AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
Kizma ama biraz haklı senin için sağlığın için söylüyor günde 3 ekmek aşırı fazla yarım ekmek yemeğe çalış spor yap diyet yap çok hareket et az yemeğe çalış
Bence psikiyatriste ve psikoloğa gitmelisin. Yeme bozukluğun var belli ki. Destek al en azından, sonrasında belki tüp mide ameliyatı olursun. Spor diyet vs çözersin diye düşünüyorum.
Bel çevren 80 cm'i geçtikten sonra sağlık açısından risk altındasın, dış görünüş ya da eşinin düşüncelerini bir kenara bırak bazı insanlar stres altındayken daha fazla iştahlanır. Çocuklarınla daha uzun yıllar geçirebilmek için obeziteden kurtul.
Bunu yine sen başarabilirsin. İradeni kontrol edebilen için '' Biorezonans'' gibi yöntemler, iştahını kapatabilir. Araştırmanı ve bir an önce kendin için bir iyilik yapmanı naçizane öneririm.
Bekarım doğum sonrası kilom falan da yok ekmek de tüketmiyorum canım abur cubur da çekmez öyle.. ama hormonlarım bozuk işte olmayınca olmuyor.
Bir tencere kuru fasulyeyi nasıl yiyebildin😄 soruna gelicek olursak kocan istediği için değil kendin ve sağlığın için zayıflamalısın
Çok değil ya bi tencerecik aynı ben. dd
Durumun var ise bolgesel zayiflama g5 soguk lipidoiz kativasyon proglari var isini bilen yere gidersen guzel kilo verirsin...
Bence önce bir diyetisyene sonra da bir psikologa görün muhtemelen duygusal yiyicisin. Kocan da sağlığın için söylüyordur diye düşünüyorum. Biraz kendine değer veriyorsan, bunları yapmalısın 💙
Bir tencere kuru fasülye'yi yiyip bir osursan kaç yıllık emekleri bina yıkılır.
Dr. Hamit Çelik sana yardımcı olur instagram hesabı var telefon numaraları var ara sıkıntını söyle.
Sağlığın için zayıflaman lazım bi diyetisyene görün. Ama o kocanın da ben büllüğüne koyayım o ayrı mevzu.
Aşçıyım Neredeyse 12 saat mutfaktan çıkmıyorum dünya mutfağı dahil her şey var lakin yemek yiyesim gelmiyor asla 60tan yukarı çıkamıyorum sizin nasıl iştahınız var anlamıyorum
Hiç kimse kusura bakmasın kilolu kadın bakımsız kadındır bana göre, erekte bile olmaz insan, evet kocanın sana öyle şeyler demesi yanlış ama sende çok umursuyor gibi görünmüyorsun, sen kocan için kocam senin için kendine bakmak zorunda
Kocan*
Zayıf da çok itici durmaz mı
Aynen zayıf da öyle ama kilolu olması daha kötü
Ekmeğin miktarı ne kadar?
Hareketli olursan devamlı yurursen ve su içersen limonlu falan zayiflaman kolaylasir
Ekmekle aram hiç yok olmasa aramam ekmeksiz yaşamayı kendine alışkanlık ettir
Kocanıda boş ver
Bir kalp krizi gelir tık gidersin, sağlığını düşünmek zorundasın.
Diyetisyene başvurmalısın bence artık.
Kırıcı olmamak için gelen yorumların güzelliğine bayılıyorum. Ne güzel süslemişler yorum atanların çoğu. Harikasınız...
Sağlık için zayıflamaya çalışmalısınız bende 120 kiloydum azıcık irade gösterip zayıfladım çocuklarınız için zayıflayın
Eşin için değil çocukların için zayıfla, Sağlıklı beslen kendin için yap her şey gelip geçer hayatını kaliteli yaşa
Sen zaten diyet yapsan çabuk verirsin kiloları kilon fazla oldugu için. Günde 2 ögün ye ve ara ögün yapma. Sonra yeşillik filan tüket akiam tek çeşit ye yemekleri karıştırma tuzu azalt yürüyüşe çık aç karnına yani yemekten önce. Verirsin.
Bence bir doktora görün, sürekli yemek yeme isteğinin arkasında bir sağlık problemi olabilir.
3 ekmek mi sencede biraz fazla değil mi özellikle de bir kadın için?
ben ekmek 4 lira diye sayarak yiyorum. fakirsen zayiflarsin
diyetisyene falan gitmelisin dene kilo vermeyi bence
İştahı kesmek çok zor bilirim iştahlı oldum dönem kiloluları çok iyi anlamıştım ama bir ilki gün azaltırsan yemeğini miğden alışmaya başlar
sonra aldatınca niye aldattı diyorlar. aldatmak tabikide bahane değil ama erkek hayatını yürütemez asla. bunu diyorsa seviyordur. zayıfla diyor. yeme ölmezsin
yorumları okudumda çoğu boşan demiş. tabi aldatmayıp zayıfla diyende kabahat. ben artık anladım kadınlara ne söylesen boş. gerekirse aldatacaksın hak ediyorlar çünkü.
