Ne yapmalıyım içim çok acıyor?

Merhaba, ben bir adamla hemen hemen 2 yıl oldu birlikteyiz daha doğrusu artık birlikteydik, bu adam yıllar önce bir evlilik yaptı ve bir kız çocuğu var 8 veya 9 yil once boşanmışti , kızı 12/13 yaş oldu şu an , biz birebiremize çok aşık olduk bende daha önce bir evliliğim oldu anlasamadik , sonra bu adam karşıma çıktı çok aşik olduk , ve her şey çok iyidi sonra bende ufak tefek olaylardan tartışma yapıyordum, biraz soğuk bir karakter sahibi çünkü ve ben duygusal biriyim , her şey konuşmak isterim oturup anlatmak ve sayri, kızı beni hiç sevmedi bir hafta annesi ile kalıyor bir hafta babasıyla birlikte 9 aydır yaşadık , kızına çok güzel baktım yemeğine içeceğine her şey düşündüm onun ile ilgili fakat bazı konular beni rahatsız ediyordu ve ufak tefek tartışma oluyordu işte araba önde oturmak ya da babası yanında o oturur sanki ben nişanlısı değilim bakıcı ve kız artık çocuk veya bebek değil ki. Sadece bu iki şey isterdim başka bir şey istemedim aslında benimle de konuş beni arkada oturutma , biz nişanlanlandik, sonra işte kizi demiş ben bu kız sevmiyorum ve istemiyorum ve eğer baba onunla devam ederse ben size gelmem etmem demiş , annesi evli o zamanlar diyordu o abisi iyi biri.. neyse öyle adam beni bırakmak zorunda kaldı ailesinden çok baskı yiyor bırak ona olmayacak bu iş. kızın istemiyor ara sıra anlaşamıyorsunuz ayrıldı benden bir aydır ayrı kaldık bende çok acı çektim her gün oluyordum , hiç bir şey yapmadım çok zor günler yaşadım çok dua ettim , sonra bir gün kapıma geldi özür diledi ve dedi ben seni bırakmayacam kızıma terapi başlarım sadece gizli devam ederiz bir süre ellerde doğru zamanda terapist ile kızıma nasıl ikna ederiz ona kaybetmeden bakarız. Bende uçtum mutluluktan ya ben bu adam çok aşığım, yani o benim her şeyim. Ne kadar fedakar yaptım o 5 ay içinde ne kadar sabırlı davrandım vsayri.. sonra bir iki üç defa illaki bir şöyle böyle tartışma oluyordu işte lütfen bari bir mesaj gönder. Ya da 4 hafta geçti evden çıkamadım is ev iş ev. Bu kadar biraz tartışma karşısı sanki bir psikolojik sorun var hemen kaçar korkar gibi daralır hemen ve ama gerçekten eskisi gibi her şeyden tartışma yapmıyordum çok şey boş ver ediyordum sadece bir iki ufak tefek normal bildiğimiz kadın can sıkıntısı ara sıra. Neyse bir üç gün daha geçti geldi dedi ki kardeşim öğrendi biz birlikte geri döndük güvenini sarstim , benim kızım öğrenirse kıyamet koparır biz anlaşamıyoruz ayrı ve ailem ayrı bir dert bırakıp beni tekrar hiç izin vermeden engelledi her yerden beni böyle pat. İçim yanıyor ne yapmalıyım gittim işe , yemek yemiyorum geçen gün tansiyonum çok düştü hemen beni evi gönderdiler çok kötü durumdayım sürükle dua ediyorum çok dua ediyorum, diyorum ya rabbim ben bu adama hiç kötülük etmedim kızina da o bir çocuk bilemez iyi kötü. Bilemez benim niyetim temiz olduğunu ama ben bir anne olamadım bilemiyorum sanki beni çok suçladılar kendim suçlu hissidiyorum ama inanın ben hayvan seven bir insanım böcek zarar vermeyen , her zaman onlar kendimden önce koydum

Ne yapmalıyım içim çok acıyor?