Bu akşam patates kizartmasi ve kızartılmış tavuk yedim ve bi kaç saat sonra dilim böyle oldu. Normalde de düzgün değil ama şimdi daha fena ve şişkinlik var zor nefes alıyorum gibi ve çok acıyor.. neden benim dilim böyle ya :(
Yaa üzüldüm büyük geçmiş olsun neyin var konuşup anlatmak ister misin? bilmiyorum belki şifa olamam ama destek olmaya çalışırım bir insan olarak arkadaş olarak, ama şunu da unutma bu hayat sadece senin etrafında dönüyor diye bil ve ona göre yaşa kendini üzüp incitmenin anlamı yok mutlu olmaya çalış iyi ol, güzel ve sağlıklı kal.🙏🌸
Saçımda egzama ve yüzümde sivilceler çıkmaya başladı çok kötü bir cildim var. Bide bunun üstüne dişim agirmaya başladı her şey üst üste geldi mutsuzum çok ve yalnızım hiç arkadaşım yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bu site gece 12den sonra deepwebe dönüşüyor Allah’ıma
🤣🤣🤣🤣
Ne alaka ya asdffhsv çok güzel kızım ama dilime bakar mısın iğrenç.
anaflaksi yani allerjik bi durum bu hemen acile git
b vitamini eksikliği olabilir sende dilin çatlamış bi dr görün
İnternetin karanlık yüzü
Tuzla sirkeyi karistir kargala yap
Kargala😂😂😂
@hayalperestmuhendis noldu ilaki gargalami deseydim
Alerji yapmış olabilir doktora git
Alerji la bu koş doktora.
Çok mu tuzlu yedin
Evetttt tuzu pek sevmem annem tavukları tuzlu kaçırmış baya tuzluydu hemde o mu yapti
Ondan kaynaklı geçer merak etme
Evet tavuklar tuzluydu baya ondan mı oldu
Tamam
Merak etme dilin güzel olup olmamasının bir önemi yok
Ondan dolayı
Önemi olmaz mı dil cikaraniyorum resmen utancımdan çok çirkin dilim :(
Saçmalama guzelim yaa bu kadar takılacak bir durum yok. Kendine gel o güzel yüzünü kaldır.
Bir çok sağlık problemim var beni dibe cekiyolar kafaya takmamak mümkün değil
Yaa üzüldüm büyük geçmiş olsun neyin var konuşup anlatmak ister misin? bilmiyorum belki şifa olamam ama destek olmaya çalışırım bir insan olarak arkadaş olarak, ama şunu da unutma bu hayat sadece senin etrafında dönüyor diye bil ve ona göre yaşa kendini üzüp incitmenin anlamı yok mutlu olmaya çalış iyi ol, güzel ve sağlıklı kal.🙏🌸
Saçımda egzama ve yüzümde sivilceler çıkmaya başladı çok kötü bir cildim var. Bide bunun üstüne dişim agirmaya başladı her şey üst üste geldi mutsuzum çok ve yalnızım hiç arkadaşım yok
Ayrıca bu ara sürekli başım agriyo çok felaket
Arkadaş olmamı ister misin? Mutsuz olma hep mutlu ol inşallah. Güzel insan.
İyi ol sen yaa yüzün gülsün.
Gizli kalmak istiyorum içimi biraz döktüm twsekkurler iyi geceler
Sen nasıl istersen ben sadece sana arkadaş olmak istedim.
Senin mide rahatsız