Ayak bileği MR çektirdim bakabilecek olan var mı anlayan varsa yardımcı olur musunuz yapay zekaya attım ama bakmıyor
3 ay
Ayak bileği MR çektirdim bakabilecek olan var mı anlayan varsa yardımcı olur musunuz yapay zekaya attım ama bakmıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ortopedi de görev almış biri olarak yardımım dokunabilirse buyur tabi ki inceleyelim. Ne gibi sıkıntı var? Şu an ne durumda?
Ne gibi bir sorun yaşıyorsun şu an? Ağrı sızı var mı , üzerine basabiliyormusun , veya olay anından hemen sonra bir tedavi uyguladın mı? Çok zaman geçmeden yorumlanması gerekiyor çünkü bilek burkulmaları sonrası MR yorumlanmaz ise daha sıkıntılı durumlara yol açabilir. İstersen MR görüntüsünü atabilirsin bir ortopedist olarak yorumlayıp elimden geldiğince yardımcı olmak istiyorum.
Yaklaşık 1 ay oldu 30 ocakta buz pateninde burkmustum orada soğuk sprey sıkıp sarmıştı yarım saat kadar bekledim sonra hastaneye gittim röntgen tomografi çekildi bir şey yoktu bi kaç gün sonra ortopediye gittim pek bir şey demedi MR verdi ama MR 25 şubata attı dün çekildim işte 1 ay oldu hala yürüyemiyorum ödem var ayağımda çok fena içten yanma var bu yanma hissi çok canımı acıtıyor basınca da içinde bir şey yer değiştiriyor gibi oluyor geriliyor böyle o yüzden yürüyemiyorum adım atılmıyor
Sakın üzerine basarak daha da zorlama hemen ayağına sıkıca bir bandaj sar ve sonucu belirlenene kadar ayağından çıkarma kapalı ayakkabı giymesen daha iyi olacak ama giysen de bağcıkları gevşet , evde bandajla sarılı ayağını uzanır pozisyonda bir yastığa uzatarak vücut hizasında tutmalısın. Daha detaylı anlatırmısın yardımcı olayım çünkü epey zamandır kötü bir durumda olduğu belli. Burdan mesaj atamıyorum instadan yazabilirsin mertcan_yavuz1010
Yazdım sana
Yoo mesaj gelmedi 😅
Rabbim sifa versin.
Sağ ol
(Sağlıkçıyım) buyur üstümüze düşen neyse yapalım
Snapten atim varsa ver instagram veya
Tamam