Kilom çok degil aslında 64 kiloyum, ama göbek var. 55 kiloya düşsem bile o göbek gitmiyor, nasıl eritebilirim? ameliyat mi yoksa sıkı bir sporla erir mi?

Kilom çok degil aslında 64 kiloyum, ama göbek var. 55 kiloya düşsem bile o göbek gitmiyor, nasıl eritebilirim? ameliyat mi yoksa sıkı bir sporla erir mi?

1- Sabah aç karnına elma sirkesi 1 su bardağına 1 yemek kaşığı ve aynı işlemi akşam yatmadan önce de yap.
2- Günde en az 2.5 litre su içn.
3- Sabah filtre kahve tüket.
4- Öğün arasında veya öğlen yeşil çay.
5- Kalori açığı oluşturmalısın. Karbonhidratı en aşağı çekeceksin. Protein ağırlıklı besleneceksin. Abur cubur fast food tüketme. Sağlıklı yağlar tüket abartmadan tabi zeytinyağı omega 3 gibi. Şekerli şeyler yeme.
6- Sabahları aç karnına kardiyo yapacaksın en az 1 saat yürüyüş.
7- Göbek kısmı günlük yaşantımızda daha az çalıştığı için kan akışı diğer bölgelere göre daha zayıftır bu yüzden sabah kardiyoya başlamadan önce orta tempoda karın egzersizi yap.
8- Antrenman sonrası veya sabah uyanınca vakum egzersizi yap.
Diğer yorumlarda gördüm boyun 1.76 64 kilo ideal 55 olursan kemik üstü deri kaplama kürdan gibi olursun. Sen kilo vermek yerine sıkılaşmaya odaklanman lazım. 55 senin içi6çok düşük farklı sağlık problemlerine kadar risk oluşturmaya başlarsın
Mankenler 180 boyla 48 kilo 🥲🥲🥲🥲
Sence güzeller mi bence leş gibiler...
Doğru beslenme ve bazı egzersizlerle erir. Youtube'da çok fazla abs workout ve cardio videoları var özellikle Pamela Reif ve Chloe Ting öneririm. Beslenme konusuna gelince şekerli gıdaları azaltmaya bak bunun yerine meyve yiyebilirsin.
hazır gıdaları falan tüketmeden, protein ağırlıklı beslenip sıkı bir spor düzeni oluşturarak diye biliyorum ama herkesin vücudu da aynı olmaz, araştırmadan kesin bir şeye başlama
Cevap
104Cevap
Karb. Dan uzak durakcaksın.
Lifli gıdalar ve biraz egzersiz tamamdır.
Kadinlarin ruhu neden boyle yaa. Minnak (olmasi gereken) bi gobus cikmis onu kafasina dert edip nasil yok ederim duz ederim yok ameliyat mi gerek derdine girer. Hem kim elbisesini senin fotoda gibi simsiki sikar gezer disarda illa bi bosluk hava olur arada abartma…
Ablacım o yaştan sonra asla 20 lik kız gibi olamazsın boşa çabalama istersen duvar gibi olsun 18-20 lik kızın taptazecik balık etinin bile yanından geçemezsin puahahahahahahhahaha nakdkajdkjakdkwkflakflakfkakks
Kadin profiliyle hesab açan bi erkek daha sjssjsksks
Ekmek ve poğaça tarzı şeyler tüketme göbek gitsin yapabilirsen her sabah aç karnına 15 dk spor yap karın hareketleri bide alkol kullanıyorsan dikkatli olman gerek
Genetik oluyor bazen kilo sadece belli bölgeden alınıyor veya verilmiyor. Karın egzersizleri var bi kaç ay düzenli yapsan mutlaka etkisini görürsün yüz gibi değil illaki eriyor
O göbek değil. Senin kadınlığının normal şekli. Dümdüz tahta gibi olmasını gerektiren bir şey yok. Kadın o hatlarla güzelleşir zaten.
bölgesel kilo verme yoktur ayrıca göbekteki inatci yağlar genelde karaciğer yağlanması ve insülin direncindedir direnci kırarsan zamanla erimeye başlayacaktır
Ne kadar saçma sapan şeyleri sorun edecek kadar şekilci ve boş zamanı olan insanlarsınız.
😬
O göbek herkezde var sadece mankenlerde yok gibi... Az ye ve spor yap karın ergersizi
Alena omoyovc diye bi model var onda yok mesela 🥲🥲🥲🥲
Ben 55 kiloya kadar düştüm geçen sene ama göbek gitmiyorrrr
50 kilo mu 😨😨😨😨😨😨
Alt göbek var o bölgeye has egzersiz yap geçer karında çalış
Plank yap bor yandan eritirken 9te yandan kas çevirirsin
Spor salonuna gidip antrenör e falan dersin ona göre program hazirlar bikac ay sonra düzelir gibi
E*kekler az sonra mesaj kutunda tavsiyelere başlar.
Gizliyim başlayamazlar 😃
Ameliyat mi yok artik sjsj cok hareket az yemek gün icinde hareketsiz mi kalıyorsunuz
55 kilo oldugum zamanlar da oldu ama göbek gitmiyor
Sporsuz düzelmez benimde böyle göbeğim armut tipli
Ameliyat deseler bunun için gidip ameliyat mı olacaksın. Spor yap gider
Hani mk göbekmi var sen benim göbegi görsen 50 sefer kurban olursun göbegine
Bu afet sen isen şahane fiziğin var takılma. Benim zevkime göre sadece bronzlaşmaya ihtiyacın var
Birebiyotik kapsüllerden al, Hatta bu kapsüllerden birini mayaladığın yoğurda kat.
Hamur işlerini hayatından çıkart. Her gün bir kaç km mutlaka yürü, Yoga yap ve mekik çek.
