Devlet hastanesi ameliyatı karşılar mı? Daha önce ameliyat olan var mı? Ayağım klasik haline döner mi? Ameliyatta nasıl zorluklar var?

Devlet hastanesi ameliyatı karşılar mı? Daha önce ameliyat olan var mı? Ayağım klasik haline döner mi? Ameliyatta nasıl zorluklar var?

Böyle ayağım olsa futbolcu olurdum. Ne orta keser falsolu şut şekersin var ya :) Ameliyat ile düzelir ama ağır ve gereksiz bir ameliyat bence...
Üzüluyorum öyle deme. Çok zorbalık çektim yurumemde sıkıntı yok ama yinede psikolojik olarak ağır geliyor
Üzülme ya zorbalayanlar çok mu düzgün. Birini ağzı yamuktur birini burnu birini kıçı. İnsanların söylediklerine takılmamak lazım. Hem ayak bu üstünde durmaya denge sağlamana yarayan bir uzuv... Vallahi senin yerinde olsa zorbalayanı bende zorbalardım. Kemik ameliyatları zor ve ağır geçer...
Ameliyatla düzeleceğini düşünüyorum. Karşılar mı, karşılamaz mı bilemiyorum. Yetkin kişilere sormak gerek.
Doktora gidip muayene olup, doktorunun dediği şekilde ilerlersen bir problem kalmayacaktır.
Geçmiş olsun.
BUNE TREN GİBİ
Bence 30-60-90 üçgeni gibi
Devlet illaki yapar ama beni sevmezler endişesi yaşıyorsan Seni seven böyle sever kusurların ile bunu sorun ediyorsa seni sevmemiştir öyle kişileri hayatına anlamalısın
Ya seven illaki sever de sonuçta içinde bir yerde bir tiksinti duyar diye düşünüyorum. Annem bile ayaklarıma dokunmak istemezdi küçükken
Cevap
17Cevap
Ameliyat son çözüm olur. Doktor sana öncelikle halluks valgus ateli kullanmanı önerir. Eğer sonuç alamazsa ameliyat der
Zaten bebekligimden beri böyle egzersizle vs duzelmedi hic
Ameliyat ile sıfırdan ayak bile yaparlar, sorun yok oradan bi kesi atıp kemiği törpülerler sorun çözülür
devletin karşılaması için ayağına bağlı sağlık sorunun olması lazım
Orijinal haline karışma derim. Yürüyümende dengede sorun yoksa şayet, kim ne derse desin bir kulağından girsin diğerinden çıksın
Ucu sivri ayakkabı giyme, Baş parmak arasına da kalın bir şey sabitle, zamanla kendiliğinden düzelsin🤷 Sen bıçakla binanın taşıyıcı kolonuna zarar verelim diyorsun resmen, kendine gel!
Ama bendeki sonradan olmadi bebekken bile böyleydi. Ağrı falan yok ama işte insan psikolojik olarak rahatsız oluyor
Elbette ama ağrı filan yoksa barışık olmalısın bence. Yine dr.'a git görüntüleme yapılsın, bilgi al. Ciddi bir sorun yoksa bence asla ameliyat olma. Çünkü dediğim gibi o senin TAŞIYICI KOLONUN... TEMELİN... Yaşlanınca zaten hepimiz yürüyemeyeceğiz, aklını başına al.
Hiç bilmiyorum ki. Ama biraz bakım yapsan seversin bence. Pediküre falan git
Sence tek sorun pedikür mu 😅😅 ayağımin her yeri yamuk
Aşkım kimse kusursuz değil inan. Şükret haline bence. Kendini böyle görme, kendini sev..
Zaten ameliyatla duzeliyor gecmis olsun estet8k olmadihi saglik sorunu oldugu icun sgk karsilar
Bu nası ayak ya bir sorun var kesin gitsene doktora
Tıp o kadar gelişti mi emin değilim. Okyanusu yüzerek geçmeyi denedin mi hiç?
Niye beni üzüyosun ki zaten çok zorbalık cektim
Kırdın mı ne oldu o önemli
Doğuştan boyle
Ortopediye görün herhangi bir rahatsızlık yoksa bile belli bir miktar ücret alabilirler
Sonradan mı oldu?
Hayır doğuştan böyle çok zorbalık çektim misafirlikte vs herkes hep ayağıma bakar
Yurumemde sıkıntı yok ama çok zorbalık celiyorum evlenmeye korkuyorum eşim ayağımı görür de boşanır diye
Kıyamam sana.
Hiç bilgim yok ama çözümü vardır illaki. Sadece doktoru iyi araştırmak gerek.
Evlenmeye de ayak için korkma herkesin bir kusuru var...
☺️☺️
Ben öpersem gecer
Emin misin
Evet
bu erkek ayagi ya
Değil ya şeklinden dolayı büyük duruyor ama 37 numara ayagim
37 mi gecmis olsun ama bilemedim hayir
Annem oldu
Devlette ayakkabı gıyemıyordu
Çok acı çektimi bide iyileşince eskisi gibi yuruyebildi mi
Yürüdü ama arada ağrıyor
Acı olmadı
Devlet Hastanesi'nde mi oldu peki ne kadar ücret aldilar
Ücret yok devlet
Rahat edersin
Düzelir
Korkuyorum ameliyattan ya sakat kalirsam
Sakat kalacağın bir ameliyatı doktor yapmaz ki.
Haklisin
Doktora görünmen gerekiyor hiç geçikmeden git görün bence
Düzelir
Düzelir
Döner.
Evetttjwhww
Ameliyata gerek yok
Düzelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?