El bas parmagim cok agriyo ozellikle baglanti kismi makinede döndü bir tur calisirken cok bir sey var mi anlamadim pazartesi doktora gosterecegim ama bir sey var mi anlayan var mi

El bas parmagim cok agriyo ozellikle baglanti kismi makinede döndü bir tur calisirken cok bir sey var mi anlamadim pazartesi doktora gosterecegim ama bir sey var mi anlayan var mi
başparmağın bilekle birleştiği bölgede (metakarp kemiğinin tabanında) kemik bütünlüğünde bir düzensizlik veya kırık hattı şüphesi uyandıran bir görünüm mevcut eklemler diğer parmaklar ve el bileği kemikleri genel olarak doğal formunda görünsede başparmak bölgesindeki ağrı ve makinede dönme mekanizması ciddi bir bağ yaralanması veya kırık riskini artırır bu röntgenin bir radyoloji uzmanı veya ortopedist tarafından fiziksel muayene ile birlikte değerlendirilmesi esastır çünkü bazen tek yönlü röntgenler kırığı tam göstermeyebilir doktorun ek görünümler isteyebilir
Cok tesekkur ederim 🥹🥹 agriyor bosa degildir siye dusunuyorum pazartesi gidecegim
İsabet olur
doku zedelenmesi var, doktor 1 hafta der belki 1 ay ağrır, öyle dokular var orada, diikatli olun derin, fazla yormayın, ama yine de doktor önce baksın
Nerede oldugunu anlayabiliyor musunuz tesekkur ederim bu arada agri var fazla 😔
Cevap
13Cevap
doktora söylemeli
Zaten soylicem ama endiselendim pazartesiyi bekliyorum
Küçükken dedemin röntgenlerine bakardım bir halt anlayamazdım. Hala da anlamıyorum. Sadece kemik görebildim
HWYFHWUDHWUDH BENDIR
Vay be aslında hepimiz birer et ve kemik parçasından oluşuyoruz bizi ayakta tutan ise sahip olduğumuz ruhumuz.
Ah be
:D
baş parmağının üçüncü kemiğinde çok ufak bir kırık var uç kısmında ağrıyı o yapar ama iki üç güne ağrısı kesilecektir
Kesin dimi bu agriyor :(
Sanki kayma var ikinci bağlantı noktasında ama emin değilim.
Fena agriyor :( pazartesiyi beklemek zorundayim
Acilde cektirdim ama ortapdediye git dedi
Ben de sinirlendim neyim var diyorum cok bir sey yok dedi sinra sargiya aldirdu? Cok sacma
Sacmaliga bak kimse isini duzgun yapmiyor
Tesekkur ederim sicak tutmaya calisacagim
Size de iyi gunler
benim de aynı şekilde serçe parmağım ağrıyor. bir ara röntgeni çektireceğim
ne güzel bi elin varmış sjsj
Kucucuk BQUDHWUD
Çıkık var kırık değil
Hangi kisimda oldugunu anlio musunuz
Büyümüyor büyüse anlarım röntgen teknikeriydim önceden
Yakinlastirabiliosun
Yok olmadı ayrıca bu film 2 yönlü olmalı
2 yonlu digerini atabilirim ozelden