Kendi sağlığın için zayıfla... ileriki yaşlarda bi kaç seneye kalmaz sağlık problemlerin ortaya çıkar bu arada ben de biraz balık etliydim kilo verdikten sonra giydiğim şeylerin yakışmasıyla özgüvenim yerine geldi cidden bu duygunun asıl tadı başka... bence bi anda kes şekeri... ve durumun zamanın varsa spora yazıl
Doymadıysan bir de benim kini vereyim onu ye
Offf zayıfla 🤧🤧🤧 bende diyetteyim kız birlikte verelim
Eşin değil de kendi sağlığını düşünerek zayıflamayı dene bence istersen yaparsın
2 ekmek 2 dondurma daha ye boş ver tosunum 😂 şeker hastası olmuşsun zaten farkında değilsin
3 ekmek ne mk 8 ekmek yemen lazım en az. Ayrıca kocan da kimmiş ona ne oluyor
Şaka gibi soru… eğer gerçek ise bu, daha çok yemelisin değilse daha az yiyip zayıflayabilirsin.
sağlık önemli değil. Yemek yemek güzel
Günde nasıl 3 ekmek yiyorsun. Sağlığın için zayıfla
Kan şekerin yüksek sürekli vki ve glisemike dikkat
Eşin haklı... 😃 Bu yemenin sonu hayrı alamet değil.
Fitnes git
Zayıflarken kasta yaparsın
Eskisinden bile daha seksi görüntüye sahip olursun
Spora ve diyete başla o kadar kiko sana zarar verir hem fizikş hem psikolojik
Eşin hakli ağa boğazına sahip çok sende bi çabala yani sana zahmet olmazsa
Sağlığın için kilo vermen lazım aşırı kilon var ve bu sağlığın için iyi değil
Bütün bunların üstüne ne yazalım?
Kocanı da ye. Olsun bitsin.
Esin icin degil kendin icin yap bunu. Bence migde kucultme ameliyati olsan daha cabuk zayiflarsin
Kilolu olmak iyi bir durum değil nitekim beraberinde bir çok sağlık sorununu getirir.
Diyetisyene gitmenizi aynı zamanda psikolojik destek almanızı öneririm.
Benim kocam konuşmuyor ama ben de çok kilo aldım vermem gereken 60-70 kilo var :/ ben de çok yiyorum üstelik 3 çocuk var benim , arkadaş olabiliriz istersen arada sohbet ederiz
Hocam zaten ne yapman gerektiğini yazmışsın. Yazdıklarını yapmayarak azaltarak başlayabilirsin.
3 ekmek yediğin halde 120 kiloysan gene çok zayıfsın ben günde yarım ekmek yiyorum hatta bazen onu bile yemiyorum ben olmuşum 105 kilo gene sen zayıfmışsın valla kardeş o yemeye 200 olman gerekir senin
Kocandan ziyade sağlığın için zayıflamalısın. Bir diyetisyenle, hatta bir psikologla da görüşmen sizin için daha iyi olur.
Evlilik için çok önemli bir etken fazla kilolar, lakin bahaneye gerek yok, kendiniz için zayıflayın yaşam kalitesini doğrudan iyileştirdiğini görürsünüz kilo verdikçe, günümüzde yeterince kaynak var sanırım kilo vermeyle ilgili..
Şişman kadınlar genelde seksi olur ama kocan sevmiyor demek ki. Diyete ve spor ile zayıflayabilirsin.
Bunlar bakimsiz olanlar oda eşten kaynakli yoksa ne hatunlar var sisman ama müthiş 😄
@sfdgghjj katılıyorum. Çok seksi bulduğum bir sürü fazla kilosu olan kadın tanıdım.
Mesela hep bebek gibi kokuyolar ya cok ilginç güzelde giyiniyolar 😄
@sfdgghjj evet, genelde öyleler.
Günde 3 ekmek ne olm? Kiloyu geçtim kıtlık getirecen.
Şaka bir yana eğer soru troll değilse bu söylediğin obezite oluyor, mutlaka doktora görün ilerlemeden. Yardım almadan kendi başına düzelebileceğini hiç sanmıyorum arta arta ilerler.
Dinazor suyundan mi geliyon bu ne iştah ne cüsse böyle aw
Eski sevgilim eşini kilolu diye aldatıyordu.. muhtemelen sende aldatılıyorsun.
Once guzelce zayoflayip sonrada kocani bosuyotsun oluyor bitiyor
Adan haklı kilo iyi bir şey değil sende dikkat etmelisin bence
Günde 3 ekmek nedir ablam, başka bir şey yemiyor musun sen.. Şpin ucunu iyice kaçırmışsın. Profesyonel yardım al. Tez zamanda kurtulman lazım, geleceğin ve huzurun tehlikede bilesin.
Resim ekleseydin keşke fiziğinde nereleri düzeltmen gerek onu yorumlardık
Ne yapacaksın ya bu deveyi gudeceksin ya da gideceksin
Kocan için zayiflayacaksin olmaz diye birsey yok
Onu da yee😅bir daha laf edip duramasın, bence kesin çözüm 🤭😂
Seni doyurmak ta zor, günde 4 saat yürümeb gerekir.
Psikologtan yardım al diyetisyene git yürüyüş spor yap tüp ameliyatı ol kendine dikkat et eşin haklı nereye kadar ye ye sonu yok.