20 kilo en kısa ne kadar zamanda verilir 4 ayda verilir mi?

20 kilo en kısa ne kadar zamanda verilir 4 ayda verilir mi?

Diyet ve aerobik bir egzersiz programı ile verirsin. Fakat verdikten sonra beslenme düzenin eski haline dönerse aynı hızla geri alırsın. Bu yüzden hayat boyu devam ettireceğin bir spor alışkanlığı edin ve beslenme şeklini bir doktor yardımıyla kalıcı olarak değiştir...
Ben 3 ayda 15 kilo vermiştim diyet kafasına girme uyku düzenine dikkat et aç karnına ılık limonlu su iç ekmeği azalt porsiyonlarini kucult bide spor yaparsan çok rahat kilo verirsin ben en çok sporun faydasını gördüm kilo vermediğim halde bile inceldim baya, kahvaltımı geç yapıyordum ben mesela 7 de kalkiyordum 11 12 gibi kahvaltı yapıyordum o saate kadar da limonlu su ve sekersiz Türk kahvesi içiyordum
Cevap
12Cevap
4-5 Ay sürebilir. eğer düzenli spor ve egzersiz yapılırsa
Önemli olan kısa zamanda çok kilo vermek değil sağlıklı bir şekilde kilo vermek.
Kendi uyguladığım yöntemi tavsiye edeyim,
bu yöntemle 3 ayda 9 kilo verdim.
En etkili zayıflama yöntemi düzenli ve sağlıklı beslenmek ve abur cubur şeyler tüketmemek, şekerden, tuzdan ve undan uzak durmak. Unlu mamülleri fazla tüketmemek. Pilav çeşitleri, makarna, patates varsa ekmek tüketmemek onun yerine bol salata tüketmek. Öncellikle sabah ilk iş bir su bardağına yarım limon sıkıp içmek kahvaltıyı en iyi şekilde yapmak, dayanabiliyorsanız öğle yemeği yememek tabii ki kendinizi aç bırakmamak kaydıyla ara öğün olarak meyve, sebze ve kuru yemiş tüketmek akşam yemeği en geç saat 8'e kadar yenmeli saat 10'dan sonra hiç bir şey yememek tabii bunlar tek başına olmaz gün içerisinde fırsat buldukça yürüyüş yapmak ve merdiven tırmanmak. Bunları yaparsanız zamanla hem sağlıklı kalır hemde kilo verirsiniz. Bu yötemle 11 yıldır kilomu koruyorum.
Aralıklı oruç gibi
@menesselal aralıklı oruç nasıl bir şey bilmiyorum
Kesinlikle verirsin arkadaşim 4.5 ayda 17 kg verip yeter diye birakp 2 ay snrada kendiliginden 3 kg daha verip 20 kg vermis biri olarak soyluyorum. Dogum yaptigim halde 18 gun snra eski kiloma geri geldim. Ama 5 aydr hic dikkat etmedim 3 kg almisim. Simdi tekrar bi diyet yapmm lazim. ama Emziriyorum ve yemeyi çok seviyorum.😊
4 ayda saglikli bir sekilde verilmez. 1 ay sonra fazlasiyla geri alinir. Ortalama 6 ayda kalici sekilde verilir
Verilir ama bence aniden verme, alıştıra alıştıra ver
Bünyeye bağlı. Ama sağlıklı olanı uzun vadede yavaş yavaş vermektir.
Ben 1 ayda veriyorum sen 4 ayda veremezsen yuh
100 kilo için verilir ama yetmiş kilo için çok zor.
20 kilonun en sağlıklı verilme hızı bilimsel olarak 4-6 hafta arasıdır.
Vrilir tabiki bir ayda beş kilo verebilir insan zorlanmadan
Bilmiyorum kişisinden kişisine farklılık gösterir ama disiplinle ilerlenirse 5 ayda verilebilir tahminimce.
Dukan diyeti yapın tabi bünyeniz kaldırabilirse 😂
4 ay senin bünyeni çarpıtabilir 5 ay iyi
6 ay veya 9 ay makul süreler
4 ayda vermen en sağlıklısı olacaktır
Istesen 1 ayda bile verebilirsin
4 ay yemezsen verirsin ahahah
hem sağlıklı hem de kısa sürede 4-5 ayda
Eger. Bulursan çareyi banada oner
ama kac kılodann
1 ayy
İki buçuk üç ayda
6 ayda 17 verdim
4 ayda verilir
Kaç kilosun? Ben tombiş kızlara bayılıyorum da..
Aralıklı oruçla
Evet verebilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?