Hoş durmuyor evet. Biraz çalışman gerek.
Birebiyotk ne?
Google'de "Prebiyotik kapsül" diye arat çok sayıda marka çıkar. Ben annem için almıştım çok faydasını gördü. Şişliği önler, sindirim sistemini daha iyi çalıştırır, kabızlığı önler vs. vs. vs... İçerisinde barsaklarda bulunması gereken faydalı bakteriler bulunur.
Pek bi şeye gerek yok sadece mekik çek bir ay düzenli mekik çek bir ay sonunda gider.
Galiba göbeği ekmek yapıyor bende de az az çıkmabaşladı
Bunun için YouTube çok güzel videolar var izleyin eminim faydasını görürsünüz.
Sıkı bir spor ve özellikle gobek bölgeni büyütecek gidalardan uzak durarak
Ekmek gibi şeyleri fazla tüketiyorsun muhtemelen. Diyetisyene danışmanı tavsiye ederim.
Fazla bişey yok bikaç temel hareketle 3 ayda kasları sayarsın😉
Sezeryan mı oldun? ya da aşırı fazla kilon vardı da bir anda mı zayıfladın?
Sporla dostum. Benimde bira göbeğim ne yaparsam yapayım gitmiyor. Anca sporla sıkılaşmam lazım
O gobek senin süsün bence, ayva göbek derler ona...
Ebru Şallının pilates videoları var youtubeda onları deneyebilirsin
Özellikle yoğurt yiyeceksin ve spor yapıp karın çalışacaksın emin ol azimli olursan haylindeki şekle gelecektir. Sadece azim.
Yogurt ayran çok fazla yiyorum ama mesel kahveyi şekerli içiyorum, sabah şekerli çay içiyorum, kek yiyorum 🥲🥲 ekmek de yiyorum ama kepekli🥲🥲🥲
Gobek imkansiz birsey ya mazoşist olmak lazimsekeri ekmegi hayatından ve beyninden silmek buyuk bir acı
Karın bölgesinden kilo almanın sebebi karbonhidratı çok tüketmekmiş. Karbonhidratı azalt ve spor yaparsan gider.
Kardiyo ile gider bacım, merdivende cıkabilirsin
Dudişin bütün dikkati üstüne çekiyor gobişin göze batmıyor merak etme
ne güzel uzun boylu fizikli balık etlisin göbekte yakışmış
Dümdüz çok zor. Ama bence ayva göbek sana yakışmış.
Bol terlemelesin karın bolgesi aşırı terlerse erir benim vardı öyle geçti
Evlimisn bilmiyorum ama benimle evlenmeni çok isterdim
Tabiki de karın kası ve mekik yoluyla dümdüz edersiniz tartışmasın her gün 10 mekik çekin aletede gerek yok düzelir
Ne derece ciddiye alacaksın bilmiyorum ama erkeklerin çoğu o göbeği düz bir karına tercih eder
Erkekler için bişi yapmıyorum kendim için yapıyorum
Tabii ki kendini nasıl daha rahat hissedeceksen oyle yapmalısın. Ben sadece karşı cinsin genel görünüşünü söylemek istedim
Biz de göbekli etkek sevmiyoruz ama hepiniz göbeklisiniz😬
Bence erkekte gobek hiç güzel durmuyor. Hafif de olsa kaslı olması gayet iyi oluyor ama kadında dümdüz bir karın yerine sende olduğu kadar göbek daha hoş duruyor bence. Kadın vücudunda genel olarak "düz" olan hiçbir şey hoş gelmiyor bana :) düz bir kalça, düz bir göğüs diye çoğaltabiliriz :) doğası gereği kıvrımları olmalı kadının.
Bölgesel zayıflama haraketi ve
Klori olarak normalden daha az kalori yiyerek
Cok bi seye gerek yok gunde 2 ogun ye yeter öğlen yeme abur cuburdan uzak dur
Olan var olmayan var 18 lik gibisin göbeğinde gayet Normal
Sağlıklı beslenmen lazım göbek yağ oranı yüksekliğinden olur.
göbek için egzersizler var crunches plank mountain climber flutter kicks gibi hareketler
100 yorum yapilmis. Klasik tc erkegi
@Vâkıf1358 sorumun vitrine düşecegini bilseydim başka bi soru sorardim la😬😬😬
Karnını içeri çek.
Aradıgım yorum😬😬😬
Birileri ilgi çekmeye çalışıyor 🙆
Yer cücesi😂😂😂😂😂😂😂
en üst foto sanırım foto şok
Ünstagramdan aldım bilmiyorum
No kullanmıyorum sigara ve alkol, o kadar kötü mü fiziğim🥲🥲🥲🥲🥲
Anladik ama mayolu resim ne alaka
Mayolu resimi instagramdan aldim, onun gibi düz olsun istiyorum göbeğim😬
Benim yasim 43 ama fizigime bakiyorum.
Spor ve egzersiz yapiyorum
Sen ne alak şimdi konuyla 😅
Konuyu anlamadin ki 🤣 o gobek oturarak erimez demek istedim.
Spor yap egzersiz yap.
He oturuyorum bütün gün dogru😬
Ama fizigin guzel
Boy var ondan😬
Boyu olup fizigi duzgun olmayan yok mu 😜
YAni nekadar kilo alsan da boydan kurtarıyorsun işte 80-90 kilo olmadıkça tabi
Fizik guzel ama tenin daha guzel
Zaten gayet iyisin şakamı yapıyorsun aşko kuşkoo
Sen yapmazsın gibi
Gayet iyisin ne gerek var
Göbeğini bilmem ama bacakların mükemmel 🥰
O kadar kusur kadı kızında da var derler