Sağlık & Diyet Sağlığınız için şeker kullanımını azaltıyor musunuz, ya da bıraktınız mı? ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Me : azalttım 🌸👸 Sağlığınız için şeker kullanımını azaltıyor musunuz, ya da bıraktınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
s Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Sağlık & Diyet konusunda 3b cevap paylaştı. Şekeri bırakamam ben. Şekersiz bir şeyin tadı yok. 0 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Dünden sonra karar verdim artık şekeri azaltacağım tuzuda azaltacağım bol bol su tüketeceğim 1 4 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Hadi bakalım su hatırlatacı uygulamalar şeyma tavsiye ederim işe yarar Yorumla seymabasu1 +1 yıl Hatırlatır insanlar var aslında onlar sayesinde içiyorum yavrum Yorumla seymabasu1 +1 yıl 🌼💋 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl İyi bakalım Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Şeker ve tuz benim sonumu bunlar getirecek zaten. 1 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Deme öyle, allah korusun dikkat et Yorumla
Everglow Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kullanmıyordum zaten son zamanlarda daha da dikkat ediyorum yediğim gıdalardaki şeker oranına falan 0 0 Yorumla
rhinestoneeyes Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl çikolata bağımlısı gibi bir şeydim artık hiç yemiyorum 0 3 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Hım neden? Yorumla rhinestoneeyes +1 yıl erken yaşlanmak istemiyorum çünkü jdkdm Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Mantıklı mdkdkd Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 34 , eic 89% +1 yıl Sağlık & Diyet konusunda 801 cevap paylaştı. Çay ve kahvede şekeri kesmeme rağmen, çoğu üründe belli sınırı aşmamaya çalışıyorum. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sağlık & Diyet konusunda 29,9b cevap paylaştı. Şeker kullanmıyorum. bazen nescafe içiyorum sadece 3 ü 1 arada 0 0 Yorumla
kalk_bi_çay_yap Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çayda kullanıyorum en çok, onun dışında çok da bi bağım yok 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl Sağlık & Diyet konusunda 614 cevap paylaştı. Sadece çaya şeker atmayı bıraktım. Onun haricinde herhangi bir azaltmam yok 0 0 Yorumla
Cyclaxss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Şeker mi o ne yeni mi bulundu asla çayıma şeker atmam 0 0 Yorumla
Z1nkk Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Bi insan nasıl kendini azaltabilir? Bi yaşıma daha girdim 😄 0 4 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Yaaa 😄 Yorumla Z1nkk +1 yıl 😄 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Kedi gibi mır mır oldum Yorumla Z1nkk +1 yıl Cidden sevindim.. Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Sağlık & Diyet konusunda 560 cevap paylaştı. Azaltcam tabiselülit yapar 0 14 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Sen hepimizi mezara sokarsın ha Yorumla burakistan35 +1 yıl Sensiz girmem şerefsizim Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Tamam beklersin sen zaten bi 60 sene falan Yorumla burakistan35 +1 yıl 83 diyorsun .55 ten sonra sen cekılmezsın kı :) Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Niye ama Yorumla burakistan35 +1 yıl bi düşün şapkanı çıkar , önüne koy. Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Bulamadım Yorumla burakistan35 +1 yıl çok vızıklatyan , çok dedikodu yapan hiç susmayan herseye karısan irrite edici , sinir bir tip olursun sen , kafana bastonla vururum ben senin bi gün :)gerçi şu aşağıdaki teyzeden az kalır yanın olmaz senin ama...https://www.youtube.com/watch?v=5f4AhrRls-k Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Hahahaha çok iyi bunlar ya 😂😂 beni tanımıyorsun tanısan böyle demezsin ama Yorumla burakistan35 +1 yıl muhakkak ! burdayım. Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Görüyorum :) Yorumla burakistan35 +1 yıl anlıyorum ! Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Duyuyorum! Dönencee Yorumla burakistan35 +1 yıl belkide !https://www.youtube.com/watch?v=aRsi3SHma6c Yorumla
MARJİNAL_BEY Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Azaltamıyorum şeker ve spor birlikte gidiyor bebis 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Sağlık & Diyet konusunda 870 cevap paylaştı. Bıraktım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Şekeri bırakamam ben. Şekersiz bir şeyin tadı yok.
Dünden sonra karar verdim artık şekeri azaltacağım tuzuda azaltacağım bol bol su tüketeceğim
Hadi bakalım su hatırlatacı uygulamalar şeyma tavsiye ederim işe yarar
Hatırlatır insanlar var aslında onlar sayesinde içiyorum yavrum
🌼💋
İyi bakalım
Şeker ve tuz benim sonumu bunlar getirecek zaten.
Deme öyle, allah korusun dikkat et
Kullanmıyordum zaten son zamanlarda daha da dikkat ediyorum yediğim gıdalardaki şeker oranına falan
çikolata bağımlısı gibi bir şeydim artık hiç yemiyorum
Hım neden?
erken yaşlanmak istemiyorum çünkü jdkdm
Mantıklı mdkdkd
Çay ve kahvede şekeri kesmeme rağmen, çoğu üründe belli sınırı aşmamaya çalışıyorum.
Şeker kullanmıyorum. bazen nescafe içiyorum sadece 3 ü 1 arada
Çayda kullanıyorum en çok, onun dışında çok da bi bağım yok
Sadece çaya şeker atmayı bıraktım. Onun haricinde herhangi bir azaltmam yok
Şeker mi o ne yeni mi bulundu asla çayıma şeker atmam
Bi insan nasıl kendini azaltabilir? Bi yaşıma daha girdim 😄
Yaaa 😄
😄
Kedi gibi mır mır oldum
Cidden sevindim..
Azaltcam tabi
selülit yapar
Sen hepimizi mezara sokarsın ha
Sensiz girmem şerefsizim
Tamam beklersin sen zaten bi 60 sene falan
83 diyorsun .
55 ten sonra sen cekılmezsın kı :)
Niye ama
bi düşün şapkanı çıkar , önüne koy.
Bulamadım
çok vızıklatyan , çok dedikodu yapan hiç susmayan herseye karısan irrite edici , sinir bir tip olursun sen , kafana bastonla vururum ben senin bi gün :)
gerçi şu aşağıdaki teyzeden az kalır yanın olmaz senin ama...
https://www.youtube.com/watch?v=5f4AhrRls-k
Hahahaha çok iyi bunlar ya 😂😂 beni tanımıyorsun tanısan böyle demezsin ama
muhakkak !
burdayım.
Görüyorum :)
anlıyorum !
Duyuyorum! Dönencee
belkide !
https://www.youtube.com/watch?v=aRsi3SHma6c
Çayı kahveyi vs şekersiz içiyorum
Azaltmaya çalışıyorum
Olabildiğince az tüketiyorum