Mağara döneminden kalma bir ailem olduğu için evden çıkmam çoğunlukla sorun o yüzden evin içinde yürüdüm bugün 5000 bin adım attım şimdilik etkili olur mu sizce?
Yarın yine dışarıda yuruyecem
Yarın yine dışarıda yuruyecem
Oluyor tabii ki ben Pandemi döneminde evin içinde 30.000 adım attığım günleri hatırlıyorum bazen 41’e yaklaşıyorum gerçekten bunlar yalan değil bol su iç birazcıkta yemekten kısarsan dehşet kilo gider var ya şaşırırsın Ama sarkma oluyor işte kilo verirken kesinlikle bir yandan da spor ile desteklemek lazım ki sarkmasını çok çatlamasın ben hata yaptım mesela kilo verirken kesinlikle yani spor şart
Yaa çok güzel motive etmişsin teşekkür ederim ama zaten 3-4 kilo vermem lazım sarkma olmaz
Baya etkisi oluyor,4 5 sene önce 74 kiloydum şimdi 58 kiloyum. Tabi sadece 1 öğün yiyorum alıştığım için, aralıklı oruç gibi ve ondan da istediğimi yiyorum. Bir de müzik ile yapınca daha güzel oluyor. Su tüketimi de unutturmuyor hem. Tempolu yürümen lazım sadece
Cevap
5Cevap
Akşam 9 gibi pul biberli yoğurt ye metabolizma hızlansın yağlar hızlı yakılsın
Yapıcam bu akşam onu da limon koyayım mi
Evde ip atlaya bilirsin ama. dısarda temiz hava alıp yürüyüş yapsan daha iyi
Zıplamalo egzersizler yapabilirsin
Kardeşin olsam sana gülerdim yalan yok evin içinde yürümek ne biliyim 5 bin adım bide kdkdk
İki kız kardeşim var bir tanesi abla iyi misin dedi diğeri tamam abla anladık en fit sen olacaksın tamam dedi onlar bana gülüyo ben onlara daha çok gülüyorum 😂
Boy kilo alayım?
164-53 düm ama 1.5 ayda 60 oldum şu an 58
55 olmaya çalışıyorum zayıflık bana hiç yakışmıyor 53 ken herkes kilo al diyo
Neddn kilo aldın peki
Bir abim var sağolsun fırınında eleman yokmuş bir ay yardımcı ol dedi tamam dedim ama hiç çalışmadım hep oturdum poğaça simit yedim ahdhah işten çıktım dışarıda yemek yedim eve geldim evde yedim ve sonuc belli
Hahahahahahaha çok sevimli anlattın ya yedin hamurları kendin hamur oldun
evin içinde pek etkisinin olacağını sanmıyorum
Evet neden olmasın.
Yürüyüşü bilmem ama zumba işe yarıyor.
olur
Spor da yapıyorum altımda da korse tayt var o da terlememe yardımcı oluyo
özele gelsene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?