Knk en önce yapacağın şey boğazına sahip çıkmak. Sonrasında bol su tüketim çok hareket etmek. Bunlarla beraber spor yaparsan işe yarar. Ama evden çıkmayayım yemeğime devam edeyim sporla zayıflarım yok
Rica ederim. Kendi uyguladığım yöntemi tavsiye edeyim, bu yöntemle 3 ayda 9 kilo verdim. En etkili zayıflama yöntemi düzenli ve sağlıklı beslenmek ve abur cubur şeyler tüketmemek, şekerden, tuzdan ve undan uzak durmak. Unlu mamülleri fazla tüketmemek. Pilav çeşitleri, makarna, patates varsa ekmek tüketmemek onun yerine bol salata tüketmek. Öncellikle sabah ilk iş bir su bardağına yarım limon sıkıp içmek kahvaltıyı en iyi şekilde yapmak, dayanabiliyorsanız öğle yemeği yememek tabii ki kendinizi aç bırakmamak kaydıyla ara öğün olarak meyve, sebze ve kuru yemiş tüketmek akşam yemeği en geç saat 8'e kadar yenmeli saat 10'dan sonra hiç bir şey yememek tabii bunlar tek başına olmaz gün içerisinde fırsat buldukça yürüyüş yapmak ve merdiven tırmanmak. Bunları yaparsanız zamanla hem sağlıklı kalır hemde kilo verirsiniz. Bu yötemle 11 yıldır kilomu koruyorum.
Ekmek 1 aydır tuketmiyorum ama şeker fazla var bende aşırı düzensiz besleniyorum mesela sabah tek bişey ağzıma sürmem gece 2 3 olur yerim belki de bu yüzden ama sizin dediğiniz gibi yapicam inşallah verebilirim
Çok bilgim yok ama devlet hastanesinde metabolizmana baktırabilirsin, sporla birlikte temiz beslenip kalori hesabı yap, ona göre ye ve sağlıklı bir şekilde kilo verirsin ve fit olabilirsin
Seni seven basenlerinden daha çok karakteri beğeneceğini düşünüyorum, zaten erkek milletinin çoğu ince kalın bakmaz niyetleri bellidir, benimde çillerim var, herkesin bi kusuru var böyle şeylere takılan insanlarla pek mutlu olunmaz, sende 200 kilo değilsin sonuçta begenen olur elbet dhdjsjsj
Ya yüzüm tipim de asla sıkıntı yok artı estetikliyim de ama ben eski sevgilimi pişman etme peşindeyim. ayrildiktan sonra basenlerime laf etmişti hala oturuyor o kuruduğu cümle üstümde sağol bu arada ahhaha
Peki o kurduğu cümle ne kadar gerçek düşüncesi o da tartışılır, seninle sevgiliyken bir şey demiyordu da , ayrılınca birden seni kırmak ister gibi basenlerine laf etmesi de komikmiş, bilmiyorum kendin için yap bence, yere düştüğünde seni yerden kaldirmayacak insanları ve düşüncelerini takma bence, rica ederim djsjsj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Knk en önce yapacağın şey boğazına sahip çıkmak. Sonrasında bol su tüketim çok hareket etmek. Bunlarla beraber spor yaparsan işe yarar. Ama evden çıkmayayım yemeğime devam edeyim sporla zayıflarım yok
5 kiloluk bir fazla var. Azimli ve kararlı olursan verirsin.
Teşekkür ederim
Rica ederim.
Kendi uyguladığım yöntemi tavsiye edeyim,
bu yöntemle 3 ayda 9 kilo verdim.
En etkili zayıflama yöntemi düzenli ve sağlıklı beslenmek ve abur cubur şeyler tüketmemek, şekerden, tuzdan ve undan uzak durmak. Unlu mamülleri fazla tüketmemek. Pilav çeşitleri, makarna, patates varsa ekmek tüketmemek onun yerine bol salata tüketmek. Öncellikle sabah ilk iş bir su bardağına yarım limon sıkıp içmek kahvaltıyı en iyi şekilde yapmak, dayanabiliyorsanız öğle yemeği yememek tabii ki kendinizi aç bırakmamak kaydıyla ara öğün olarak meyve, sebze ve kuru yemiş tüketmek akşam yemeği en geç saat 8'e kadar yenmeli saat 10'dan sonra hiç bir şey yememek tabii bunlar tek başına olmaz gün içerisinde fırsat buldukça yürüyüş yapmak ve merdiven tırmanmak. Bunları yaparsanız zamanla hem sağlıklı kalır hemde kilo verirsiniz. Bu yötemle 11 yıldır kilomu koruyorum.
Ekmek 1 aydır tuketmiyorum ama şeker fazla var bende aşırı düzensiz besleniyorum mesela sabah tek bişey ağzıma sürmem gece 2 3 olur yerim belki de bu yüzden ama sizin dediğiniz gibi yapicam inşallah verebilirim
Yanlış bir beslenme şekli bunu bırakmalısın
5kilo versen daha iyi olur bence 50 qnlaşalım senle
Veremiyorum 😣😂
Bana takıl verirsin
Bende de böbrek taşı var bol nol yürüyüş yapıyorum
Deneyeceğim tenkss
Arkadaş olqbilirmiyiz beraber yürüyüş yaparız
kılon ıle boyun normal kardesm
Ben o boyda 95 . İdela mi foye soruyorsunuz ya
Ama cidden çok basenlerim var nasıl gider bilgin var mı
Tabiki spor ile yani yürüyüş filan
Bebce cok ideal 60 da olsan normal
Kendini zayıf mı görmek istiyorsun
Evet bunun için bilgin var mı
Çok bilgim yok ama devlet hastanesinde metabolizmana baktırabilirsin, sporla birlikte temiz beslenip kalori hesabı yap, ona göre ye ve sağlıklı bir şekilde kilo verirsin ve fit olabilirsin
Ya aslında kilomda bişey yok ta işte boy 160 olunca yinede tesekur ederm
Peki bunun için videolar izledin mi bacak inceltmek için
Yok ahshahsh
Fjdjdjdj, valla genetik ve boydan dolayı olabilir, bence spordan baska çaren yok gibi gözüküyor
Erkekler Genelde beğenirler ama sen kendin begenmiyorsan, nasil mutlu olmak istiyorsan öyle yap tabi 👍
Evet genden dolayı bu basenler napalm beğenen böyle beğensin ahzjs
Seni seven basenlerinden daha çok karakteri beğeneceğini düşünüyorum, zaten erkek milletinin çoğu ince kalın bakmaz niyetleri bellidir, benimde çillerim var, herkesin bi kusuru var böyle şeylere takılan insanlarla pek mutlu olunmaz, sende 200 kilo değilsin sonuçta begenen olur elbet dhdjsjsj
Ya yüzüm tipim de asla sıkıntı yok artı estetikliyim de ama ben eski sevgilimi pişman etme peşindeyim. ayrildiktan sonra basenlerime laf etmişti hala oturuyor o kuruduğu cümle üstümde sağol bu arada ahhaha
Peki o kurduğu cümle ne kadar gerçek düşüncesi o da tartışılır, seninle sevgiliyken bir şey demiyordu da , ayrılınca birden seni kırmak ister gibi basenlerine laf etmesi de komikmiş, bilmiyorum kendin için yap bence, yere düştüğünde seni yerden kaldirmayacak insanları ve düşüncelerini takma bence, rica ederim djsjsj
İdeal gibi şu an
Basenlerim varr 😣
Eccik spor yap kız sende
Teşekkür ederim 😁😅
Ricalar
Taş gibi sin
resmini görsek bide
Gunaydin sana