Sonrasında kalan 10 kilomu sağlıklı şekilde vereceğim
5-6 günde ölmem demiii
Sağlık açısından riskli. Uyguladığım yöntemi tavsiye edeyim,
bu yöntemle 3 ayda 9 kilo verdim.
En etkili zayıflama yöntemi düzenli ve sağlıklı beslenmek ve abur cubur şeyler tüketmemek, şekerden, tuzdan ve undan uzak durmak. Unlu mamülleri fazla tüketmemek. Pilav çeşitleri, makarna, patates varsa ekmek tüketmemek onun yerine bol salata tüketmek. Öncellikle sabah ilk iş bir su bardağına yarım limon sıkıp içmek kahvaltıyı en iyi şekilde yapmak, dayanabiliyorsanız öğle yemeği yememek tabii ki kendinizi aç bırakmamak kaydıyla ara öğün olarak meyve, sebze ve kuru yemiş tüketmek akşam yemeği en geç saat 8'e kadar yenmeli saat 10'dan sonra hiç bir şey yememek tabii bunlar tek başına olmaz gün içerisinde fırsat buldukça yürüyüş yapmak ve merdiven tırmanmak. Bunları yaparsanız zamanla hem sağlıklı kalır hemde kilo verirsiniz. Bu yötemle 11 yıldır kilomu koruyorum.
Bence hiç su diyeti toplarına girme. Kasların eriyebilir yağ yerine. Senle hemen hemen aynı boylardayız ve ben birkaç ay önce diyet yapmadan sırf yeme stilimi değiştirerek 10 kilodan fazla verdim. Sen de yapabilirsin.
Nasıl değiştirdin
Ya ben 4-5 gün detoxs amaçlı yapacağım sürekli değil
Cevap
7Cevap
Aşık oldum boyuna , kilo vermelisin benden daha kilolusun çünkü 65 falan olurdan çok ateşli güzel. olursun da fixiğin iyiyse tabi ondan sonra neysr orasını biliyon sen zaten
Ay boyumu begendin mi
Aynen 88 de de 70 gibi duruyorum vücudum çok sıkı
65 e düşerim
Ben 1.76 noy 74 kiloyum 4 kilo fazlam var diyorum da sen benden de kiloluymuşsun kanka sen su dahi içme hiç bi şey yeme bence
😂niye öleyimmi
Erkeklere tig gibii olmak yakısmıyor spora gıt biraz kas yap 😂
Bende hiç yok göbek
70 kilo gibiyim 😂
hızlı kilo verirsin ama ciddi zarar verirsin metabolizmana
5-6 günde ciddi zarar olur mu ki
Doktorlar bile tavsiye ediyor
Günde 2 öğün ye 7 den sonra yeme. Sağlığından olursun
1 hafta yapacagım detoxs icin ztn sonra oyle bir düzen oturtacam
Ne diyor 😂😂
Düzgün şekilde kilo vermek için; beslenme şeklini sağlıklı gıdalarla değiştireceksin, kaslarını çalıştıracaksın. Anca o zaman yağ yakabilirsin.
5-6 gider.. Ama biraz daha saglikli ilerleyebilirsin..
İlk 1 hafta oyle zayıflıcam detoxs yapıp
80 e dustukten sonrada saglıklı bir sekilde 68 e dusecem
güzel bir diyet ve egzersiz belirleyim güzel zayıflarısn
Cok isterim
gel o halde bekliyorum
Nereye
kimoldunu bilmiyorum yardım etcem kendini göster
Ok
195 boyunda erkek olarak boy kilon cok guzel bnce
az wer
Be
Ne