2 ayda 7-8 kilo verilebilir mi?
Günde 2 öğün besleniyorum tatlı veya abur cubur, hamur işi yememeye dikkat ediyorum. Akşamları günlük olarak bir saat yürümeye başladım.
Verilebilir mi? Aralık ayının sonuna
2 ayda 7-8 kilo verilebilir mi?
Günde 2 öğün besleniyorum tatlı veya abur cubur, hamur işi yememeye dikkat ediyorum. Akşamları günlük olarak bir saat yürümeye başladım.
Verilebilir mi? Aralık ayının sonuna
1 ayda 10 kilo verebilirsin istersen. Yaşadığım şehirde çok başarılı bir diyetisyen var. Asla seni aç bırakmıyor hatta normalde yediğinin fazlasını yiyerek ayda 10 kilo verdiriyor. Un, tuz, şeker ve yağ bunları hayatından çıkar ve her sabah sadece 1 bardak kiraz sapı çayı iç.
Cevap
7Cevap
Programına bağlı olarak 12 15 kilo arası da verebilirsin
1 haftada sadece 1 kilo verebilir
Kim demiş?
bilim diyor ayrıca hızlı kilo vermekde mantıksız
sağlıklı değil
deri sarkmasına neden olur
araştır internettende
BESYO mezunu; olimpiyat görmüş bir sporcu ve milli takımı çalıştıran bir antrenörüm 😉
Bana kadın programlarındaki şeylerle gelme lütfen.
Sağlam bir diyet; bol su ve günde 2 saat yürüyüş ile ayda 10 kiloya kadar verebilirsin. Çok kişiyi zayıflattım ve geri alan olmadı, sarkmalar yavaş kilo verirsen de olur. Onun sebebi de deri esnektir; deri esnedikten sonra eski halini korur ama yağ tabakası deriye baskı yapmaz. Bunu geçirmek için ise masaj ile derinin tekrar gerilmesi gereklidir
hadi ya o zaman ben neden kuş kadar yediğim halde zor kilo veriyom
ayrıca her insanın metabolizması bir değil
başkası kolay kilo verir diğeri zor
1 kilo için haftada 1000 kalori yalman gerek 4 saat yürüsende anca 250 kalori yakıyon ee yemekle ne kadarını geri alıyon peki
ayrıca deri eski halini geri alsaydı kadınların karnı hamilelikten sonra eski haline gelirdi
Çünkü vücudunda eriyecek yağ kalmamıştır. Kas, kemik, eklemler, iç organlar, idrar, dışkı,... bunlar da tartıya kilo olarak yansır.
hızlı kilo vermeyle yavaş kilo vermenin yarattığı deri sarkması aynı değil
nasıl yağ kalmamıştır ya bacakta yeterince yağ var
1 kilo için 7 bin kalori yakman lazım. Bazal metabolizma zaten günde 1.700 2 bin kalori arası yakar. Gün içinde merdiven çıkmak, otobüs durağına yürümek, markette alışveriş yapmak, mutfaktan banyoya yürümek... bunlar da günlük aktivite olur. Bunlar da oturatak çalışan birisi için 1.300 kalori civarıdır lakin hafif ağır işlerle uğraştığında günde 1.800 kaloriye kadar harcarsın
2.500 kalori zaten gündelik yaşamında yakıyorsun. Bir de gündr 1.200 kalori civarı beslenip 2 saat yürüyüş yaparsan 4 bin kalori kadar yakıyorsun
Güzel bir vücuda sahipsin. Bacaklarındakinin yağ olmadığını düşünüyorum. Yağ olsa bu kadar orantılı olmazsın kuzucan can. İnsan vücudunda en az yağ olan yer bacaklardır; asla gitmeyecek olan yer de bacak yağıdır. Sebebi ise evrimdir. Anaerobik bir koşu yaptığında ( bir vahşi hayvan kovaladığında, düşmandan kaçarken...) kaslar bacaklardaki yağları parçalar. Bu yağ oranı %3’ün altına indiğinde tekrardan depolanır ama SAĞLIKLI BİREYLERDE %4’ün üstüne çıkmaz. %4’ün üzerine çıkıyorsa fizyolojik bozukluk var demektir
Yürümek kalori yaktırır mı?
