Randevuma daha çok var anlıyorsanız yorumlayabilir misiniz ciddi bir durum var mıymış? Ağrı şikayetiyle doktora gitmiştim. Teşekkür ederim 🙏🏻

Randevuma daha çok var anlıyorsanız yorumlayabilir misiniz ciddi bir durum var mıymış? Ağrı şikayetiyle doktora gitmiştim. Teşekkür ederim 🙏🏻

Elde kötü huylu bir şey çıkmamış ancak ödem var. Ödemin sebebi önemli.. Eğer bir yere çarpma, zorlama sonucu ödem meydana geldiyse sıkıntı yok, düzelir. Ancak bu durum travma sonucu değil de kendiliğinden meydana geldiyse ve ailenizde romatizma öyküsü varsa ve sizinki de romatizmal bir durum ise o zaman ne yazık ki bu şikayetleriniz tekrarlanabilir.. Tabi her iki durumda da doktorlar şikayetinizi azaltacak ilaçlar verebilirler. Ağrı kesici verirlerse ağrınız olmasa bile bir süre kullanın, çünkü ağrı kesicilerin bazıları aynı zamanda ödem dağıtma özelliğine de sahiptir. Ancak ne yaparsanız yapın doktora sormadan yapmayın. Geçmiş olsun..
El bileğinimi incittin cunki ödem toplamış vede yapısal olarak doğuştan kaynaklı kemiklerinde ufak incelemeler görünüyor kesecikler var ama iyi huylu olarak izlenmiş geçmiş olsun.
evet çok önceden incitmiştim o sanırım. geçebilecek bir durum mu bu peki?
Ewt tedavi ile geçecek bir durum merak etme ama elini çok fazla sabit tutma ödemin fazlalasmasin. Birde çok ağır kaldırma.
Cevap
2Cevap
Yazılar küçük zor okunuyor. Sonuç bölümünden anlaşıldığı kadar bir kaç sıkıntı var. Umarım kısa zamanda tedavi olur, iyileşirsiniz.
teşekkür ederim anlamadığım için bende endişelendim
Odem yapmis fazla onemli birseyin yok
ödem geçen bir şey dimi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?