor pek😂
Biraz kısa olsam daha kötü dururdu
Bence tatlı duruyosundur
Nedir o yöntem?
Günde tek öğün yiyosun istediğin kadar onun dışında bişey yemiyosun
Bu imkansız ders calismam gerekiyor falan. Ben gene 2 veya 3 öğün yiyorum ama azaltıyorum yediğim karbonhidrati ozellikle.
Ben bu şekilde 6 kilo vermiştim 2 haftada ama hiçbir şeyden kismadim. Sabah uyandığında 2 saat bişey yemezsen vücut yağ yakmaya başlıyor
Ben en az 10 -11 en fazla 18 saat kadar bi zaman bırakıyorum. Biraz da kısınca almamaya başladım. Biraz daha kıssam vericem demekki dimi
Çokta kısma vitamin önemli
Kalori ihtiyacım 2.600 görünüyor. Ve ben eskiden günde 2.500-3000 falan alırdım dikkat etmediğim için midem genişlemişti. Şu 1 aydır midem kücülsün diye 1.700-1.800 alıyordum ortalama. Biraz kısmış halim bu kalori idi. Ve bu kaloride almadığımı sabit kaldığımı gördüm. 1.500 üstüne çıkmamaya calısıcam vermek istiyorum artık
En az 1500 al üstüne pek çıkma
1.600 ortalama alayım. İhtiyacımın 1000 kalori altı sonuçta daha napabilirim ki? Umarım iner bu şekilde
İner iner hareket et bide tadından yenmez
Evet insallahhhh
55 olsam baska bise istemem😂
Hareket edebildiğin kadar et
Evet haklısın
Sorun olursa burdayım
Hmm henuz yok tşkler
Rica ederim