Güncellemeler
+1 yıl
Boy 1.55 yaş 28
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelll
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İyi vermişsin ama biraz daha vermen gerekiyor bmı 22 nin altına düşene kadar devam. Göbek yağları biraz inatçı olur onun için bol bol mekik ve plank yapmak lazım
O kadar yavas ilerliyorki o. Bide v-yag ic yag yani cok canımı sıkıyor
Bazı insanların metabolizması yavaş oluyor bu yüzden zor kilo veriliyor senn de öyle muhtemelen. Ama çok yol katetmişsin pes etme bence
7 ay için bu sonuç iyi mi sence? Rakam olarak bence iyi ama düz bir karın istiyorum. Baska yerlerim zaten asla şişman olmadı hep göbegimi dert ettim
Karın için dediğim gibi spor lazım mekik ve plank yap karbonhidratı azalt iyice istediğin gibi bi karın olur
Karbohidratı o kadar cok kestim ki. Aylardir pilav yemegi birak kokusunu hatirlamiyorum. Ayda 1 falan 100 gram tam bugday makarna o kadar. Ekmek olarakda ekşi mayalı tm bugday ekmegi gunde 2 veya 3 dilim. Dilimi 25 gram zaten. Yag desen yemeklere 1 ç/k zeytin yagi kullanıyorum sadece
Ne güzel o zaman spora yüklenn durumun varsa reformera gidebilirsin
Bel fıtığım oldugu için ciddi derece sporla uğraşmıyorum maalesef. Ama bir ara salona gidip durumu anlatacam bana uygunda illa biseyleri vardir umuyorum
Tabii ki
Tesekkur ederim
Suanlik normal gidiyodun bu hangi uygulama
OKOK uygulaması. Akıllı tartımın kendi uygulaması
Yardım edebilirim istersen sana
Kalorin çok fazla ve bi yere kadar gider bi yerden sonra iyice düşürcen kaloriyi
Gunde 2 öğün yiyorum zaten. O kaloriye gore beslenmiyorum uygulamanin kendi şeysi o. Ben daha az besleniyorum
Yardım edebilirim istersen sana ayda 4 kilo verme garanti
Nasıl?
Sana bilgi ve diyet önerileri vererek
Uyguladığım bi diyet var faydasını görüyorum başkaları çok zorluyor pes ettiriyor. Teşekkürler
Ben diyet vermicem zaten diyet tavsiyesi vercem içinden almak istedikleri alcaksin sen bilirsin
buyur
Sorum yukarida
6 aylık spor dıyetı uygula ve spor yap