Günlük olarak ekstra 1000 kalori yakmak haftalık 1 kiloya denk geliyor. Bu değerlere ulaşmak için ise günlük aktivitelere ve egzersizlere büyük önem vermek gerekiyor. Spor salonlarında kardiyo egzersizleri için kullanılan koşu bandı ve eliptik bisiklet gibi aletlerde ortalama olarak ne kadar kalori yakıldığı görülebiliyor. Spor salonu haricinde dışarıda egzersiz yaparak ne kadar kalori yaktığını öğrenmek isteyenler içinde bir araştırma yapılmış ve bunun sonucunda 78 kg olan bir kişinin 45 dakika 5.5 km hızla yürümesi, 1,5 saat boyunca 5.6 km hızda bisiklet çevirmesi 500 kalori yakmasını sağlayacağı ortaya çıkmıştır.
ee erkekte bacaklar daha ince
Ayrıca bebekler bile popo üstü düşer; düşüşten kaynaklanan enerjiyi emmek için popoda her daim %5 civarı yağ bulunur yoksa leğen kemiği ve kuyruk sokumu zarar görür. Bu da evrimsel bir süreçtir
Erkekte bacak ince ise kemik ve kas dokularda farklılık vardır. Kemikleri ince olan insanlar da var. Ayrıca benim gibi elit sporcu kategorisindeki erkeklere bakarsan koşucularda bacaklar ince iken eskrim, boks, kayak, futbol gibi spor yapanlarda bacak kasları aşırı gelişmiş oluyor.
Kaslar enine ve boyuna büyüyebilir. Benim vücudumundaki tüm kaslar uzunlamasına büyümüştür mesela ama badicilerin kasları enine büyür. Bu da şişme ile sonuçlanır
Kalın kas grubu patlayıcı kuvvet sağlarken ince kas grubu sürekliliği sağlar. O yüzden maraton koşanlar ince bacaklı olurken; depar atmak zorunda kalan bir kanat ve ya bek futbolcusu daha kalın bacaklara sahiptir. Ya da ortasaha oynayan futbolcu koşmak yerine daha çok pas bağlantısı sağlayacağı için bilekleri daha hassastır, koşmak yerine topla pas dağıttığı için bacakları daha incedir.
Basketbolca üçlük atanlar daha az zıplarken pota altındakiler daha uzun zıplar. Bunun sebebi kas yapısının şekillenmesidir.
Voleybolda smaç basanlar daha yükseğe zıplarken liberolar daha çevik, daha kısa ve daha tombik olurlar. Sebebi de anlık anaerobikkas grubunu kullanmak zorunda kalmalarıdır.
Başka sorun var mı kuzucan?
Olabilir. Ben bir ayda 7 kilo verdim. Ama enfeksiyondan.
Barış Okan Belovacikli bir ayda 25 kilo verdi. Neden olmasın.
Ne kadar az kalori alırsan o kadar az yersin bol yürüyüş spor yap
Bazal metabolizma hızına bağlı olarak, mümkün. Ben 10 günde 6 kilo verdim. Diyetle...
su ve sakız diyeti var ama sağlıksız fakat çok hızlı kilo verdiriyor. su ve naneli sakız çiğneyeceksin.1 hafta 3-4 kilo verirsin
ben 4 gün su orucu yaptım 3 kilo verdim
Teyzem 1 ay içerisinde 8 kilo verdi
Pardon 6
Verebilirsin. Spor yapmadan bile
Aynen
Olur
Verilir rahat..
Verebilrisin
verebilirsin
Eveet
70 kilonun üstündeysen bu rakam imkansız
Gerçekçi*