Toplamda 10 verdim Diyet biteli 3 ay oldu 2 aldım Sabah akşam yedim ger gün 1 saat yürüyüş yarım saat yüzdüm Ekmek kızartma pilav yemedim onun dışında iki öğün iyice doydum Düşenim çok iyidi ama okul açılınca düzenim kalmadı ya Tutturamıyorum bir türlü
yöntemlerin iyi biraz daha düzenle düzelir.. mucadele yasin kritik ileri yaşlarda insanlar bosveriyor.. sağlıklı yöntemlerinden vazgeçme dostum bu bir yaşam tarzı olmalı 🤷🏻♂️
ben kendimden örnek vereyim koşuya yetecek karbonhidrati alıp başlardım bir muz bir avuç hurma vs.. hafta toplamda 30 km koşu 3 güne bolerek ama günlük en az 10 km ve tempo olarak daha etrafını 400 m yani bir dakika olacak sekilde.. birgün dinlenme ve bol karbonhidrat..
boğazdan kıs o zaman kaloriye dikkat et uzun süreli ter atici hafif tempolu jok tarzı egzersizler yap.. 🤷🏻♂️ yağmurluk kazak ne varsa giy islanmadan bırakma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sağlıksız hızlı bir kilo kaybı olur. Yavaş ve sağlıklı olması için özen göstermelisin.
Kilom fazla gitmez mi
Daha önceleri giderdi
Ama motivasyona ihtiyacım var ya
Bir türlü ritim tutturamadım
Sabah başlıyorum akşam bitiyor
ben istesem yapıyorum da 1 buçuk ayda sana da vur demişler öldürmüşsün benim yöntemim koşu
Ben 1 buçuk ayda 8 verdim
Kilom fazla olduğu için daha hızlı gidiyor
sağlıklı olduğunu düşünmüyorum yöntemine bağlı ama ben öyle düşünüyorum 🤷🏻♂️ ki sorduguna göre kolay almışsın yine gibi hissettim
Toplamda 10 verdim
Diyet biteli 3 ay oldu 2 aldım
Sabah akşam yedim ger gün 1 saat yürüyüş yarım saat yüzdüm
Ekmek kızartma pilav yemedim onun dışında iki öğün iyice doydum
Düşenim çok iyidi ama okul açılınca düzenim kalmadı ya
Tutturamıyorum bir türlü
yöntemlerin iyi biraz daha düzenle düzelir.. mucadele yasin kritik ileri yaşlarda insanlar bosveriyor.. sağlıklı yöntemlerinden vazgeçme dostum bu bir yaşam tarzı olmalı 🤷🏻♂️
Öylede şu an spor sıfır
Tıp 4. sınıfım sürekli ders çalışıyorum
Stres yemeğe itiyor
Kendime yeni bana uygun düzen arıyorum yapamıyorum
ooo saygılar valla sana hicbirsey demeye hakkım yok.. mazeretin büyük.. bende besyocuyum 🤗
Valla bir yol yordam göster ya
Ciddiyim ne yapmam gerektiğini biliyorum ama olmuyor
zaman şarttır yağ yakmak hafif ama uzun süreli antrenman gerektiriyor vücudumuz böyle
Kalori açığı oluştursam?
ben kendimden örnek vereyim koşuya yetecek karbonhidrati alıp başlardım bir muz bir avuç hurma vs.. hafta toplamda 30 km koşu 3 güne bolerek ama günlük en az 10 km ve tempo olarak daha etrafını 400 m yani bir dakika olacak sekilde.. birgün dinlenme ve bol karbonhidrat..
Rıdvan sen maşallah da bunları yapacak vaktim yok
boğazdan kıs o zaman kaloriye dikkat et uzun süreli ter atici hafif tempolu jok tarzı egzersizler yap.. 🤷🏻♂️ yağmurluk kazak ne varsa giy islanmadan bırakma
Sağlıklı evet.
İyi bu şekilde
Tek öğün yemek ye verirsin
Program lazım kalori açığı ve ona göre egzersiz