Su içmek çok önemli, düzenli ve yeterli su miktarını içmek daha da önemli. Ben bunu pek yapamıyorum. Su midemi bulandırıyor çünkü, genelde içine limon, nane yaprakları, maydonoz vs. atıp icebiliyorum. Şu bardak bardak su içen insanlara hep imrenmişimdir😅 Peki siz, günlük ihtiyacınız olan suyu içebiliyor musunuz?
Çok su tüketen bir insanım ve benim için suyun yerini hiçbir şey tutmaz yani masada başka içecek de olsa su yine de bulunmalıdır keza yatarken de başucumda mutlaka su bulundururum.
Evet, Pazarları hariç en az 2 litre içiyorum 2 yıldır.. Önceden içmesem, 24 saat aklıöa gelmezdi.. Baktım olacak gibi değil, sürekli gözümün önünde olsun diye masama bir sürahi su koyuyorum.. Göz teması gerçekten etkiliymiş.. 😄
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
O göz teması bir tek bende etki etmiyor sanıyorum 😂 Ama tebrik ederim sizi büyük başarı, çünkü ben hâlâ içemiyorum 🙍
Zaten su içmek için susamayı beklemek asıl hata.. Öyle olunca içmiyoruz. Özellikle serin havalarda.. Sürekli yanımızda, yakınızda bulundurunca ister istemez yudumluyoruz.. Böberekleri düşünelim bence.. Diyalizdeki hastaların yerinde olmak istemeyiz değil mi..
Allah korusun elbette.. her organımız gibi böbrekler de çok önemli. Sırf bu yüzden zorlayarak su içiyorum. Gitmiyor midemi bulandırıyor bilmiyorum neden. Hatta suyu sevenler, gerçek su içiciler imreniyorum şaşıyorum. Ben ancak içine limon falan koyunca icebilirim.. Zor da olsa içeceğiz 🙃
Hemde çok Fazla devamlı çişim gelir bundan dolayı arkadaşlarımdan biri senin bir hastalığın mı var? Diye sorduğu bile olmuştu düşün artık Melis daha ne kadar fazla tuvalete gidebilir 😂